Şimdi Ara

Apple 9 Eylül'deki özel etkinliğini resmileştirdi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
0
Favori
13.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu güncelleme aşağıdakiler de dahil olmak üzere hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler içerir:

• Uygulamalar için Genius önerileri
    • iTunes 9 desteği
    - Genius Karmaları
    - Uygulamalarınızı doğrudan iTunes’da düzenleme
    - Müzikler, filmler, TV şovları, podcast’ler ve fotoğraflar için geliştirilmiş eşzamanlama seçenekleri
    - iTunes U içerik organizasyonu
    • iTunes Gift kartlarını, kodlarını ve sertifikalarını App Store’da takas etme
    • Kullanılabilir iTunes hesabı kredilerini App Store’da ve iTunes Store’da görüntüleme
    • Zil seslerini kablosuz olarak iTunes Store’da tarama ve iTunes Store’dan indirme*
    • Mail iletilerindeki ve MMS mesajlarındaki videoyu Film Rulo’suna kaydetme
    • iPhone 3GS’deki bir videoyu kısaltırken "Yeni klip olarak kaydet" seçeneği
    • Bluetooth açıkken daha iyi iPhone 3G Wi-Fi başarımı
    • iPhone’u MobileMe yoluyla uzaktan parolayla kilitleme
    • iPhone 3GS’deki Sesle Denetim’i Bluetooth mikrofonlu kulaklık setleriyle kullanma
    • Telefon numaralarını Klavye’ye yapıştırma
    • iPhone 3GS’deki Erişilebilirlik özelliklerini açmak için Ana Ekran düğmesini kullanma seçeneği
    • Safari’de "Sahte web sitelerini ziyaret ederken uyar" seçeneği (kimlik hırsızlığını önleme)
    • Geliştirilmiş Exchange takvimi eşzamanlama ve davet işleme
    • Bazı uygulama simgelerinin yanlış görüntülenmesine neden olan sorun giderilmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

steve niye tinerci gibi giyiniyor?

Steve'i başka kıyafeyle görmek mümkün mü ki

Apple 9 Eylül'deki özel etkinliğini resmileştirdi

• hayallerim yıkıldı beeee touch a nasıl kamera konmaz offfffffffffffffffffff beklemez olaydım bu kadar beee
  • iTunes'un görüntüsü daha bir açık renk olmuş(açık gümüş rengi) ama altta şarkıların kaç tane olduğunu ve toplam süresini yazan yer çok göz alıyor ve gölgelendirmesi beyaz olduğu için doğru düzgün okunmuyor...
  • itunes 9 indirip hemen denedim.Fakat home sharing kısmını tam anlamadım dinleyemedimde maça baktığımdan :). Uzaklık farketmeden paylaşabiliyorsak başka indiren varsa itunes 9 deneyelim bi nasıl olduğunu.
  • 32 ve 64 gb verisyonlarında 8gb dan farklı olarak microfonlu kulaklık ve sesli yönetim özelliği geliyor. Bu sayede sanırım wifi olan yerlerden skype ile ücretsiz konusma yapabilcez.
  • Arkadaşlar iPod Classic'te hafızanın 120 GB'tan 160'a çıkarılması dışında herhangi ciddi bir değişiklik var mı? Ben inceledim ama incelediğim kadarıyla bir farklılık göremedim..acaba gözümden kaçırdığım bi özellik var mı diye sizlere de sormak istedim..
  • Seneye iPod Touch'a kamera ve FM radyo,
    iPhone'a da 64GB hafıza ve FM radyo gelecek kanısındayım
  • Apple bu işi biliyor kalite smells

i tunes gelsin hemen
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.