Şimdi Ara

Apple 9 Eylül'deki özel etkinliğini resmileştirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
0
Favori
13.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.1 etkinlikte açıklansa bile daha geliştiricilere dağıtılacakta ondan sonra bize gelicekte..daha zaman var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 1 Eylül 2009; 3:37:48 >
  • bişeyin olacağına inanın olur. çıkacaaak ya normalde şimdisi sonrası farketmezde ark gelcek 15inde amerikadan 15ine kadar çıktı çıktı yoksa 2gye kalcaz
  • %99
    iTunes 9 Cikacak
    ayni sekilde yeni iPod Ailesi de Bizi bekliyor olucak..

%85
    Blu-Ray Hd lere bir iyilestrme
    iPhone 3.1 Cikacak
    iTouclarda kamera olucak

%20
    Yeni Mac tablet bilgisayar

Bu Belliki muzik uzerine olan bir konferans ve gecen konferansi hatirlayin , kucuk bir salonda itunes tanitildi hd filmler satilmaya baslandi, yeni ipodlar geldi

Edit: Bence Urunler Ya 11 inde ya da 28 inde aciklanacak genellikle cuma oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk9 -- 1 Eylül 2009; 1:43:41 >
  • 11inde çıkar inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

3.1 etkinlikte açıklansa bile daha geliştiricilere dağıtılacakta ondan sonra bize gelicekte..daha zaman var

9 Eylul'de FW 3.1 açıklanırsa, ayın 10 veya 11'de GM sürümü sızdırılacaktır.
  • inşallah ipod touch 3g çıkarda ona yöneliriz dün bi şevkle 1g touch a 3.0 sürümü kurdum jailbreak olmuyor + dfu mod da %100 şarjı vardı sabah baktım %20 ydi
  • ohhh be sonunda.. 2 aydır bu resmi açılamayı bekliyodum ve artk yeni touchun çıkacağı kesinleştii
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

bide yeni iphone tanıtmasınlar

yok devenin nalı

• bu çok güzel bir haber touch 3g geliyo 2g alacaktım az daha.. acaba fiyat farkı ne kadar olur 2g suanda abd de 215$ ne kadar artar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

bu çok güzel bir haber touch 3g geliyo 2g alacaktım az daha.. acaba fiyat farkı ne kadar olur 2g suanda abd de 215$ ne kadar artar acaba

Belki aynı kalır,belki biraz artar belki de daha ucuzlar.(Şahsi fikrim ise fiyatın artmayacağı yönünde)
  • Beyler 3.1 çıkınca iPhone 2G'ler için jailbreak'lenmesi ne kadar sürer?
  • bu varsayımlar nereden geliyor? 3.1 yayınlanması olasılıkları falan? hayal kırıklığı yaşamayalım sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

bu varsayımlar nereden geliyor? 3.1 yayınlanması olasılıkları falan? hayal kırıklığı yaşamayalım sonra

şurdan geliyor , 3.1 in beta sürümü geliştiricilere sunuldu bayaa bi zaman da oldu , bu etkinlikte açıklamayacaklar da ne zaman açıklayacaklar? , tüm apple kullanıcıları bunu bekliyor,ayrıca da hazır olduğu söyleniyor 3.1 in tam sürümünün , ben açıklanma ihtimalini en az %90 olarak görüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Beyler 3.1 çıkınca iPhone 2G'ler için jailbreak'lenmesi ne kadar sürer?
  • umarım çıkar şu şarj sorununa bi çözüm gelse artık..
  • Bir de open gl 2.0 destekleyip işlemci hzını arttırırlar kesin.

Bence fiyatını arttıracaksa kamera fln koymasnlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Bir de open gl 2.0 destekleyip işlemci hzını arttırırlar kesin.

Bence fiyatını arttıracaksa kamera fln koymasnlar
    +1 Kamera bir MÜZİK ÇALAR kategorisindeki alet için fazla özellik.GSM,GPS ve 3G dışında iPhone'dan farkı kalmayacak yoksa
  • müzik çalarda camera çok gereksiz bir özellik bana göre. umarım öyle bir saçmalık yapmaz apple. ipod touch lar iin daha yüksek kapasiteli modeller gelebilir belki.

ayrıca 09.09.09 da itunes 9 tanıtılabilir belki
  • kaldı bir hafta.merakla bekliyorum.bu etkinlik tvden falan yayınlanacakmıymış onla ilgili bir haber varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma2

kaldı bir hafta.merakla bekliyorum.bu etkinlik tvden falan yayınlanacakmıymış onla ilgili bir haber varmı?

Apple'ın yaptığı hiçbir etkinlik TV'den yayınlanmaz.İçeri kayıt cihazı girmesi yasak.Bugüne kadar böyleydi bundan sonrada büyük ihtimalle böyle olacaktır.Ancak gelişmeleri içerideki gazetecilerin anlık olarak bloglarını-twitter'larını güncellemeleri ile takip edebiliyoruz.Sunumdan birkaç gün sonrada Apple iTunes Store'daki kendi Podcast hesabından sunumun video podcast olarak kullanıcılara dağıtıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.