Şimdi Ara

Apple 4S Kullanıcıları İçin iOS 6.1.1'i Yayınlandı. {JAİLBREAK ÇIKTI}-{ANA KONU} (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar otomatik parlaktıkta sorunu olanlar bu videoda anlatılanları yapsın..Kesin çözüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Orijinalden alıntı: pamandar

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

yükleyen varsa otomatik parlaklık sorunu düzeltilmiş mi ?

Sorun devam ediyor malesef

Otomatik parlaklıkta ne sorunu var? Ya dikkat etmedim, ya bana denk gelmedi.

otomatik parlaklık açık olduğu halde karanlık ortamda ekran kararmıyor, arkadaşın verdiği videoya bakacağım şimdi
  • 4S kullanıcısı olarak otomatik parlaklık sorununu iOS'un hiçbir sürümünde yaşamadım.
  • 3G sorunu devam ediyor bende.eskisi kadar kotu degil ama hala var.Otomatik parlaklık sorunu ise aynı hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

3G sorunu devam ediyor bende.eskisi kadar kotu degil ama hala var.Otomatik parlaklık sorunu ise aynı hala.

3G'nin tamamen düzelmiş olması gerek, test yapacağım diye yarı kotayı doldurdum yolda giderken ve en ufak bir sorun yaşamadım..Temiz kurulum yaptınız mı? Otomatik parlaklık için yukarıda verdiğim videoda anlatılanları yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

3G sorunu devam ediyor bende.eskisi kadar kotu degil ama hala var.Otomatik parlaklık sorunu ise aynı hala.

3G'nin tamamen düzelmiş olması gerek, test yapacağım diye yarı kotayı doldurdum yolda giderken ve en ufak bir sorun yaşamadım..Temiz kurulum yaptınız mı? Otomatik parlaklık için yukarıda verdiğim videoda anlatılanları yapın.

Valla direk yazılım güncellemeden yükledim.soyle anlatayım 6.1 den once rahat rahat donmadan online poker oynayabiliyordum.6.1 de oynanmiyordu hala da oynanmıyor donuyor oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckMa†e™

ota üzerinden update ettim şimdi jailbreak emeyecek miyim?

Keşke bi cvp gelseydi.

• yaparsın bişey olmazz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanyo

yaparsın bişey olmazz...

Eyvallah

• merhaba
    iphone 4s cihazımızda son güncelleme olan 6.1.1 yüklü olmasına rağmen ve cihazı itunes'a bağladığımızda son yazılım mevcut demesine rağmen cihazı restore etmek istediğimizde itunes doğal olarak son yazılımın yüklü olduğunu kontrol ediyor buraya kadar tamam fakat aslında telefonda yüklü olan 6.1.1 i sanki telefonda yüklü değilmiş gibi önümüze koyup bunu yükle sonra restore ederiz diyor bu nasıl bir olaydır merak ediyorum? son 23 mb lık güncellemeyi 2 gün önce indirmiştik, i tunes kendisi de yazılım güncel diyor ama restore için yazılım kontrolü yaptığında bana tekrar yükletiyor üstelik 4 saat bekleme süresi veriyor. burda bi yanlışlık yokmu olayı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

cihaz yurtiçi garantili cihazdır,jailbreak yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lenomania -- 15 Şubat 2013; 12:14:15 >
  • telefonun ayarlar menüsünden update ettiğim 4s i jailbreakiyorum... hadi hayırlısı
    edit: sıkıntı yok ... problemsiz yüklendi repolar falan ekliyoruz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckMa†e™ -- 15 Şubat 2013; 14:29:09 >
  • 4s 6.1.1 yüklendi. JB yapildi ve tas gibi oldu. Hic bi sorun yok ;)
  • 5.1 den 6.1.1. e geçtim direkt

BAYILDIM ya

şarj süresi valla BARİZ şekilde arttı ya %20 rahat diyebilirim

JB vs yok
  • ios 6.1 için evasi0n 1.0 versiyonunu yüklemiştim. buglar çok sinir bozucuydu bir hafta geçmeden 6.1.1 yayınlandı hemen sonra evasi0n 1.3 versiyonu yayınlandı. fırsat bu fırsat hemen geçtim :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

5.1 den 6.1.1. e geçtim direkt

BAYILDIM ya

şarj süresi valla BARİZ şekilde arttı ya %20 rahat diyebilirim

JB vs yok

4s kullanıyorum 6.1.1 jb li. ios 6.x versiyonlarında pil performansında gözle görülür düşüşler yaşadım.

battery doctor ın talimatlarını deniyim dedim, gerçekten de pildeki iyileşmeyi görebiliyorsunuz.
  • arkadaşlar 3g sorunum falan yoktu telefon güncel olsun diye 6 dan ios 6.1.1 e geçtim telefon 3g açıkken 2 çubuk çekiyor artık.restore yapsam düzelir mi?
  • 6.1.1 e gecmemle birlikte WiFi kullanamam bir oldu. Gri wifi pasif sekilde. Acilen 6.1.2 yi bekliyoruz.

Cogu kiside ayni problem varmis.

Apple iyice bozdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.1.1 e gecmemle birlikte WiFi kullanamam bir oldu. Gri wifi pasif sekilde. Acilen 6.1.2 yi bekliyoruz.

Cogu kiside ayni problem varmis.

Apple iyice bozdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.