Çarkı çevir kazan ile 20 TL kod veriyor. 👍 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk5885 -- 23 Kasım 2020; 10:16:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AppGallery 20 TL Yemeksepeti kodu veriyor.
-
-
Takipte kalalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hanhi uygulama bu playstorede var mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu uygulamayı 3 farklı telde denedim farklı zamanlarda hep hata verdi.bu tel in biride huawei idi.
Huawei AppGallery uygulaması her numaradan bir kez çevir kazan hakkı veriyor.
Edres pevlike?
hak 0 diyor hiç çevirmediğim halde
-
önce bi uygulama indirceksiniz hocam. sonrasında 1 adet çevirme hakkı veriyor.
-
1000/100 Huawei kuponu verip duruyo
1gb hediye verdi. yemeksepeti kuponu verme olasılığı % kaç siz tahmin edin.
-
huawei cihaz olmadan nasıl yapabiliriz
Teşekkür ederim. Yemeksepeti aldım 1 adet. Hanımdan çevirdim günlük 500mb.
Çek satış lobisi bayram etti. Şimdi binlerce stoklayıp aylarca satarlar.
Teşekkürler.
-
Haftalık 2 gb verdi.
Her hafta 10 çekiliş hakkı kazan diyor ama ne kadar uygulama indirirsem indireyim hak hep 1. Bu normal mi?
Bayılıyorum şu uygulamaya
Huawei cihaza gerek yok appgalleriyi indirip yükleyin
Hocam çekiliş hakkı haftalık olan telefon çekişi için. Bu çarkı haftada 1 kere çevirebiliyorsunuz
Çek satışta deli gibi kupon satıyor millet, haftalık GB kodu falan. Acaba bluestacks ile falan mı yapıyorlar, nedir bu kadar kupon kazanmanın yolu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Zahmet etme karşim ben anlatayım. Lokasyon Rusya seçerek sms onaysız kaydolun. En son ayarlardan lokasyon türkiye olarak seçin.
|
Oyle konu aciyolar ki sanki her cevirmede yemeksepeti kodu veriyor Adam akilli baslik yapsana 50 tane şey var orda yemek sepeti cikicakta ohoo
|
Çek satış lobisi bayram etti. Şimdi binlerce stoklayıp aylarca satarlar.
|
Çek satışçılar bile alamamış bu sefer. İlan açmamışlar hiç. Huawei bu sefer gösterip vermiyor herhalde.
|
Aynı cihazdan girerseniz hep 100 tl huawei çeki verir boşa uğraşmayın aynı cihazdan.
|
5 kere denedim 5'inde de 100 tl huawei kuponu verdi. blu tv verdiği zaman öyle değildi en azından getir kodu, bisu kodu sık sık çıkıyordu. aynı numarayla 5 adet hesap açılabiliyor bu arada, mail adresleri farklı olmak üzere. en azından 2 ay önce böyleydi değişmediyse. başka bir bilgim yok pm atmayın boşuna. |
ulan ne adamlar var 20 tl için sabahtan beri uğraşıyor 20 defa denedim diyor azminize hayranım |
Adamın orda saat 5.25 hocam, uyuyordur, rahatsız etmeyelim |
Wifi olan evinde aylık mobil paketine hiç dokunmazken, covid ve depremden kaçıp yazlık yerde kalınca sımsıkı sarılıyorsun, çünkü burada artık ailecek Mbyte'ları saymaya başladık yokluktan her hafta internet çıksın diye dua ediyoruz |
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- kazanan akbanklı
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tcl 65c755 yorum
- turkcell peşine kontratlı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X