Şimdi Ara

APB RELOADED (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
15.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben begenmedım bu oyunu gameplay vıdeolarını ızledım ettım ama peh
  • quote:

Orijinalden alıntı: myroad26

arklar ben bi oyunu 3 gün önce yükledim üyelikte aldım ama oyuna girip üye olduğum e maili yazıyorum şifremi yazıyorum ancak login e bastığımda (error code 8) hatası alıyorum key filanda nasıl yapılıcak bilmiyorum yardım edin lütfenn!!

bende öle hata alıyordum gamersfirste en baştan üyelik yaptım düzeldi
  • Arkadaşlar Clan Aranır Premium Gold 180 Günlük Sniper Duck cıyım Colby Na Westeyim Rakım 290 altın Levelim Arabam Vegas En Kısa Zamanda Bir Klana Giricegim
  • Oyunu çok bğendim ama sistem gerkesinimlrim yüksek olmasına rağmen kastı ve aynı gün sildim
  • Para yatırmadan hilesiz hurdasız oynanıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Para yatırmadan hilesiz hurdasız oynanıyormu ?

Tabiki biraz alıştın mı oyuna para yatırma ihtiyacın olmadan oynayabilirsin. Lakin para yatırırsan bu zevk tabiki artmakta

• quote:

Orijinalden alıntı: anksiyete55

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Para yatırmadan hilesiz hurdasız oynanıyormu ?

Tabiki biraz alıştın mı oyuna para yatırma ihtiyacın olmadan oynayabilirsin. Lakin para yatırırsan bu zevk tabiki artmakta

Parayı basan seni öldürmesinde daha kolaylık oluyormu silah güçlendirmeler vs bunları soruyorum skin le görsel şeylerle işim yok zaten. p2w mi yani oyun
  • yeni hile önleme sistemi oyuna getirilmiş. 3 yılın ardından ilk kez o detaylı karakter özelleştirme sisteminin hatrına indiriyorum bakalım ne kadar süre bilgisayarımda kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 18 Aralık 2014; 2:07:22 >
  • oyuna yeni başladım detaylı bir türkçe rehber var mı arkadaşlar?
  • Kım upladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beat_them_free

Kım upladı

kimin upladığı bariz belli olmasına rağmen neden yazıyorsun onu geçtim bu konuyu ilk ben açtım mesele burada tartışılabilir.
  • Arkadaşlar foruma yeni katıldım size birkaç sorum olacak biri pm atabilirmi
    Spam yapmış olmayayım
  • Oyun piyasasında kendine fazla kitle edinememiş benim gözümde nadide oyunlardan birisi. İlk çıktığı anda başlayıp belli aralıklarla bırakıp başlayan birsi olarak hala ilk günkü kadar eğlenceye sahip bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.