Şimdi Ara

APB RELOADED

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
15.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

APB RELOADED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 18 Aralık 2014; 18:00:00 >

• Closed Beta üyelikleri geçti diye biliyorum.Public Beta'ya kadar oynayamazsın yani.
  • publik beta üyelikleri ne zaman çııkçak bellimi hergün bakmaktan sıkıldım
  • Hiç bilgim yok ama uzun bir süredir birkaç ay boşuna bakma arada kontrol edersin
  • Şuan hala Kapalı Betada oyun ama girenler sinir krizi geçirebilir. Şimdilik Avrupa serverları yok o yüzden 250-300 ms ping süreleiri ile biraz kasıntı birz şekilde oynanıyor oyun. Avrupa serverları yayına girdiğinde hemen başlanacak bi oyun ama...
  • ya dün bi arkadaşım key aldı kendinede bi türlü bana alamadık elinde fazladan key olan varmı acaba???
  • oyun tutmadı kapatmayı düşünüoruz diolar doğrumu o kdr indirdik hiç deilse single player olma olsaydı ne zman açılcak bi bilgisi olan wars apaylaşsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APB RELOADED LAG SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    BioShock Infinite Türkçe Yama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dogru deyildir yav o eski batan firma olabilir daha kapali betaya 100.000+ fazla basvuru olmus goruntuler cok guzel acaba oyunda crafting falan varmi? beta gelen biri bilgileri paylassa superolur.
  • bir saat filan oynadım cıktım pek sarmadı öyle beni........o yüzden cok bişi anlamadım ama kendi çapında güsel bi oyun gta nın onlinı olmuş gasp masp ediyosun adamları passo gorev yapman gerekiyo sanırsam orevde de karsına cok guclu rakipler cıkabiliyor şimdilik bukadar ........bidaha bi giriyim bi sakin kafayla dedim ama suan da oyuna girilmiyor ne iş anlamadım sevgilerle..............
  • yav insan azcik derinlik yapar.crafting ekler ve dukkan satin alma yapar. housing yapar ne bileyim fabrika kiralama isletme falan yapar... sanki fabrikalarda suc islenmicek millet ev satin alip icinde narkotik labaratuari yapmicak cok basit ve sig bi oyunmu simdi bu???
  • Ben 2 mail yolladım ama key gelmedi rica etsem elinde fazla key olan varsa verebilirmi.
  • oyunnun açık betası bu ayın 18 inde yabılcak 18 mayısı bekleyin
  • Tamam sağol şimdi gördüm BSC'de teşekkürler bilgi için.

İyi forumlar.
  • selam.bende betaya girdim ve denedim simdi gozlemleri yaziyorum.oyun oldukca basit ve derinlik hic yok ve oyunda buyuk bir savasta yok kanun adamlari suclulari vuramiyor bile eyer gorevde deyilse )) gorevdeykende vuramiyor cunku farkli gorevde oluyor )) bana verilen goverde yanima 3-4 kisi karsiyada aynen 3-4 kisi max 5vs5 team march... oyun aslinda masive deyilmis yani cakma mmo normal bi mmo da olmasi gereken hicbirsey yok en basit crafting yok gerci hicbirsey yok... pve bile yok. kisacasi masive bi oyun deyil item shoplu fps oyunu tabi simdiye kadar gordugumu paylasiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

selam.bende betaya girdim ve denedim simdi gozlemleri yaziyorum.oyun oldukca basit ve derinlik hic yok ve oyunda buyuk bir savasta yok kanun adamlari suclulari vuramiyor bile eyer gorevde deyilse )) gorevdeykende vuramiyor cunku farkli gorevde oluyor )) bana verilen goverde yanima 3-4 kisi karsiyada aynen 3-4 kisi max 5vs5 team march... oyun aslinda masive deyilmis yani cakma mmo normal bi mmo da olmasi gereken hicbirsey yok en basit crafting yok gerci hicbirsey yok... pve bile yok. kisacasi masive bi oyun deyil item shoplu fps oyunu tabi simdiye kadar gordugumu paylasiyorum

Sağol yorum için denemeyi düşünüyordum aslında open beta çıkınca ama vazgeçtim okuyunca adam gibi mmo lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jettacor

oyunnun açık betası bu ayın 18 inde yabılcak 18 mayısı bekleyin

abi 19 mayıs oldu beta falan açılmadı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Orijinalden alıntı: jettacor

oyunnun açık betası bu ayın 18 inde yabılcak 18 mayısı bekleyin

abi 19 mayıs oldu beta falan açılmadı ya

bende bilmiyom valla yapımcılar yaptı yine yapacağını

edit:arkadaşlar oyun hakkında haberler geldi yapımcılar yoğunluk nedeni ile betayı ertelemişler yoğunluk bitince betayı aktif edceklermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 19 Mayıs 2011; 22:18:55 >

• oyunun beta açıldı oyun son derece iğrenç ve çok salakçaa
  • Knight'ın üreticisinin diğer oyunu war rock'ıda oynadım o biraz idare eder de bu çok berbat anca 1 sene geçecek anca toparlıcaklar gta 4 daha kaliteli
    tabii koşulları farklı mmo değil ama daha kaliteli... ayrıyetten bu firmanın neredeyse tüm oyunları sorunlu pek ilgilenilmez...

fps tarzı oynıcaksanız cod den iyisi yok...
  • Şuan Open Beta'da oyun ve o kadar fazla talep varki 2 Avrupa Serverı da full çekiyor sıraya girmek gerekiyor oyuna girmek için...

Ayrıca şu konuya açıklık getireyim oyunun yapımcısı hakkında pek bilgisi olan yok sanırım. Oyun geçen sene içinde serverlarını kapatmıştı. Rockstar'ın çekirdek kadrosundan birkaç kişinin kurduğu Realtime Worlds isimli ve geçen sene batan firmanın yapımcılığından çıktı bu oyun ve Gamersfirst tüm haklarını aldı oyunun ve ekleme yapması için Reloaded Entertainment'a verdi. Yani oyunun kalitesinin Gamersfirst ile bir alakası yok sadece yok olan bir oyunu ayağa kaldırdı Gamersfirst. Çok da iyi yaptı oyun kesinlikle MMO tarzında bir oyuna göre kötü değil. Serbestliğin sınırı yok. Kıyafetlerden arabalara kadar özelleştirme seçenekleri çok fazla. Joker yapan mı dersin Scooby Doo'nun Gizem Minübüsünü yapan mı A takımının Minibüsünü yapan mı. Yani çeşit çok oyunda. Serverlarda sırar sorunu kalksın herkesin girmesini tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.