Şimdi Ara

APP plaka problemleri! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar app plakanın standardı yok herkes kendi kafasına göre istediği font ta gidip çıkartıyor. bu işte gerçekten emniyet çalışanlarına hak veriyorum. örneğin biri sizin plakanızın aynısını çıkartıp çeşitli olaylara karıştığı zamanda bu söylediklerinizi söylüyecekmisiniz merak ediyorum. biri çıkıp diyorki ben polislere güvenmem bana ceza yazdı falan filan!! be kardeşim niye ceza yazıyor sana adam gibi plakanı tak ondan sonra konuş. yaşınız kaç bilmiyorum ama çocukluğun lüzumu yok! Mühürsüz plakayı takıyorsan cezasına katlanacaksın. mühürlü plakaları takan insanlar keriz değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

Plakayı kulanmaya devam edeceğim hatta o polisin görev bölgesinden yine geçeceğim bakalım göreceğiz ne olacak .

gorurse bidaha ceza yazar olacagi o

Vazgeçtim hocam 6 ay önceydi o :)

Şimdi orjinal plakamlayım. Yazısı silinmişti yeniden yazdırttım emniyette APP ye ihtiyaç kalmadı.

Herşeyin orjinali güzel.
  • bende app plaka kullanıyorum ama cıft muhurlu ama.ıkıncı muhur cok sılık bır sekılde duruyor.
    ılk zamanlar muhurlu oluyordu.sımdı ıkıncı muhur olmuyor dıye bılıyorum.
    app plaka veya orjınal temız bır plaka bır aracın duzgun oldugunun göstergesı.nasıl kıyafetımızde kravatlı ıle kravatsız arasındakı fark gıbı.cok değiştiriyor aracın göruntusunu...
  • quote:

quote:

quote:

Plakayı kulanmaya devam edeceğim hatta o polisin görev bölgesinden yine geçeceğim bakalım göreceğiz ne olacak .

Şimdi orjinal plakamlayım. Yazısı silinmişti yeniden yazdırttım emniyette APP ye ihtiyaç kalmadı.

Herşeyin orjinali güzel.

bencede en guzeli orjinali,yanliz konu hortmus hic ona dikkat etmemistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herşeyin orjinali güzel.

bencede en guzeli orjinali,yanliz konu hortmus hic ona dikkat etmemistim

6 kasımmış açılış tarihi

• APP yaptırtmadım ama yaptırsamda polisten kaçacak değilim kaçsa yaz cezamı derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

bazi fontlarin dogru duzgun okunamiyor oluslari...

farklı fontların okunamıyor oluşu konusuna katılıyorum saçma sapan kuyruklu karakterle vs. ama sadece plaka puntoları tırnak ucu kadar kalınlaştırıldı diye ceza yazmak art niyetli ve kasıtlı bir durum.Plaka arabanın görüntüsünü çok değiştiren bir unsur temiz ve net olması bazı arkadaşlar yok dikkat çekmek için artıstler yapıyor vs. demiş :) demişte güzel olan herşey dikkat çeker evet önce ben begeneyim etraftakilerin beğenmesi yada dikkat çekmesi çok önemli değil ki güzel oldugu için dikkat çekecektir bu normal.

O zaman güzelde giyinmeyelim artistiz dikkat çekmeyelim.

Arabamıza en ufak aksesuar takmayalım kişiselleştirmeyelim hatta (orjinal Xenon far bile artıstlık sebebidir dikkat çekme çabasıdır ayrıca düşük paketteki sarı farlar neyimize yetmiyor? S Line - M teknik gibi özel donanımlar zaten hep dikkat çekmeye çalışanlar içindir değilmi? kendini aşmış adamlar baz model kapak jantla gezmeli.)

Hatta ve hatta bayanlarda saçını başını yapmasın zeten hepsi dikkat çekmek için yapıyor değilmi?

Arkadaşlar böyle bi mantık olmaz konuya giripte ohhh iyi olmuş diyen arkadaşlar bu mantıkla ilerliyor malesef ama eminimki güncel hayatlarında bu mantaliteleriyle çelişecek davranışlar sergiliyorlar.

Son olarak ben ceza yemedim fakat plakamı şimdi kare plaka ile değiştiricem mühürlü vs yine devletin verdiği plaka ile yani bakalım gayet okunaklı orjinal puntolu plakayı okuyamayanlar minincik kare plakanın puntolarını nasıl okuyacak.

Bu arada plaka konusu küçük bir detaydı gözümde ama artık 1. önceliğim oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: rene54

quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

bazi fontlarin dogru duzgun okunamiyor oluslari...

farklı fontların okunamıyor oluşu konusuna katılıyorum saçma sapan kuyruklu karakterle vs. ama sadece plaka puntoları tırnak ucu kadar kalınlaştırıldı diye ceza yazmak art niyetli ve kasıtlı bir durum.Plaka arabanın görüntüsünü çok değiştiren bir unsur temiz ve net olması bazı arkadaşlar yok dikkat çekmek için artıstler yapıyor vs. demiş :) demişte güzel olan herşey dikkat çeker evet önce ben begeneyim etraftakilerin beğenmesi yada dikkat çekmesi çok önemli değil ki güzel oldugu için dikkat çekecektir bu normal.

O zaman güzelde giyinmeyelim artistiz dikkat çekmeyelim.

Arabamıza en ufak aksesuar takmayalım kişiselleştirmeyelim hatta (orjinal Xenon far bile artıstlık sebebidir dikkat çekme çabasıdır ayrıca düşük paketteki sarı farlar neyimize yetmiyor? S Line - M teknik gibi özel donanımlar zaten hep dikkat çekmeye çalışanlar içindir değilmi? kendini aşmış adamlar baz model kapak jantla gezmeli.)

Hatta ve hatta bayanlarda saçını başını yapmasın zeten hepsi dikkat çekmek için yapıyor değilmi?

Arkadaşlar böyle bi mantık olmaz konuya giripte ohhh iyi olmuş diyen arkadaşlar bu mantıkla ilerliyor malesef ama eminimki güncel hayatlarında bu mantaliteleriyle çelişecek davranışlar sergiliyorlar.

Son olarak ben ceza yemedim fakat plakamı şimdi kare plaka ile değiştiricem mühürlü vs yine devletin verdiği plaka ile yani bakalım gayet okunaklı orjinal puntolu plakayı okuyamayanlar minincik kare plakanın puntolarını nasıl okuyacak.

Bu arada plaka konusu küçük bir detaydı gözümde ama artık 1. önceliğim oldu.

Kare plaka araçtan araca farklılık gösteriyor güzel duruş bakımından aracınn nedir ?

• arabam Golf mk4..amerikan versiyonlarında kare plaka oluyor ordan feyz aldım bence uzun plakadan daha çok yakışıyor mk4 e.
  • Bu APP plaka olayında son durum nedir?

Yasal olan (devletten alınan) plakalarda; 1 adet cemiyetin, 1 adet de trafiğin olmak üzere iki adet mühür oluyordu. Şimdi tek mühür oluyormuş ve o da cemiyetin mühürü. Tarfiğin mühürü kalkmış diyorlar.

Aracımın plakaları eskimiş. Değiştimeyi düşünüyorum. Şehir: Antalya.

Birkaç sene öncesine kadar Antalya'da plaka fontu büyüktü. Tıpkı beşiktaş baskı gibi. Ama şimdi yeni verilen plakalara bakıyorum hep küçük font basılıyor. Plakalarımı yenilemek istesem 30 TL ye bu iş halloluyor. Mühürlü yasal plaka yani. Ama küçük font olacak, o da benim hoşuma gitmiyor.

Bildiğim kadarıyla, halen bazı illerde trafiğin verdiği plakalar beşiktaş baskı olarak basılıyor.

Ben bu APP plaka basan yerlere, siyah çerçeveli, beşiktaş baskı plaka yaptırsam, bunu cemiyete götürsem mühür vururlar mı acaba? Yoksa, "bu font kalktı, buna mühür vurulmaz." mı derler?

Sonuçta devletin kullanmış olduğu fontu, siyah çerçeveyi vs.. herneyse aynısı olacak ama daha kaliteli boya ile, daha kaliteli malzeme ile yapılmış olacak ve boya dökülmesi vs gibi problemlerle karşılaşmayacağım.

• 11 kasım 2011 den sonra mühür uygulaması tümden kalkmış
  • Polisten polise kesinlikle değişiyor. Ceza yazıp yazmaması.
  • Mühürlü palakalarınızı APP ciye götürüp üzerinde oynatın ve harfleri kalınlaştırın mühürlü app plakanız olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Ortada yanlış bir durum yok.. Memur arkadaş görevini yapmış.. Tolerans gösterebilirdi, oda onun insiyatifidir.. (Hatta göstermemesi lazım!)

Cezayı ödemeye razıysan tabiki dolaşabilirsin APP plakalarınla..

Bende filmden ceza yedim, saolsun arkadaş filmleri çiziyim ceza yazmıyım, söktürüceğinden emin oluyum dedi ama ben kes dedim cezamı :)

APP plaka kullanmıyorum, onun yerine nikelajlı normal plakam var.. Fakat araç filmlerimden vazgeçemem malesef..

Bide bilen varsa cevaplarsa sevinirim.. Memur arkadaş ikinci kez yakalanırsan filmden, araç parka çekilir vs. dedi..

Bana pek inandırıcı gelmedi doğru mudur, var mıdır böyle bir yaptırım??

(Hoş çekiliceğini bilsem bile söktürmem ama...)

Cekmezler dostum ruhsatını alırlar fotokobisini verirler ve aracın üstündeki filmeleri cıkartırıp öyle muayene olcaksın ve ruhsatını geri alıcaksın :) sonra yine taktırırsan sana kalmış bir durumdur.

öyle bişey yok dostum..anca böyle kia hyundai vs arablarla fln dolaşıcanda flnda filanda..altında bmw mercedes audi vw olsun zor biraz yani..ben çooooook gezdim dolaştım app plaka cam film araçlarla hepside bmw jaguar vw idi..polisde kime saracağını biliyor..altında bir c serisi sricco 3 serisi a5 fln olsun zor birazda beyfendi konuştunmu nemaproblema..bnm ruhsatı alacak fotokopi verecek hah :D harbi mevzu çıkar yanlış anlamada..burası istanbul sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama her gün çevirme çevirme çevirme..ben trafiğe ruhsatın fotokopisini mi göstericem..hadi ruhsatın kaybolur çalınır eyw..yedekde fotokopisini kullanırsın..da filmden zarttan zurttan ver ruhsatı al fotokopisini..dediğim gibi araba paspalsa 2011 12 farketmez..sende de bi iş yoksa arabayıda bağlatırsın..muayne dediğin şey senin sonax yada ziebert'e 2-3 günde bi götürp yıkama yağlama yaptırdığın yada buna benzer bişey değil ki hadi bugünde muayne götüreyim arabayı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santino Santorelli -- 13 Haziran 2012; 2:43:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garin

Aracım için park plakalık tarzında park sensörü bakarken bu ürünü gördüm. Otomatik olarak plaka değiştirici icat etmişler. plakalığa iki ayrı plaka takıyorsunuz içerden kontrol edip değiştiriyorsunuz. Çin malı ürün rağbet görürmü sizce? Amacım eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek değil

http://www.aliexpress.com/fm-store/201285/210927233-528670236/EMS-Free-Shipping-Russian-remote-control-license-plate-number-shifting-device.html

güzel olay corvette lerde bu vardı..keşke biraz daha alımlı çalımlı kaliteli güzel bişey olsa kullanılır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

benim anlamadığım zibil gibi plaka basan yer var sahibinden.com'da ilanları falan var, polisler neden buraları kapatmıyorlar

Hocam siz altın yumurtlayan tavuğu kesermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

quote:

Ortada yanlış bir durum yok.. Memur arkadaş görevini yapmış.. Tolerans gösterebilirdi, oda onun insiyatifidir.. (Hatta göstermemesi lazım!)

Bende filmden ceza yedim, saolsun arkadaş filmleri çiziyim ceza yazmıyım, söktürüceğinden emin oluyum dedi ama ben kes dedim cezamı :)

APP plaka kullanmıyorum, onun yerine nikelajlı normal plakam var.. Fakat araç filmlerimden vazgeçemem malesef..

Bide bilen varsa cevaplarsa sevinirim.. Memur arkadaş ikinci kez yakalanırsan filmden, araç parka çekilir vs. dedi..

Cekmezler dostum ruhsatını alırlar fotokobisini verirler ve aracın üstündeki filmeleri cıkartırıp öyle muayene olcaksın ve ruhsatını geri alıcaksın :) sonra yine taktırırsan sana kalmış bir durumdur.

öyle bişey yok dostum..anca böyle kia hyundai vs arablarla fln dolaşıcanda flnda filanda..altında bmw mercedes audi vw olsun zor biraz yani..ben çooooook gezdim dolaştım app plaka cam film araçlarla hepside bmw jaguar vw idi..polisde kime saracağını biliyor..altında bir c serisi sricco 3 serisi a5 fln olsun zor birazda beyfendi konuştunmu nemaproblema..bnm ruhsatı alacak fotokopi verecek hah :D harbi mevzu çıkar yanlış anlamada..burası istanbul sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama her gün çevirme çevirme çevirme..ben trafiğe ruhsatın fotokopisini mi göstericem..hadi ruhsatın kaybolur çalınır eyw..yedekde fotokopisini kullanırsın..da filmden zarttan zurttan ver ruhsatı al fotokopisini..dediğim gibi araba paspalsa 2011 12 farketmez..sende de bi iş yoksa arabayıda bağlatırsın..muayne dediğin şey senin sonax yada ziebert'e 2-3 günde bi götürp yıkama yağlama yaptırdığın yada buna benzer bişey değil ki hadi bugünde muayne götüreyim arabayı :D

Kaç yaşında olduğunu göstermiş durumdasın. Senin gibi ve senin gibi düşünenlerin yüzünden trafik bu durumda zaten.

• ben sonradan yaptırdım app plaka. plaka CCC olunca mükemmel duruyor. hem de mühürlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

ben sonradan yaptırdım app plaka. plaka CCC olunca mükemmel duruyor. hem de mühürlü.

mühür olayını nasıl yaptırdın kardeş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

quote:

Kaç yaşında olduğunu göstermiş durumdasın. Senin gibi ve senin gibi düşünenlerin yüzünden trafik bu durumda zaten.

styric e katılıyorum...

Bmw audi range sahibiyim ceviren polis gene ceviriyor başbakanın oglu olmadıgım sürece hatalıysam cezayıda keser arabayıda bağlar.kimse sen lüks arabaya biniyorsun diye senden korkmaz veya saygı gosterecek değil bunu aklınıza sokun,neler derdim de daha forum kuralları :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.