Şimdi Ara

Apotemi biyoloji leşliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün çözmüştüm 4 yanlısım cıktı yanlıslara baktım birinin çözümü böbrek fasülye büyüklüğünde değildir fasülyeden biraz büyüktür diğeri de safra sıvısı kanalda tıkanırsa şöyle olur böyle olur 3 adım ilerletmiş yani olayı o yüzden kimyasal sindirimi olumsuz etkiler demiş.. bitkiler oksidatif fosforilasyon yaptıgı halde yapmaz demiş.. nası deneme bu arkadas fazla kasıntı değil mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Böbrekler fasulyeden birazcık mı büyük ? Sadece fasulye şeklinde böbrekler . Onu sınamış o soruda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 6 Haziran 2020; 20:52:24 >
  • ne demek istedin hocam anlamadım

• Hocam leş demek ile sorulari eleştirmek çok farkli. Bu yorumunuz insanlar ön yargi oluşturabilir.

Yapamamış olmak leş oldugu anlamina gelmiyor. Ben de çok iyi yapamıyorum ama yanlışıma bakınca dogrusunu ögreniyorum. Zaten her denemeyi çok iyi yapacaksak çözmenin anlami yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradovoski -- 6 Haziran 2020; 20:44:7 >
  • muradovoski kullanıcısına yanıt
    hocam böbrekler fasulye büyüklüğünde değildir fasülyeden birazcık büyüktür demek anasının nikahı oluyor

• shelveyy S kullanıcısına yanıt
    Sadece şekil olarak benziyor boyut olarak değil sen böbreğini fasulye kadar mı saniyosun :D kocaman böbrek olm

• Muhammed0123 M kullanıcısına yanıt
    çözümde birazcık büyük demiş ona triggerlandım hocam o soruda falsoya gelmiş olabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karekök-Bilfen Lys Matematik
    9 yıl önce açıldı
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şu denemelere nasıl bakacağınızı öğrenin artık. Sırf sizin için değil sizin gibi düsünen diğer aveller icinde yazıyorum.

Siz şimdi böbreğin fasülye büyüklüğünde olmadığını öğrendiniz ya da biliyorken unutmaya yakınken tekrar ettiniz ösymde bu bilgiyi sınadı diyelim ve doğru yaptınız olay bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemenin zor olması onun leş olduğu anlamına gelmez. O sorular zor biliyorum. Zaten apotemi en son çözüleceklerden beri. Ona sıra gelinceye kadar iyi bir seviyede olmanız gerekiyor.

• Denemenin zor olması onun kaliteli olduğu anlamına gelmez. Apotemi biyoloji kalitesizdir.

Çözülünce bir şeyler katan kaliteli sorular da var saçma zorlama (veya yanlış) soruları da bolca var genele vurduğumuzda durum bu. Çözecek arkadaşlar çözsün ama netime bakıcam kafasıyla değil kafaya takmadan gelişmek için çözmeli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolcakpasa -- 6 Haziran 2020; 22:14:11 >
  • Burada apotemiyi yücelten arkadaşlar Aydın Fiziğe sövüyor o nasıl bir çelişki anlamadım
  • kolcakpasa K kullanıcısına yanıt
    Aydının sadece ayt soruları olsa apotemiden daha güzel
    İkisi de birbirinden beter

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle hocam. Gerçi yine aydında tyt soruları atlanıp çözülebilir...
    Eski halinde kalkan konuları atınca denemede 6 soru filan kalıyordu çok kötü oluyordu

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Yenisinde de kalkan konular yerine tyt doldurmuşlar aynı hesap
    Benim ne zaman aydın fiziğe laf attığımı gördün? Kaldı ki zorlukla kalite doğru orantılı değildir. Benim cümlemde de zor olduğu için kaliteli gibi bir ifade de yok. Daha okuduğunuzu anlayamıyorsunuz.

• Bence siz cümlenizi tekrar okuyun. Ayrıca sizi taglemedim
    “Zor olması leş olduğu anlamına gelmez”
    Burada zor olanın kaliteli olduğu anlamını çıkardıysanız pes harbiden.

• Zor olanın kaliteli olduğunu değil de, apoteminin zor olduğu için kaliteli olduğu anlamını çıkardım. Başka bir sebepten dolayı kaliteli diyorsanız söyleyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.