Şimdi Ara

App Store'daki Uygulama İsimleri Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AppStore’da önceden indirdiğim ama şu an telefonda yüklü olmayan uygulamaların isimleri böyle görünüyor. (İsimler alt satıra geçmiş ve 3 nokta koyulmuş şekilde çirkin bir görüntü) Telefonda yüklü olan ya da hiç indirmediğim uygulamalarda sıkıntı yok fotoğrafta görünüyor zaten. Onların isimleri uzun da olsa düzgün yazıyor. Birkaç haftadır böyle, düzelir dedim ama düzelmedi yeni güncelleme de geldi onun üstüne. Neyden kaynaklı olabilir?

iOS 10.2 - iPhone5S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 19 Ocak 2017; 17:39:10 >

• Bu durum bende de mevcut nasıl çözüleceğini araştırıyorum çözüme kavuşursa sana da haber veririm ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

Bu durum bende de mevcut nasıl çözüleceğini araştırıyorum çözüme kavuşursa sana da haber veririm ;)

Apple Destek ile görüştüm adam diyor ki bu bir sorun değil sistemin özelliği.. Çıldırttı beni böyle özellik mi olur tamamen estetikten uzak 3 harf yukarda 3 harf aşağıda sonra 3 nokta var falan. Önceden böyle değildi bozuldu diyorum inanmadı bir türlü.
  • Günaydın ;) bende görüştüm 2 gün önce bazı seyler yaptırdı olmadı en son iTunes üzerinden sıfırlama yapacağım sanırım öğleden sonra yapmış olurum. Etrafımda iPhone kullanan kişilere baktım böyle birşey yok bu özellik sadece bize sanırım :)

• quote:

Günaydın ;) bende görüştüm 2 gün önce bazı seyler yaptırdı olmadı en son iTunes üzerinden sıfırlama yapacağım sanırım öğleden sonra yapmış olurum. Etrafımda iPhone kullanan kişilere baktım böyle birşey yok bu özellik sadece bize sanırım :)

Telefon boyutuyla ilgili olabilir mi ekran boyutu yani. Benim 5S, sizin ne? Çünkü ablam ve kız arkadaşımın da 5S'i var onlarda da aynı sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 28 Ocak 2017; 14:8:41 >
  • Neye göre nasıl oluyor bilmiyorum ama benim cihaz SE modeli , 3 arkadasımda 7 var onlarda yok, 4S yedek cihazım var onda yok;) 5S kullanan birinde baktım yok yok :):) şaka gibi ;)

• Bende yok cihaz 5s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major König

Bende yok cihaz 5s

Allah Allah neyle ilgili acaba. Sürüm nedir sizin?
  • İşte böyle şeyler böyle takıntılı tipleri bulunca ben seviniyorum beter olun o harfler iç içe girsin okuyamayın innnnnş 😄

• 10.2.1 hocam

• quote:

10.2.1 hocam

Demek sürümle de ilgisi yok. Neyle ilgisi olduğunu çözebilecek bir Apple yetkilisiyle karşılaşana kadar yazacak destek ekibine o zaman. Ben sürümle ilgilidir diyordum. :D Eminsiniz değil mi bir foto atar mısınız bir uygulamayı indirip sildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

10.2.1 hocam

Demek sürümle de ilgisi yok. Neyle ilgisi olduğunu çözebilecek bir Apple yetkilisiyle karşılaşana kadar yazacak destek ekibine o zaman. Ben sürümle ilgilidir diyordum. :D Eminsiniz değil mi bir foto atar mısınız bir uygulamayı indirip sildiğiniz?

İndirip sildiklerimde bendede varmış hocam yeni farkettim

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    Sende kına yak :)
  • http://www.apple.com/feedback/ buradan Türkçe feedback yolladım ben ekran görüntüleri de koydum belki benim de adım çıkar Apple sitesinde. :D
  • iphone 5'te de aynı durum mevcut bu olay ios9 sürümünde yoktu ios10 ile geldi.
  • iTunes üzerinden geri yükleme yapıyorum ;) başak burcu olarak bu durum sinirlerimi bozdu :) bakalım ne olacak haber vereceğim...
  • quote:

iTunes üzerinden geri yükleme yapıyorum ;) başak burcu olarak bu durum sinirlerimi bozdu :) bakalım ne olacak haber vereceğim...

Bekliyorum haberinizi. Ama düzeleceğini sanmıyorum.
  • Bu şekilde kullanmaya devam :) düzelmedi şimdi beta yüklüyorum, Steve Jobs zamanında ki yazılımları mumla arıyoruz... Apple yazılım konusunda eskisi gibi değil paraya doymuşlar sanırım... Hem beta üzerinden hemde destek uygulamasından bu durumu ileteceğim.
  • charsaf21 kullanıcısına yanıt
    Yakarım 😂 Ahahahha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.