Şimdi Ara

APP STORE'dan alınan programlar aynı anda 2 cihazda kullanılabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
6.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Şimdi kısaca benim iphone 4 16 gb kardeşimdeki iphone 4 16 g ve kız arkadaşımdaki iphone 4 16 gb

1 oyun indirsek 3 telefonada atılıyormu yada aynı kullanıcı adı ile mi açıp indirmem lazım app yi

3 telefonda şuanda masada :)

Oyuna göre para toplicam :D

ben indirdiklerimi arkadaslarıma hesabımı verip yükletmiştim.Ek ücret kesilmedi.Kesilemezde zaten kredi kartı bilgilerini kapattım.

ee ozaman örnek navigasyon programı 50-60 dolar alim 1 tane 3 kişi kullanalım ii bence yada oyun
  • 6 tane oyun satın almıstım ben bunlarda kullanabildik 4 iphone'da ama navigasyon almadım bilmiyorum acıkcası bu yüzden.Ama ondada sorun olacagını sanmıyorum.Tabi onu denemek yerine jb yapmak daha iyi olur.Çünkü appstore'un sonu yok
  • Merhaba, igo yu hem iphone 4 üme hem ipadime yukledim, sonra arkadasimin ipad ine storeden kendi hesabimi acip indirdim (install yaptim) simdi arkadasim ipadinden kendi hesabini actiginda onun kredi kartindan ucret mi alinacak yoksa programi indirebilecegim belli sayida cuhaz mi var? (store hesaplarindan bagimsiz olarak program cihaza ait oluyordan hareketle)
  • rahatca kullanabilirsiniz ben kendi apple idmi hem babamin ipadinde hem kendi iphoneumda hemde kiz arkadasimin iphoneunda kullaniyorum hepsinede rahatca ucret odemeden kurabiliyoruz hemde farkli bilgisayarlardan. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dion

rahatca kullanabilirsiniz ben kendi apple idmi hem babamin ipadinde hem kendi iphoneumda hemde kiz arkadasimin iphoneunda kullaniyorum hepsinede rahatca ucret odemeden kurabiliyoruz hemde farkli bilgisayarlardan. :)

Peki bu satinalinmiş programların farkli cihazlara da indirilmesinde bi sayı sınırı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

quote:

Orijinalden alıntı: Dion

rahatca kullanabilirsiniz ben kendi apple idmi hem babamin ipadinde hem kendi iphoneumda hemde kiz arkadasimin iphoneunda kullaniyorum hepsinede rahatca ucret odemeden kurabiliyoruz hemde farkli bilgisayarlardan. :)

Peki bu satinalinmiş programların farkli cihazlara da indirilmesinde bi sayı sınırı var mı?

Ben 3 cihazda kullaniyorum (2 iphone 1 ipad) hic bir sorunla karsilasmadim bir sorun olacaginida sanmiyorum ama apple id ayni anda sadece 5 itunesda authorize oluyor yani 5 farkli bilgisayarda kullanilabiliyor.
  • İyimis
  • şimdi ben kendi iphonemde olan satın aldığım apple store uygulamaları başka bir iphoneyede yüklüyebiliyormuyum..?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.