Şimdi Ara

APM Desteği Hakkında Deli olucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Windows kurulumundan sonra Bilgisayrım kendisini otomatik kapatamıyor. Bunu gidermek için Denetim Masası/Güç seçenekleri adresinden Apm desteğini etkinleştiri seçiyorum. Buraya kadar her şey normal. Ama bazen bazı makinalarda bu menu güç seçeneklerinde çıkmıyor. Aynı Cd ile başka bir bilgisayara xp kurduğumda bu apm menusu çıkmıyor. İşin ilginç yanı aynı makinede geçen gün format atmadan önce bu menu vardı. Geçen günkü windows da aynı cd ile kuruldu.

Bunun nedenini nedir? Şimdiden Teşekkurler.

May the light shine upon your path...
  • Kardeş neden o zaman ısrarla aynı cd yi kullanıyosun?
  • arkadaşlar anlamıyorsunuz herhalde. Bazı yuklemelerde çıkıyor bazı yuklemelerde çıkmıyor. Sorun cd den kaynalkı değil. Sp2 ile de alakası yok iki makinada da da sp2 kurulu değil. birinde var birinde yok. bu cd ile daha önce kurulumlarında vardı bazen çıkıyor bazen çıkmıyor.

Ama ilgilendiğiniz için teşekkur ederim. Problemi çözdüm. Bios dan power ayarlarını düzelttim sorunum çözüldü. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa bios dan power düzeltebilirler. Hepinize teşekkur ederim
  • window xp prof larda atm güç seçeneği çıkıyor ama xp home edition da bu seçenek çıkmıyor.ama sen aynı cd ile kurdum diyorsun o zaman anakartlarınız faklı ise biosta power yönetimi ne gir ordan eneble yap sorun hallalur yanlış hatırlamıyorsam ama burdan yapılıyordu herhelde sen bir dene yine

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.