Şimdi Ara

Apk Paketi Cözümlemek Eclipse ile açmak. Yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eclipse ve android sdk bir deneme projesi üzerinde çalışıyorum android için bir nevi İsviçre çakısı gibi

Ama bir kod hakkında tam bir bilgim yok o kod başka bir programda kullanılmış ben o apk programı cozumleyip eclipse ile acabilirmiyim ? Veya o .java kodunu inceleme imkânın var mı ?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YOK
  • apk olması illa bir java kodu olacağı anlamına gelmez. Bakınız: apacher cordova.
    Ayrıca söylediğin şeye reverse engineering deniyor. Cok uzmanlık gerektiren bir konu. Birde korunma yolları da var. yani kesin açarsın demek zor.
  • Açmayı buldum çok basit miş.
    Cevap yazan herkese Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42muzo42

Açmayı buldum çok basit miş.
    Cevap yazan herkese Teşekkürler.

apk içini görmek ise amacın. bakınız: unzip
    ayrıca madem çözüm buldun paylaşsaydın bari
  • Apk nın içinde gizlenmiş java kodlarını görmek amacım birazdan paylaşcam

• Gerekli olan programlar:

DEX2JAR :http://code.google.com/p/dex2jar/downloads/list

jd-gui.exe : https://dl.dropbox.com/u/91714459/Android%20Programlama/APK%20Source%20Code/jd-gui.exe

Belirttiğim 2 programı indirdikten sonra kodlamasını görmek istediğiniz bir APK dosyası seçin ve sırasıyla işlemlere devam edin.

– APK Dosyasını bilgisayarınıza indirin ve ornek.apk isimli dosyanızın sonuna “.zip” ekleyerek Winrar haline dönüştürün.

– Zip haline dönüştürdüğünüz APK dosyasına sağ tıklayarak Dosyaları çıkart komutunu uygulayın.

– Çıkarttığınız “Ornek.Apk” klasörünün içindeki Classes.dex dosyasını daha önceden indirmiş olduğunuz “dex2jar” klasörünün içine atın.

– Şimdi Başlat – Çalıştır – CMD komut dizinini açın.

– “cd” komutu ile “dex2jar” klasörüne gidin ve klasör içine girdikten sonra şu komutu uygulayın:

“dex2jar classes.dex” (Tırnaklar olmayacak)

– Bu komuttan sonra “classes_dex2jar.jar” diye bir dosya oluşacaktır.

– Oluşturulan dosya dex2jar klasörünün içindedir

– Classes_dex2jar.jar dosyasını ilk başta indirdiğimiz “Jd-Gui.exe” programı ile indirip Kodlara ulaşabilirsiniz.

Kaynak kodlar “Penetration Test” yapan arkadaşlar veya Uygulama geliştirmek isteyen arkadaşlara bir öncülük etmiş olacaktır.

Kaynak :http://selimkaratas.com.tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • millet ben cmd'de dex2jar classes.dex komutunu girince "dex2jar is not recognize as an internal or external command, operale program or batch file." diye bi hata veriyor. bahsedilen dosya da oluşmuyor bi türlü. indirdiğim dosyanın adı "dex2jar-2.x" güncel versiyon galiba, ondan mı çalışmıyor acaba? deneye deneye bi hal çözümü bilen arkadaş var mı?

Bu mesaja eklenen görseller:

Apk Paketi Cözümlemek Eclipse ile açmak. Yardıma ihtiyacım var. Apk Paketi Cözümlemek Eclipse ile açmak. Yardıma ihtiyacım var.

• Projenin kaynak kodu üzerinden projeyi çalıştırmaya çalışıyorsunuz, bu yüzden çalışmıyor. Projeyi derlemek için Apache Maven'i indirmeniz gerek. Sonrasında 'mvn package' komutu ile derleyip paketlersiniz. Target klasörünün altında oluşan binary dosyalardan da ihtiyacınız olanı çalıştırırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.