Şimdi Ara

Apple 4S Kullanıcıları İçin iOS 6.1.1'i Yayınlandı. {JAİLBREAK ÇIKTI}-{ANA KONU} (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ota üzerinden update ettim şimdi jailbreak emeyecek miyim?
  • Adamlar uyanık ya, açığı göstermediler. Artık yakında gelen her yeni sürüme anında JB çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı yok beyler 4s sahibi olmak bir ayrıcalıktır
    Ayrıca repo olarak kullandıgımhttp://cydia.myrepospace.com/kalora/ kesinlikle ifile sinden zephyr kadar hepsi sorunsuz kurulum ve kullanımları kalora ile günceli yakala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 12 Şubat 2013; 15:35:40 >

• pcden itunes ile 920 mb guncelleme buldu. nedir acaba?
  • şarj konusunda iyileşme var diyen var mı? ona göre geçeceğim. kullanım sürem 4.5-5 saate kadar düştü
  • Güncelleme yaptıktan sonra Facebook kapanmaya başladı. Sizlerde de oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasılsa 6.1 in shsh kaydını almıştım deneyelim bakalım :)
  • 5.1.1 kadar iyi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Sıkıntı yok beyler 4s sahibi olmak bir ayrıcalıktır
    Ayrıca repo olarak kullandıgımhttp://cydia.myrepospace.com/kalora/ kesinlikle ifile sinden zephyr kadar hepsi sorunsuz kurulum ve kullanımları kalora ile günceli yakala

Sana güvenimiz sonsuz Angaralı abim,allah razı olsun senden sayende sorunsuz tüm tweaklere ulaştık valla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mydyga

şarj konusunda iyileşme var diyen var mı? ona göre geçeceğim. kullanım sürem 4.5-5 saate kadar düştü

Var gibi sanki...
  • açıkcası ben 6.1.1 i begendim özellikle 3g sorunu ortadan kalkmış..ben avea ile sorun yaşıyordum düzeltilmiş..pil olayında ise 6.1 de diyelim pil %25 telefonu aç kapa yapınca bazen %30-32 e çıkıyordu yani gariplik vardı çok hızlı pil eriyordu sankı o düzeltilmiş gibi..yada bana öyle geliyor..
  • arkadaşlar jb yapılıyor mu ona göre akşam geçeceğim bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ab1907

arkadaşlar jb yapılıyor mu ona göre akşam geçeceğim bende :)

Yapılıyor dostum sorunsuz bir şekilde. Geçtiğim için çok mutluyum,3G bağlantılarım sağlıklı bir hal aldı sonunda :)
  • arkadaşlar 5.1.1 jb surumu kullanıyorum her hangi bir sıkıntım yok sizce 6.1.1 sürümüne güncelleyip jb yapmalımıyım 6.1.1e gecmenin faydası olur mu
  • bende 5.1.1 vardı 6.1.1 kullanıyorum safari oldukça hızlandı birazda değişiklik olsun dedim eger sorun yaşamıyorsan geçmeyedebilirsin..
  • Simdi 6.1.1 icin varmi jb? Güncellemek mantikli mi ki acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

açıkcası ben 6.1.1 i begendim özellikle 3g sorunu ortadan kalkmış..ben avea ile sorun yaşıyordum düzeltilmiş..pil olayında ise 6.1 de diyelim pil %25 telefonu aç kapa yapınca bazen %30-32 e çıkıyordu yani gariplik vardı çok hızlı pil eriyordu sankı o düzeltilmiş gibi..yada bana öyle geliyor..

Aynen dostum iki gündür İstanbul-Bursa arası kullanıyorum, 3G olayı kesinlikle düzelmiş, en ufak takılma yapmadı..Pilde daha iyi sanırım ama psikolojikte olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

yükleyen varsa otomatik parlaklık sorunu düzeltilmiş mi ?

Sorun devam ediyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: pamandar

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

yükleyen varsa otomatik parlaklık sorunu düzeltilmiş mi ?

Sorun devam ediyor malesef

Otomatik parlaklıkta ne sorunu var? Ya dikkat etmedim, ya bana denk gelmedi.
  • Arkadaşlar 6.1.1 sürümüyle Jailbreak yapabilirsiniz.evasi0n 1.3 sürümü var onunla yapıcaksınız.Stabil olarak çalışıyor bende.

İphone 4s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagami -- 13 Şubat 2013; 22:42:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.