Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
106.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jb yapıp open ssh yukleyebılırsen her zaman 6.1.3 düşme ihtimalin var gibi...
    zaten 8.3 jb olmuyormuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayko Elgin

hocam 4s şuan 8.4.1 de ve şuan 9.0.2jb çıktı 9 dan geri dönebilir miyiz

Deneme şanaınız oldu mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siella

iOS Downgrade Tool

isimli yeni başka bir downgrade aracı daha var. Rusça ama oldukça basit yapıldığından anlaşılıyor.

telefonu wifi ile ev ağınıza bağlayıp(cep ve pc aynı ağa bağlanmalı) telefonun wifi özelliklerinden bağlandığında aldığı local ip adresini programın boşluk kısmına giriyorsunuz. Ardından seçimlik kısmından cihaz seçimi yapıp downgrade yaptığınızda önce gerekli ipsw dosyasını indirecek ardından dfu moda alıp downgrade işlemini yapacak.

Resimdeki no ssh işaretlerseniz dfu işlemini ilk sayfadaki gibi manuel yapmanız gerek. Не скачивать прошивку yazan yere tıklarsanız ipsw dosyasını indirmez ve sizden daha önce indirdiğiniz ipsw dosyasının yerini ister.

https://yadi.sk/d/qxLsaDvJiJVmK
    Benim telefonum ios 8 ile geldiğinden malasef " could not retrieve device serial number. won't continue " hatası aldım.

Bu yöntemle ios 9 dan 6 ya dönebilir miyim acaba ?

• sonunda hallettim telefon şuan uçuyor

jb dosyası silinmiş tekrardan yükler misiniz
  • hangi yöntemle yaptın.. ve ayrıca 9.0.2 den mi düşürdün ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

jb yapıp open ssh yukleyebılırsen her zaman 6.1.3 düşme ihtimalin var gibi...
    zaten 8.3 jb olmuyormuydu

Ben ios5i jb yaptim adimlari tekrarladim olmadi. 8.1e guncelleyip oradan dusmustum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 9.0.2 den mi düştün dostum

• iOS 9.0.2 den 6.1.3 e geri dönüş yapabilir miyim ya bilen kimse yok mu suan cihaz 8.4.1

• 8.4.1 e jb sanırım zaten yok.. cık 9.0.2 ye yap jb ni... sonra kur open ssh i.. ılk sayfada denılen yontemı uygula... kaybedecegın bişiy yok sonucta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayko Elgin

iOS 9.0.2 den 6.1.3 e geri dönüş yapabilir miyim ya bilen kimse yok mu suan cihaz 8.4.1

Tam olarak aynı haldeyim. Takipteyin hocam

• Ya sorma ios 6 gibisi yok :(

• deneyin işte... ne kaybedeksiniz..
    bizde sayfayı guncelleyelim...
  • Sen denesene hocam

• Arkadaşlar ios 9.0.2 sürümü yüklüydü ve bu sabah Pangunun yayınladığı Jailbreak ile Cydia'dan gerekli dosyaları indirip anlatılanları eksiksiz yaparak telefonumu ios 9.0.2 den ios 6.1.3 e geri döndürmeyi başardım. (4s)

Şimdiyse ios 6.1.3 için jailbreak işlemini araştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyza -- 14 Ekim 2015; 15:40:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyza

Arkadaşlar ios 9.0.2 sürümü yüklüydü ve bu sabah Pangunun yayınladığı Jailbreak ile Cydia'dan gerekli dosyaları indirip anlatılanları eksiksiz yaparak telefonumu ios 9.0.2 den ios 6.1.3 e geri döndürmeyi başardım. (4s)

dostum bende de 4s var şu an ios 7de.telefon ne hale geldi ios 6ya düşürünce hızlanma,pil süresinde uzama falan oldu mu memnun musun? Eğer iyileştirdiyse telefonu ios 9a çekip bende düşürmeyi düşünüyorum ios 6ya.

Bir de instagram,snapchat,whatsapp,vine,twitter,shazam gibi uygulamalar ne halde? sadece bunları kullanıyorum telefonda çünkü nerdeyse :D
  • quote:

Arkadaşlar ios 9.0.2 sürümü yüklüydü ve bu sabah Pangunun yayınladığı Jailbreak ile Cydia'dan gerekli dosyaları indirip anlatılanları eksiksiz yaparak telefonumu ios 9.0.2 den ios 6.1.3 e geri döndürmeyi başardım. (4s)

Başlığı 9.0.2 olarak düzenliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyaretci298

quote:

dostum bende de 4s var şu an ios 7de.telefon ne hale geldi ios 6ya düşürünce hızlanma,pil süresinde uzama falan oldu mu memnun musun? Eğer iyileştirdiyse telefonu ios 9a çekip bende düşürmeyi düşünüyorum ios 6ya.

Bir de instagram,snapchat,whatsapp,vine,twitter,shazam gibi uygulamalar ne halde? sadece bunları kullanıyorum telefonda çünkü nerdeyse :D

Snap olmuyor

• quote:

Hocam benimki ios8 ile gelen serilerden 8gb. Sizinki nasildi geldiginde ? Forumda serial hatasi alanlar falan vardi ios8 den düşürmeye çalışınca.

• heyza kullanıcısına yanıt
    Hocam bak milleti kandırmayın. Ciddi misiniz. Daha cydia güncellenmedi nasıl tweakleri yüklediniz. Çok kişinin Hakkı'na girersiniz bak. Ona göre bende 9 a güncellicem telefonu.

• bundan emın olalım o zaman.. o şekilde başlığı düzenleyim.
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.