Şimdi Ara

Apotemi Problemler Çözenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturup bir çırpıda bitirlebilecek bir fasikül değil. Kaç günde bitmesi mantıklı ? Siz nasıl yapıyorsunuz ?

• Takip, ben yeni başlayacağım haftalık 4 saatlik problem yazdım programıma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 14 güne bölmüştüm ben, çözeli çok oluyor ama uğraştıyordu baya.

Sene sonuna doğru tekrar çözmeyi düşünüyorum bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 4-5 sayfa çözsen yaklaşık 45 günde bitecek kitap.Konu anlatım yerlerinin yoğunlukta olduğu yerlerde günde 7-8 sayfaya çıkılabilir.Testlerin yoğunluk olduğu yerlerde 2-3 sayfaya düşülebilir.

Oturup günde 15-20 sayfa ilerlemek mantıksız bence sınava daha var. Apotemi üstüne kaynak yok zaten.Böyle yapman daha faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illusionist man

Günde 4-5 sayfa çözsen yaklaşık 45 günde bitecek kitap.Konu anlatım yerlerinin yoğunlukta olduğu yerlerde günde 7-8 sayfaya çıkılabilir.Testlerin yoğunluk olduğu yerlerde 2-3 sayfaya düşülebilir.

Oturup günde 15-20 sayfa ilerlemek mantıksız bence sınava daha var. Apotemi üstüne kaynak yok zaten.Böyle yapman daha faydalı olur.

Ben de 10 sayfa civarı düşünüyorum ama az mı acaba diye kaygı duyuyordum. Problemlerde durumum kötü değil. En fazla 2 tane kaçırıyorum 10 problemden ama cila için çözeceğim. Cila da biraz garip oldu ama başka söz yok.

• Ben de 10 sayfa diye başladım.2-3 gün çözdüm sıkıldım.Sonra 5 sayfaya düştüm o şekilde bitirdim sıkılmayacaksan çöz ama bence sıkıyor 4-5 sayfadan sonra hem verim de düşüyor.Acelesi yok zaten durumun öyleyse ağırdan al bence.
  • quote:

Ben de 10 sayfa diye başladım.2-3 gün çözdüm sıkıldım.Sonra 5 sayfaya düştüm o şekilde bitirdim sıkılmayacaksan çöz ama bence sıkıyor 4-5 sayfadan sonra hem verim de düşüyor.Acelesi yok zaten durumun öyleyse ağırdan al bence.

Sen bitirdin mi hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problemler fasikülü
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet eylülde başladım ekim başları gibi bitti.Bazı soruları not aldım haftada 1 göz atıyorum.
  • quote:

Evet eylülde başladım ekim başları gibi bitti.Bazı soruları not aldım haftada 1 göz atıyorum.

Bir şeyler kattı mı sana ? Yani daha rahat mı çözüyorsun problemleri ?
  • Hız konusunda özellikle kattı.Artık daha hızlı sorunun ne demek istediğini anlıyorum bu yüzden kolaylaşıyor.Kesinlikle çözülmesi gereken bir kaynak.
  • quote:

Hız konusunda özellikle kattı.Artık daha hızlı sorunun ne demek istediğini anlıyorum bu yüzden kolaylaşıyor.Kesinlikle çözülmesi gereken bir kaynak.

Teşekkür ederim hocam
  • bende rop var onu çözüyorum fakat çok zorladı keşke apotemi başlasaydım
  • Valla ben geçen sene çözmüştüm pek yararını görmemiştim.Zamanda kaybettiriyor.Bu sene onun yerine bol bol deneme çözmeyi planlıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.