Şimdi Ara

apiş arasi kokusu geliyor diyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anal Fissur ve basur ameliyati oldum 3 ay gecti bazen gaz yaparken yanma ve nemlilik hissediyorum bu yuzden mi bilemiyorum ama surekli apis arasi kokusu geliyor ,tuvaletimi yaptiktan ssonra iyice temizlememe rağmen..camasirda hicbir leke yok..
    Ne yapmam gerekiyor sizce gaz cikarirken mi cok az dişki geliyor yoksa ameliyattan dolayi temizlenemiyor mu o bölge bu koku o yüzden mi nasil kurtulacagim doktora gitsem ne diyeceğim nasil tedavi edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 29 Nisan 2015; 23:05:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yediğin şeylerin etkisi olabilir yumurta çok yiyen birisiysen veya burnun aşırı hassassa rahatsız edebilir :D ıslaklık tamamen psikolojik olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42shadowank

Yediğin şeylerin etkisi olabilir yumurta çok yiyen birisiysen veya burnun aşırı hassassa rahatsız edebilir :D ıslaklık tamamen psikolojik olabiliyor

Burnum hep tikali old.için koku almiyor
    Ameliyatla ilgili olabilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktora gittim içine balon gibi birşey soktu bir sorun göremiyorum dedi, heralde şirkette çok oturduğum için çok terlemekten oluyor bu koku buna bir çözümünüz var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Puff tadı az geliyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.