Şimdi Ara

Apple'a Teşekkürlerimle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21.10.2014 Salı günü, Zorlu Center'dan Iphone 6 16gb Gold modelini aldım. Fakat Space Gray almak isteyip stok olmadığından alamadığım için aklım Space Gray de kalmıştı. Bu sabah saat 11 civarı Space Gray Stoklara girince ayırtıp doğruca Zorlu Center'a koştum. Ürünü kutusu ve faturası ile birlikte götürüp iade edip, Space Gray almak istediğimi söyledim. Sanırım sistem şöyle işliyor; Ben nakit ödediğim için Bana param iade edildi gibi gösterip, yeni cihaz oluşturup bende yeni cihazı o parayla tekrar almış gibi bişey oldu. Tabiki sadece kağıt üzerinde, herhangi bir para alışverişi olmadı Ama kredi kartıyla çekim yapsaydım prosedür ne olurdu bilmiyorum Toplam 10dk sonra, Space Gray Iphone' um elimdeydi. Gerçekten Apple'a bu hizmet politikası için çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal41234 -- 22 Ekim 2014; 17:55:00 >

• Adamlar işi biliyor abi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

Pupada gecerlimi
    elmaya teşekkür edeceğine , elmayı yaratana teşekkür et

Pupada gecerlimi
    Apple'ın 14 günlük koşulsuz iadesinden faydalanmışsınız. 14 gün içerisinde cihazı iade edip paranızı almışsınız, ardından yeniden farklı bir satın alım gerçekleştirmişsiniz.
    14 gün iade gayet güzel bir olay, keşke her firma bunu yapsa.

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pupada gecerlimi

Bilmiyorum dostum, geçerlidir diye düşünüyorum ama yinede arayıp öğrenmek lazım emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakal41234 -- 23 Ekim 2014; 11:20:27 >

Orijinalden alıntı: cakal41234

quote:

Pupada gecerlimi

Bilmiyorum dostum, geçerlidir diye düşünüyorum ama yinede arayıp öğrenmek lazım emin değilim

Alıntıları Göster
    androidler böyle bişey yapmaya kalksa ülkede mali kriz çıkar

şöyle ki telefon çıktıktan 14 gün sonra 2200den 1800e düşüyor zaten

İstanbul Üniversitesi 2011

• quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

quote:

Pupada gecerlimi

Alıntıları Göster
    kredi kartı ile olduğunda hediye çeki mantığına büründürüyorlar. zaten farkı yok, artık nakit olduğu için taksitli satış iptali vs gibi problemler ortada kalmadı. yurtdışında uzun süre sonra bile bunu yapabilirsiniz ama türkiye de maalesef apple care'in tüm dünyada geçerli olduğu konusu biraz sıkıntı. apple care ile aldığınız tüm apple ürünlerini istediğiniz yerde baktırmanız lazım ama sıkıntı çıkartıyorlar onu diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bambogie

kredi kartı ile olduğunda hediye çeki mantığına büründürüyorlar. zaten farkı yok, artık nakit olduğu için taksitli satış iptali vs gibi problemler ortada kalmadı. yurtdışında uzun süre sonra bile bunu yapabilirsiniz ama türkiye de maalesef apple care'in tüm dünyada geçerli olduğu konusu biraz sıkıntı. apple care ile aldığınız tüm apple ürünlerini istediğiniz yerde baktırmanız lazım ama sıkıntı çıkartıyorlar onu diyeyim.

Alıntıları Göster
    turcellden alınan cihazda böle degişim olabiliormu

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

turcellden alınan cihazda böle degişim olabiliormu

Alıntıları Göster
    bu iş benim hoşuma gitmedi. Türkiye de bu tarz işler sırf eğlencesine olur ve suiistimal edilir.

apple senin kullandığın 10 günlük cihazı bana sıfır diye temizleyip satarsa ben nereden bileceğim?

diğer ülkelerde bu durum suistimal edilmezken, bence burada kafasına esen bu 14 günlük süreyi kullanır. buda birçok kullanılmış telefonun ikinci el olarak satılmasına yol açar.

Orijinalden alıntı: netix

bu iş benim hoşuma gitmedi. Türkiye de bu tarz işler sırf eğlencesine olur ve suiistimal edilir.

apple senin kullandığın 10 günlük cihazı bana sıfır diye temizleyip satarsa ben nereden bileceğim?

diğer ülkelerde bu durum suistimal edilmezken, bence burada kafasına esen bu 14 günlük süreyi kullanır. buda birçok kullanılmış telefonun ikinci el olarak satılmasına yol açar.

:D içime kurd addın kılıfı çıkarıp kusur arıorum :DDDD
    Çok haklısın. Adamlar yaptığına yapacağına pişman oluyor. Sırf rengi için telefon değiştirilmez. Bekle al. Böyle giderse ilerde satış politikası değişir adamların. Sonra konuşur dururuz.

Orijinalden alıntı: cmbrbr

Çok haklısın. Adamlar yaptığına yapacağına pişman oluyor. Sırf rengi için telefon değiştirilmez. Bekle al. Böyle giderse ilerde satış politikası değişir adamların. Sonra konuşur dururuz.
    aynen iyi niyeti kötü kullanmaya devam edersek bi daha böyle hizmetler kalmayacak, ama standart türk halkı açık buldu mu sistemde kullanır sonuna kadar

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Steve Jobs a buradan tesekkurlerimizi sunuyorum ayrica Isaac Newton a da ayrica tesekkur ederim

iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • quote:

Orijinalden alıntı: netix

Sen Apple i teknosa vatan falan sandin sanirim. Apple iade edilen cihazi sifirlayip sana satmaz. Ha ama bu suistimal edildiginde bu hizmeti birakabilecegi gercegini degistirmez.

iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Apple kalitesi.

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Steve Jobs a buradan tesekkurlerimizi sunuyorum ayrica Isaac Newton a da ayrica tesekkur ederim

Ben de buradan ,pazarda elma satan hasan bey e sevgilerimi yolluyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Ben de buradan ,pazarda elma satan hasan bey e sevgilerimi yolluyorum

Alıntıları Göster
    evet biride yazmıstı cihazı gold almıs sonra beğenmeyip siyah almıs onuda iade etmiş beyazı almıs yani adamların iyi niyetini suistimal etmeyin edersenizde sonra niye diğerleri değişim yapmıyor demeyin apple değişim olayını kaldırsa haklılar kimsede birsey diyemez. bu bizim bildiklerimiz bilmediklerimiz neler vardır neler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.