Bildirim
Apotemi 7'li Fazla Zor Değil mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Adamlar basit demiyor ki zaten en iyisi için çöz diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok kaliteli soruları var yani çözemesem de sonrasında çözümünü görünce bir şeyler katıyor en azından
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Matematik dışında bence tam 2017 ygs olmaya aday. Matematikte çok kasmışlar. _____________________________
-
Matematiği gerçekten zor :) _____________________________ Bir Türk’ün bir damla yaşı Yok edecek dağı taşı Düşmanın başına arşı, Gökyüzünü yıkacağız! -
Yalnız değilmişim, o netleri görünce moralim bozulmuştu demek ki çoğunluğa zormuş _____________________________ -
yanlışlarını öğren geç nete takılma fazla gerçek ygs öyle çıksa millet 2015e rahmet okur _____________________________ -
Matı özellikle zor.Ben normal bir deneme olmadığından 180 dk verip çözdüm. _____________________________ -
Apotemi yanında 2015 YGS 2016 kalır
quote:
Orijinalden alıntı: Uruk-Hai
Matı özellikle zor.Ben normal bir deneme olmadığından 180 dk verip çözdüm.
Bunu da mı görücektik
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "İstikbal göklerdedir." M.K. Atatürk
"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?" -
Anlayamadım hocam o müstehzi gülüşü.Sabahki konu mu?
_____________________________ -
kendinizi kandırmayın mat hariç 2015 den kolay bi deneme _____________________________ -
Zaten herkes Matematiğin zor olduğunu söylüyor? Hacettepe Tıp istiyorsun ama daha okumadan bir şeyler yazıyorsun. _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: pieceofme
Zaten herkes Matematiğin zor olduğunu söylüyor? Hacettepe Tıp istiyorsun ama daha okumadan bir şeyler yazıyorsun.
sadece buraya değil , forumda açılan diğer konulara da bakarak böle bi yorum yaptım
ayrıca genel olarak zor olduğunu söyleyenler de var
niye bu kadar zoruna gittiğini anlayamadım :)_____________________________ -
Sabah ki konu ne hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "İstikbal göklerdedir." M.K. Atatürk
"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?" -
27-33 arası geziniyorum, sayılar ve problemlerde patlıyorum genelde. bu denemeyi çözsem mat kaç gelir tahminen? _____________________________ -
Feninin de 2015ten kolay oldugunu soylemek dogru olmaz
20 diye tahmin ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Yalmavuz
27-33 arası geziniyorum, sayılar ve problemlerde patlıyorum genelde. bu denemeyi çözsem mat kaç gelir tahminen?
5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost. -
turkcesi cidden cok ideal bi deneme. matematiği malum... eger hedefiniz yüksekse mat çözümlerini bilmek lazım cok ufuk acıcı ince şeyler var ve bazen amelelik yaptığımız şeylerin kolaya indirgenişi var feni ise gereksiz kasıntı fenden en fazla 2 yanlış yapan biriyimdir 32 neti gecemedim ilk 3 deneme _____________________________
Benzer içerikler
- nesin matematik köyü rezaleti
- 90 ile bölünebilme kuralı
- kyk nevresim değiştirme nasıl yapılır
- isim mi fiil mi
- buhar basıncı nelere bağlıdır
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt