Şimdi Ara

APK uzantılarını manuel olarak nasıl güncellerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
10.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Android market dışından indirdiğim apk uygulamarını güncellemek istersem bunu nasıl yaparım(silmeden).. Mesela ben smurf's village oyununu indirdim hileli versiyonu vardı eski bir sürüm için geçerli tabi ama sonuçta 10.000 küsür berrie aldıktan sonra güncelleme üstüne yapsam silinmeyeceği için aynı şekilde devam edebilirim bunun için güncelleme yolu aradım siz biliyorsanız yardımlarınız için teşekkür ederim.

(Konuyu umarım doğru yere açmışımdır bulamadım alt başlık bununla ilgili)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Yüklediğin uygulama modlu olduğu için güncel halini yükleyince yaptıklarını görmeyebilir yada ayrı bir uygulama gibi de yüklenebilir.Uygulamanın yedigini alıp bi dene bakalım sonuç ne olacak.

Yalnız ben güncelleyemiyorum zaten sorun orda :-) apk olarak indirdim android market'i açınca uygulamalarımda gözükmediği içinde güncellemesini yapamıyorum. Yani benim ihtiyaç duyduğum şey nasıl güncellerim manuel olarak :) ya da bi apk güncelleme uygulaması varmı bildiğin :)

Orijinalden alıntı: roverman

quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Yüklediğin uygulama modlu olduğu için güncel halini yükleyince yaptıklarını görmeyebilir yada ayrı bir uygulama gibi de yüklenebilir.Uygulamanın yedigini alıp bi dene bakalım sonuç ne olacak.

Yalnız ben güncelleyemiyorum zaten sorun orda :-) apk olarak indirdim android market'i açınca uygulamalarımda gözükmediği içinde güncellemesini yapamıyorum. Yani benim ihtiyaç duyduğum şey nasıl güncellerim manuel olarak :) ya da bi apk güncelleme uygulaması varmı bildiğin :)

Öyle birşey yokda marketteki versiyonu kaçsa onu indirip yükle.Dediğim gibi ya üstüne yukler yada sıfırdan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.

• Sadece uygulamanın yeni sürümünün apk sını yükleyin
  • aptoide den ücretli uygulamaları ücretsiz indirdiğimizde yasal sıkıntısı var mı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.