Şimdi Ara

Apotemi 7'li Fazla Zor Değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende nedense matematiginde cok zorlanmadım feninde zorlandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tutturmuşşsunuz bi 2015 zor 2015 zor. Türkçesi dışında 2015'e zor diyenin durumu gerçekten çok vahimdir. Apotemiyi geçtim şuan piyasada olan yayınların %80'i Türkçesi dışında 2015'ten zordur. 2016 ile kıyaslamıyorum bile yayınları
    şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo
  • Oyle bir turkceden sonra diger bolumleri normal psikolojiyle cozmek cok zor. 15in sorunu bu bence

Orijinalden alıntı: general188

tutturmuşşsunuz bi 2015 zor 2015 zor. Türkçesi dışında 2015'e zor diyenin durumu gerçekten çok vahimdir. Apotemiyi geçtim şuan piyasada olan yayınların %80'i Türkçesi dışında 2015'ten zordur. 2016 ile kıyaslamıyorum bile yayınları

ah be beter ali

bak kardeşim 2015 sınavının üstünden 2 koca sene geçti , artık bırak da yayınlar o soruları hazırlamayı öğrensin
    2015 e göre hazırlanmış onlarca deneme-sb ını çözdükten sonra geliyosun 2015 kolaydı
    ya olum 120 netle ilk bine girilen bi sınava nasıl kolay diyebiliyorsun ??

ösym özgün sınav hazırlar , elbette aradan zaman geçince sana kolay gelecek
    bu sene mesela zor bi sınav olsa ağlıcaksın 2 sene sonra belki de senden vasat bi adam
    2017 çok kolaydı yeeeeeeeaaaaa diyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: general188

2015 matı çok çok orijinaldi.piyasada benzeri olmayan sorularla hazırlamışlar. Şimdi sana kolay gelebilir ama millet sınavda şoka girdi. Mat netleride çok düştü. Bizim arkadaş sadece mat sayesinde 10 bindeydi

• O konuda haklısınız,yani o günün koşullarında içinde bulundukları psikolojik durum çok zor. Ben sadece şuanki piyasada olan denemeleri ders ders kıyasladım. Yoksa her ygs tahmin konusunun altına yazıyorum "2016'dan zor bir sınav gelse bile yığılma geçen seneden kötü olabilir" diye. İnsanlar alıyor artık bir problem fasikülü,12'de 8 yapıyorlar kafadan zaten.
    şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.