Şimdi Ara

APOLİTİK bir gençten CHP ve MHP görüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim üzere, apolitik bir insanım ama vatanımı da milletimi de fazlaca seviyorum.

ne chp ne mhp nin başındaki insanları yeterli bulmuyorum yalnız net bir görüşüm var bu konuda

CHP başına Muharrem İnce MHP başınada Oktay Vural geçmediği sürece ülkede siyasi anlayış aynı paralellikte sürecektir.

umarım bu zihni zaman kaybı en kısa zamanda son bulur. Mevcutta bulunan iktidar partisi akp için bişey söylemek istemiyorum, ama belirttiğim siyasi anlayış ile her iki partide iktidar olamayacaktır bunu net bir şekilde söyleyebilirim.

Meclis için ise leyla zana ve hatip dicle gibi insanlara yemin ettirilme videosunu araştırın o birlikte bir meclise ihtiyacımız var.

bahsini ettiğim video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrYAGIZ -- 1 Nisan 2014; 3:52:38 >

• aktörlerin çoğu konuşmakta güçleniyor nasıl oralara gelmiş anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 1 Nisan 2014; 9:41:50 >
  • Faşistsin yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: amplifier

Faşistsin yani

yav he he, faşizm kaldı mı hala ? sığ düşünmekte önderlik yapıyosun, yapma!
  • +yanyatmissekiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah tan bu fosillerden kurtulduk.
  • Videoyu merak ettim, sinavdan sonra izlerim. Bence Chp'nin iktidara gelememesinin nedeni eskiden yaptiklariyla halkin kafasinda kotu olarak yer edinmesi ve insanlarinda bundan dolayi onyargili yaklasmasi. Zaman degisti ayni olaylar olmayacaktir ama bilirsiniz onyargilari yikmak zordur. Ayrica miting konusmalarinda ortaya bir konu cikiyor bu konu uzerinden konusmanin cogunlugunda iktidara yukleniyorlar. Oysa ki akp nin o sehirdeki yaptigi yatirimlarda yanlis olan bolumleri halka anlatsa daha faydali olur diye dusunuyorum. Ornegin bu kopru bu park x liraya yaptirildi ama y liraya yaptirilabilirdi, firma sahibi akp nin tanidigi ise bunu anlatirsa daha iyi olur. Anlatmiyor mu evet anlatiyor ama sure olarak kisa buluyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Videoyu merak ettim, sinavdan sonra izlerim. Bence Chp'nin iktidara gelememesinin nedeni eskiden yaptiklariyla halkin kafasinda kotu olarak yer edinmesi ve insanlarinda bundan dolayi onyargili yaklasmasi. Zaman degisti ayni olaylar olmayacaktir ama bilirsiniz onyargilari yikmak zordur. Ayrica miting konusmalarinda ortaya bir konu cikiyor bu konu uzerinden konusmanin cogunlugunda iktidara yukleniyorlar. Oysa ki akp nin o sehirdeki yaptigi yatirimlarda yanlis olan bolumleri halka anlatsa daha faydali olur diye dusunuyorum. Ornegin bu kopru bu park x liraya yaptirildi ama y liraya yaptirilabilirdi, firma sahibi akp nin tanidigi ise bunu anlatirsa daha iyi olur. Anlatmiyor mu evet anlatiyor ama sure olarak kisa buluyorum.

chp her zaman aynıdır 23 de neyse şuanda o lider kalitesi farklı olsada chpnin yapacağı hep aynıdır ön yargı değil yargıdır lafla gerçeği değiştiremezsin.

ayrıca o video için onlar orda öyle davrandığı için o yıllar en çok şehit verdiğimiz yıllardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 6 Haziran 2014; 14:59:18 >

• quote:

Videoyu merak ettim, sinavdan sonra izlerim. Bence Chp'nin iktidara gelememesinin nedeni eskiden yaptiklariyla halkin kafasinda kotu olarak yer edinmesi ve insanlarinda bundan dolayi onyargili yaklasmasi. Zaman degisti ayni olaylar olmayacaktir ama bilirsiniz onyargilari yikmak zordur. Ayrica miting konusmalarinda ortaya bir konu cikiyor bu konu uzerinden konusmanin cogunlugunda iktidara yukleniyorlar. Oysa ki akp nin o sehirdeki yaptigi yatirimlarda yanlis olan bolumleri halka anlatsa daha faydali olur diye dusunuyorum. Ornegin bu kopru bu park x liraya yaptirildi ama y liraya yaptirilabilirdi, firma sahibi akp nin tanidigi ise bunu anlatirsa daha iyi olur. Anlatmiyor mu evet anlatiyor ama sure olarak kisa buluyorum.

Sonuna kadar katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

chp her zaman aynıdır 23 de neyse şuanda o lider kalitesi farklı olsada chpnin yapacağı hep aynıdır ön yargı değil yargıdır lafla gerçeği değiştiremezsin.

ayrıca o video için onlar orda öyle davrandığı için o yıllar en çok şehit verdiğimiz yıllardır.

Hocam valla iki sefer okudum ne demek istedigini tam anlayamadim. Chp iktidara gelirse gecmisteki gibi olacaktir izlenimi birakti yazin.

• quote:

quote:

quote:

Hocam valla iki sefer okudum ne demek istedigini tam anlayamadim. Chp iktidara gelirse gecmisteki gibi olacaktir izlenimi birakti yazin.

yani demek istiyor ki en kaliteliniz kemal daha ne konuşuyonuz:

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Woldemorld

quote:

quote:

quote:

yani demek istiyor ki en kaliteliniz kemal daha ne konuşuyonuz:

1 oyla ne olacak sanki %00.01 bile etki yapmıyor 1 oy

• Chp iktidara geldiği ilk ayda olacakları söylüyorum. (Allah korusun öncelikle)

Alınacak her karardan önce amerika konsolosluğuna danışılacak.
    IMF'den ömürlük borç alınacak.
    IMF başkanlarının yanında el pençe durulacak ama Halk seçmiş olsa bile meclise kapalı gelen vekillere karşı aslan gibi kükrenecek.
    Devlet kurumlarına kapalı girmek yassah.
    Ezan'ı arapça okumak yassah.
    1'den fazla kişinin bir araya gelip ibadet etmesi yassah.
    Herkes cumhuriyetçi gibi giyinecek dininin ne gerektirdiği kiimseyi ilgilendirmez gardaş, çıkar başındakini anayasa yassah diyor.
    Osmanlı tuğralarının üzeri kapatılacak veya kazınacak yerine T.C. tabelası asılacak.
    Halk Eğitim bünyesinde açılan Osmanlı'ca kursları kapatılacak, ne gerek var gericiliğe gardaşım yassah.
    Büyük cemaat liderleri ve toplum tarafından kabul görülmüş hocalar özel mahkemelerde yargılanıp asılacak.
    Şapka giymeyen herkes yargılanacak.
    Avrupaya hesabını veremeyeceğimiz ve onların istemediği bütün projeler iptal.
    Risale nur basımı durdurulacak.
    Kur-an basımı kontrol altına alınacak.
    Devletin birktirdiği paralarla her şehir meydanına, kurum ve hanenin önüne sayısızca Atatürk heykeli dikilecek.
    Din dersleri iptal olacak.
    Tarih kitaplarında Osmanlı'yı aşağılamayıp Cumhuriyeti övmeyen her sayfa o kitaplardan kaldırılacak.

Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz.

Vallahi billahi CHP denen parti (Allah korusun, Allah bu milleti bir daha öyle bir illet ile zillet ile sınamasın) başa gelirse devletin yükümlüğü olduğu işi, gücü, hizmeti bir yana bırakı bunları yapar. Adımın 5 harfli olduğundan nasıl emin isem bundanda o kadar eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bothrops -- 7 Haziran 2014; 18:07:53 >

• zaten sosyolojik olarak türkiyenin %70 civarı sağ %30 civarı sol görüşe sahip.chp nin iktidara gelmesi için biraz daha sağ seçmene hoş görünmesi lazım.böyle çabalar var ama yemiyor.cumhurbaşkanını halk seçsin referandumada bu yüzden karşı çıktılar.sol oy kapasitesi belli çünkü.referandum %70 evet çıkmıştı.yani chp ağzıyla kuş tutsa iktidar olması zor anca hükümet ortağı olur.

birde babannemle rahmetli büyükbabam chp deyinde direk yüz ekşitirlerdi.söylenmeye başlarlardı.tek parti zamanında ne gördülerse artık.bu algıyı chp nin değiştirmesi çok çok zor.
  • Bothrops kullanıcısına yanıt
    Kafan güzelmiş güle güle kullan,gerçi bu kafayla ağlarsın sen.
    NOT:AKP'li değilim- CHP'li de değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 13 Haziran 2014; 17:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

Başlıkta belirttiğim üzere, apolitik bir insanım ama vatanımı da milletimi de fazlaca seviyorum.

ne chp ne mhp nin başındaki insanları yeterli bulmuyorum yalnız net bir görüşüm var bu konuda

CHP başına Muharrem İnce MHP başınada Oktay Vural geçmediği sürece ülkede siyasi anlayış aynı paralellikte sürecektir.

umarım bu zihni zaman kaybı en kısa zamanda son bulur. Mevcutta bulunan iktidar partisi akp için bişey söylemek istemiyorum, ama belirttiğim siyasi anlayış ile her iki partide iktidar olamayacaktır bunu net bir şekilde söyleyebilirim.

Meclis için ise leyla zana ve hatip dicle gibi insanlara yemin ettirilme videosunu araştırın o birlikte bir meclise ihtiyacımız var.

bahsini ettiğim video

leyla zanada şurda dursana kız diyor öldüm gülmekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.