Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jackosman

quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

4s'e dün gece geçiş işlemini tamamladım, neredeyse bütün uygulamalarımı geri yükledim buluttan. Şuan için garanti cep ve sahibinden dışında yüklenemeyen uygulamam yok.

GarantiBank iniyor bende , uygulama içinde mi bir problem var ? Yoksa sizde hiç mi inmiyor ?

Selamlar,cep bank garanti sizde calisiyormu ??

Uygulama inmesinde sorun yok uygulamayi acinca versiyon kontrolu yapip benim yeni surumum var onu yukle deyip kendini kapatiyor,

Kulanamiyorum garanti cep bank

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trakonya79 T kullanıcısına yanıt
    Anladım , banka programlarında bu problemin olması can sıkıcı . Ben de Ziraat'te yaşadım aynı problemi . İpa 'yı neyle açarız da sürüm kontrolü yapmasını engelleriz buna kafa yormak lazım ...
  • Her şey güzel 6.1.3 e dönebildim ama jb yapamıyorum ya posixspwn aracı hep bi hata çıkarıyo windows 8 kaynaklı galiba.Windows 8'de jb yapabilen var mı beni bilgilendirse

• Süper bişi yaa. Cıktığından beri 6.1.3 kullanıyorum. Böyle 1-2 sene daha eskitirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: smlgunes

Her şey güzel 6.1.3 e dönebildim ama jb yapamıyorum ya posixspwn aracı hep bi hata çıkarıyo windows 8 kaynaklı galiba.Windows 8'de jb yapabilen var mı beni bilgilendirse

ben win 8.1 de yaptım ne hatası alıyorsun
    bence sim kilidini kapatmadın ondan hata alıyor olmalısın
  • Af buyrun sim kilidi nedir?Bendeki sorun posixspwn açıyorum jailbreak tuşuna bastıktan sonra performing magic yazısı geldiği an çalışmayı durduruyor.Uyumluluk sorunu gidermek yoluyla da denedim ama bi değişme olmadı

• smlgunes S kullanıcısına yanıt
    Sim kilidi bildiğimiz pin kodu
    Ayarlar-telefon-sim pin var orda. Kapatmanız gerekiyor jb için
    Aldığınız hatayı google da aratın mutlaka çözüm vardır.

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    hiçbir fikrim yok hocam
  • arkadaşlar hoşunuza gidecek birşey buldum, eğer daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın.
    cihazınızı ios 6.1.3 sürümüne düşürdükten sonra eğer jb işlemi yaptıysanız çok basit bir eklentiyle siri'yi türkçe kullanabiliyorsunuz. repo.appleyardim.org reposunu ekledikten sonra more siri eklentisini kurmanız yeterli.
    çakma bir yama değil ve sanırım apple sunucularını kullanıyor.
    whatsapp ve mesajlarda dikte de çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep1734k -- 13 Ağustos 2015; 15:43:29 >
  • Arkadaşlar 8.3 iphone 4s im mevcut. 5s den bu cihaza tekrar geri döndüm. Dayanıklılık şarj vs sebebiyle.

Şimdi downgrade için ilk aşamam ne olacak.

Mac osx kullanıyorum bu arada.

tşk
  • bu sürüm düşürmeyi bir ben yapamadım sanırım bi yardımcı olabilecek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: king5252

bu sürüm düşürmeyi bir ben yapamadım sanırım bi yardımcı olabilecek varmı

nerede takılıyorsunuz yardımcı olayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktaskaya -- 13 Ağustos 2015; 17:29:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep1734k

arkadaşlar hoşunuza gidecek birşey buldum, eğer daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın.
    cihazınızı ios 6.1.3 sürümüne düşürdükten sonra eğer jb işlemi yaptıysanız çok basit bir eklentiyle siri'yi türkçe kullanabiliyorsunuz. repo.appleyardim.org reposunu ekledikten sonra more siri eklentisini kurmanız yeterli.
    çakma bir yama değil ve sanırım apple sunucularını kullanıyor.
    whatsapp ve mesajlarda dikte de çalışıyor

siri nin açık olması halinde şarja etkisi nedir hocam ?

• hocam ben de bugun keşfettim, ama şarj tüketiminde bir etkisini görmedim, etkisi olsa bile konuşarak mesaj yazdırabilme araç kullanırken büyük nimet..
  • Hatta..
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

• Anlasilan iPhone 5 için çıkmayacak en iyisi satıp 4s alayım

• 6'dan 6'ya restore edebiliyor muyuz yoksa 8.4'e güncelleyip gerekli işlemleri yaptıktan sonra mı restore edebiliyoruz?
  • 5 i bekliyoruz hala çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: smlgunes

Af buyrun sim kilidi nedir?Bendeki sorun posixspwn açıyorum jailbreak tuşuna bastıktan sonra performing magic yazısı geldiği an çalışmayı durduruyor.Uyumluluk sorunu gidermek yoluyla da denedim ama bi değişme olmadı

1.0.8 deniyorsanız 1.0.5 versiyonunda deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep1734k

Hatta..
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

Uygulama açtırmayı deneyin, böyle bir uygulama yok diyor bende. 6da da 7de de denedim

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.