Şimdi Ara

Apple 4S Kullanıcıları İçin iOS 6.1.1'i Yayınlandı. {JAİLBREAK ÇIKTI}-{ANA KONU} (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6.1 i yuklemedim bunu yuklersem 6.1 ide yuklemis olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4 e güncelleme gelmedimi aynı sorunlar aynı şekilde iPhone 4 de de var...
  • 6.1 de jb yapmıştım sonra sildim şimdi bu 6.1 i jb olmadan kullanıyorum 6.1.1 e geçerde beğenmessem 6.1 e dönme şansım varmı acaba
  • yokmu bir cevap?

• ARKADAŞLAR JB YOK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdemre -- 12 Şubat 2013; 0:11:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetisto

6.1 i yuklemedim bunu yuklersem 6.1 ide yuklemis olurmu?

6.1.1 yüklemiş olursun. Fakat bir açıdan da evet 6.1 yüklemiş olursun. Çünkü 6.1 ve 6.1.1 arasında sadece ilk mesajdaki gibi 3g ve pil sorununun düzeltilmesi var.

• Jb yeni kavuşmusum gecermiyim 6.1.1 bekle apple belki birgün ama bu gün o gün değil

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

6.1'deki 3g sorunu tam olarak neydi?

Kim ne der bilmiyorum ama bende 3G açtığımda bazen çekmiyor. Bazen çekiyor gözüküyor nete erişmiyor. Fakat her 100 girişimden birinde anca oluyor bu

• O kadar çok şey kurdum ve uğraştım ki, 6.5 çıksa geçmem
  • Kurdum bir degisiklik gormedim acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red-

Az önce bitti güncelleme. Ayarlar/Genel/Hakkında girince aşağı doğru Operatörde 141,1 yazıyor 6.1 de 14,0 dı.

Bende 14.0 yazıyor 6.1.1 de

• Arkadaş bu ne ya! 5.1.1'den beri bekledik JB için, o kadar sabrettik sırf kıytırık bir 3G için yeni bir sürüm çıktı! 3G'de zaman zaman sıkıntı olsada JB gelene kadar bekleyeceğim..
  • 3g sıkıntısı çeken ve bu güncellemeyi kurun var mi ? sorun devam ediyor mu hala?
  • 5 dkdir kullaniyorum simdiye kadar 25 kere internetin kopmasi lazimdi hala bir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: birtan206

3g sıkıntısı çeken ve bu güncellemeyi kurun var mi ? sorun devam ediyor mu hala?

şu an gayet iyi hiç kopma olmadı bi kaç gün test edecez bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

5 dkdir kullaniyorum simdiye kadar 25 kere internetin kopmasi lazimdi hala bir sorun yok

Şuan durum ne peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

5 dkdir kullaniyorum simdiye kadar 25 kere internetin kopmasi lazimdi hala bir sorun yok

Şuan durum ne peki?

3G de sikinti yok ama wifide dun gece 2 kere atti benim net gitmis olabilir ama tam emin degilim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Şuan durum ne peki?

3G de sikinti yok ama wifide dun gece 2 kere atti benim net gitmis olabilir ama tam emin degilim

iyi senin adına ve bu sorunu yaşayanlar adına sevindim gerçekten Geçmiş olsun diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: Yetisto

6.1 i yuklemedim bunu yuklersem 6.1 ide yuklemis olurmu?

6.1.1 yüklemiş olursun. Fakat bir açıdan da evet 6.1 yüklemiş olursun. Çünkü 6.1 ve 6.1.1 arasında sadece ilk mesajdaki gibi 3g ve pil sorununun düzeltilmesi var.

tesekkur ederim cevap icin

• 6.1 cihazımı bende güncelleyeceğim şimdi. Jailbreak var dimi bak? Babalara gelmeyelim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.