Şimdi Ara

Apotemi mat 2 fasikülleri mi sb mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi karekök 0 veya Güray küçük fasiküllerinden işlediğim konuda hangisi iyiyse ondan gidiyorum , fem sb dan çözüyorum . Ygs den sonra 2 sb ( karekök + Zafer ) + deneme yerine apoteminin mat 2 fasikülleri + Körfez'in integral özel kitabı ve 1 sb ( karekök veya Zafer ) + deneme şeklinde gitmek mi daha faydalı olur . Hedef 40 net .

Özet olarak 12. Sınıfa yoğunlaşmak mı yoksa normal sb mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs için fasikülden giderken iyi miydin kaç net yapıyordun yararlı oluyormuydu?
  • SırtıDönükForvet S kullanıcısına yanıt
    Ygs de Fasikülleri Ada'm akıllı bitirmedim ki testlerini falan hiç çözmedim sadece köşetaşları nı çözdüm hepsinide çözmedim . Çözdüğüm konulardan soru kaçmıyor genelde tabi bunda bölüm denemesinin de etkisi büyük . Geometri,siz en fazla 32/31 yaptım

• Up

• Hocam ne yapayım senin mat2 züper bir tavsiye ver

• Matematik apotemiden çalışılmaz konuyu öğretmez apotemi bileni geliştirir sadece simetriden çalış femden soruları çöz çözümünü dinle sonra bilfen veya esenden soruları çöz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    Hocam karekök fasikülü artı fem sb çözecem zaten apotemi üstüne gitmez mi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    orijinal tyt mat sb kötü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamanın varsa çöz ama uzun sürer

• Mat2 için ne önerilir genelde? Fasikül mü kitap mı? Fem simetri çok fazla 4 kitap ağır olabilir temel 0 + 0 hedef 22-23 net ama en az 30 soru işaretlemek istiyorum. Fasikül olarak Güray küçük mü apotemi mi? Birde yüzde yüz var o nasıl? Birde beyaz mat2 var Fem o nasıl?

Kardeşim konunu kullanıyorum ama sorun olmaz değil mi?

• komodoejderi kullanıcısına yanıt
    olur desem silecek misin :) hocam fem sb kullanıyorum ben güzel ama yeterli olmaz 12. Sınıf kısmı az baya . Karekök Mod ve Güray küçük var bende . Ben Giresun u sevmedim karekök güzel , fasikülden çalışıyorum sonra fem k,a varmış bende ondaki örneklere vs bakıyorum sonra fem sb dan çözüyorum . Ygs den sonra karekök sb ve apotemi fasikğllerini alacam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezun kere mezun

olur desem silecek misin :) hocam fem sb kullanıyorum ben güzel ama yeterli olmaz 12. Sınıf kısmı az baya . Karekök Mod ve Güray küçük var bende . Ben Giresun u sevmedim karekök güzel , fasikülden çalışıyorum sonra fem k,a varmış bende ondaki örneklere vs bakıyorum sonra fem sb dan çözüyorum . Ygs den sonra karekök sb ve apotemi fasikğllerini alacam

Sileriz kardeş sıkıntı yapma

Giresun esprisini anlayamadım knk :) gür fasikülleri iyi mi temelden alıyor mu? Birde simetri neden tercih etmedin?

• Bence 12.sınıfa yoğunlaşmak ve deneme çünkü sınavda diğer kısımlar çok zor değil ama türev integral bayaaa guzel
    Deneme de önemli çünkü yetismeme ihtimali var

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Banquet

Bence 12.sınıfa yoğunlaşmak ve deneme çünkü sınavda diğer kısımlar çok zor değil ama türev integral bayaaa guzel
    Deneme de önemli çünkü yetismeme ihtimali var

Sorumu cevaplar mısın fasikülle ilgili araştırma yaparken seni gördüm geçen senenin konusunda ama yorumunu unuttum.

Yıkarda

T9 benimle dalga geçiyor hocam :) gür fasikğllerini ben pek sevmedim en iyisi karekök 0 lar ya :) üstüne fem sb birde karekök sb yaptınmı uçarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Mat2 için ne önerilir genelde? Fasikül mü kitap mı? Fem simetri çok fazla 4 kitap ağır olabilir temel 0 + 0 hedef 22-23 net ama en az 30 soru işaretlemek istiyorum. Fasikül olarak Güray küçük mü apotemi mi? Birde yüzde yüz var o nasıl? Birde beyaz mat2 var Fem o nasıl?

Temel 0 diyorsan ygsden de bir şeyler bilmelisin mat 2 öğrenmek için ama senin durumunda ben olsam fem 4 kitabı alırım son kitaba geçmeden fasikül ile desteklerim son konular baya baba çünkü diğerlerini hallederim zaten

• Aynen hocam ygs ye kadar şu fem sb nı bitirirsem çok iyi olacak 2 ayda apotemi fasikülleri + karekök sb çözsem sonra kalan 1 ay da da deneme çözsem yeter sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Banquet

quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Mat2 için ne önerilir genelde? Fasikül mü kitap mı? Fem simetri çok fazla 4 kitap ağır olabilir temel 0 + 0 hedef 22-23 net ama en az 30 soru işaretlemek istiyorum. Fasikül olarak Güray küçük mü apotemi mi? Birde yüzde yüz var o nasıl? Birde beyaz mat2 var Fem o nasıl?

Temel 0 diyorsan ygsden de bir şeyler bilmelisin mat 2 öğrenmek için ama senin durumunda ben olsam fem 4 kitabı alırım son kitaba geçmeden fasikül ile desteklerim son konular baya baba çünkü diğerlerini hallederim zaten

Mat-2 0 yani hocam yoksa ygs Mat biliyorum çarpanlara ayırma falan. Fasikül mü simetri mi?

Fasikül bence sevdiriyor da sadece öğretmiyor yani karekök bence öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezun kere mezun

T9 benimle dalga geçiyor hocam :) gür fasikğllerini ben pek sevmedim en iyisi karekök 0 lar ya :) üstüne fem sb birde karekök sb yaptınmı uçarsın

Karekök 0 da ayrı ayrı kitapçıkmış oda iyi, ama 0 olması ne oluyor? Yani ilk adım gibi mi? ondan sonra başka konu anlatım gerekir mi? Birde mps falan varmış?

Ben karekök 0 dan sonra fem sb nı zorlanmadan çözüyorum , sence emeklemeden yürüyebilir misin ?

Ya hocam anlatıyor işte çok güzel zaten 0 ama bazı soruları kazık oluyor sonuçta karekök kalite

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.