Şimdi Ara

Apotemi nasıl bir yayındır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mutlaka çözülmesi gerekir mi ilk 20-22k için? Matematiğinin çok çok zor olduğunu duymuştum, eğer mutlaka çözülmesi gerek diyorsanız, başlangıç düzeyinde biri için önce hangi kaynakları bitirmesi gerektiğini de açıklayabilir misiniz acaba?

Teşekkürler.

• Apoteminin fasikülleri çok çok zor değil. Fasiküllerinde maratonlar harici orta seviyede. Maratonlar orta-zor, yer yer çok zor sorular da var.
    Başlangıç seviye için acil,çap gibi yayınlar çözülebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lti için ilk kitap çözebilirsin bence logaritma için de acili çok çok tavsiye ederim süper kitaptır fasikülden sonra 345 ayt mat çözebilirsiniz yani tamamen Bittikten sonra demiyorum konu konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksey Ivanovich -- 3 Ağustos 2022; 13:0:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çözmedim zorunlu değil

(yalan söylemeyeyim fonksiyonları çözdüm, gereksiz oldu ama)

benim tavsiyem matematiğin fena değilse konuyu öğrenirken çöz, soru bankasına kalmadan konuyu kaparsın. konuyu biliyorken çok anlamlı olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 3 Ağustos 2022; 13:3:25 >
  • Bu seneki sınavdan sonra fabrika ayarlarına dönmemiz gerekiyorsa evet, oldukça zor bir yayın. Ama biz yks 2021'in ardından gelen tayfa olduğumuz için zorluk algısı kalmamıştı artık hep zor şeylere odaklanmaktan. Bir de 3d'nin denemelerinde çıktığı seviyeyi görünce apotemi de bazen antrenmanlarla matematik gibi geliyordu insana.

Kısacasa gelecekte sınav, zorluk, kolaylık deyince travmatik tepkiler verme ihtimali yüksek bir insan topluluğu haline geldik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT Denemelerini öneririm.
    Maraton kısmını çözmeyi önermem.

Konu anlatımlı kısım iyi olabilir.
    F/P mi bakmak gerek. Fasikül fiyatları :|

• 2022 yksde çok fosforcu türedi sınav kolay olduğu için 2023 yks zor olursa baya iyi olur aynı 2020 2021 çiftlisi yaşanır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 'apotemi çok zor' olayı bitti bence artık hem fasikülleri hem denemeleri gayet makul düzeyde

fasikül olarak trigonometri, türev ve integral fasiküllerini ben aşırı beğenmiştim

ayt fen denemelerini önermiyorum sınav seviyesine çok daha yakın yayınlar var

ayt matematik denemeleri de güzel ama biraz abartılıyor gibi, apotemiden daha kaliteli olarak orijinal ve 3d var

• ben çözdüm 22k yaptım sen de çöz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çöz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.