Şimdi Ara

APB RELOADED (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
15.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araba kullanmak çok zor olmuş oyundan pek bişi anlamadım saten oyunu anlamak için ilkönce ingilizce bilmen gerekir oyunda giysi giymeyi bile çok kasmışlar ancak giysiciye girip ordaki bilgisayarlardan girion abi böle salaklık olmaz ters tıkla giysin işte neden kasıosun araba yapma ve diğer şeyler silah alma hepsi aynı ve hepsi çok salakça indirmeyi düşünen warsa indirmesin ingilizce biliosa indirsin hiç güzel değil saygılarr....
  • APB Reloaded diğer online oyunlarla karşılaştırıldığında oldukça farklı ve ilgi çekici özelliklere sahip fakat oyunun barındırdığı bazı özellikler oyuncunun işini kolaylaştıracakken zorlaştırıyor. Buna en belirgin örnek araba kullanımı :) insan arabaya bindiğinde daha süratli ve istediği yere daha kolay gitmeyi bekliyor ama kontrolleri gerçekten can sıkıcı.

Bunun dışında oyunda gözden kaçmış bazı hoş olmayan ayrıntılarda var, arabaların kırılmayan camları ve öldüğü halde hareket eden siviller gibi.. umarım oyun betadan çıktığında bu olumsuzluklar ortadan kalkmış olur.

Bu arada oyun 18 yaş üzerindekiler için, bunu belirtmeden sitenin anasayfasına giremiyorsunuz..

Anasayfa:http://gamersfirst.ekolay.net/apb/ APB Reloaded Tanıtım

APB RELOADED

Video:http://www.youtube.com/watch?v=EA3FN8C4TBo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLine12 -- 23 Ağustos 2011; 4:00:29 >

• Oyuna bir başladım acaip sardı karakter geliştirmede sınır yok resmen Patiot'ta Criminal takılıyorum.
  • Mesajım bulunsun ilginç bir oyuna benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Oyuna bir başladım acaip sardı karakter geliştirmede sınır yok resmen Patiot'ta Criminal takılıyorum.

Ben kayıt oldum,indiriyorum şimdi.Oyunu daha önce gördüm ancak oynama fırsatım olmamıştı.Zaten öncesinde ücretliydi.
  • Yalnız sağa sola söylediğimde insanlar sorunlardan dolayı hiç sevmediler oyunu.Bir kere araba kontrolleri ben alıştım ancak zor geliyor başta.Aşırı lag oluyor.Sistemi çok zorluyor bazılarının sistemi kilitliyormuş.Bu tarz sorunlar var.Tam sürümde çok daha iyileşir tabi
  • Aldığımız kıyafetleri nasıl karaktere giydireceğiz ?
  • Social District'te mağazaları gez mor olan geliştirme ekranında yapıyorsun kıyafet giydirmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Social District'te mağazaları gez mor olan geliştirme ekranında yapıyorsun kıyafet giydirmeyi.

Bulamadım hocam orasını ya.
  • Bütün mağazaları gezdinmi? Denize yakın köşede üst kata çık orada mor yerlerden birine tıkla.
  • Bir daha ki girdiğimde artık denerim onu,sağolasın.Oyun baya sardı,güzel gerçekten.Tam sürüme geçip oyunda ki ufak sorunlarda çözülürse tadından yenmez.
  • Oyun 2 GB Ram İstiyo
  • aabi oyun o kdrda iyi değilya 1 saat oynadım açıp yüzüne bakmak istemedimya tabi benim düşüncem :))
  • Bu oyunu oynayan fazla yok sanırım, ben yeni başladım ama el bombasını nasıl alacağımı bulamadım, bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Karakter/giysi/araç özelliştime olayı güzel olmuş.
     APB RELOADED

APB RELOADED

• Bende oynuyorum uzun süredir girmedim ama Pariot'mu neydi server'ın adı.Aha buda karakterim
     APB RELOADED
  • Hala el bombasını bulamadım silah eklentilerine hiç girmeyeyim

APB RELOADED
  • Arkadaşlar arabamızı aldıgımızda nasıl binioz nereye gelio ve bombayı nasıl alıoz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZombieDriverx7 -- 18 Haziran 2011; 22:27:31 >
  • Yeni başlayanlar için bazı temel bilgilerin olduğu video

Araç/Karakter/Melodi vs. düzenleme ve ikinci el bölümü (Social District)

Tips And Tricks 1

Tips And Tricks 2

Tips And Tricks 3

Arresting (Tutuklama) Tutorial

• Karakter geliştirme özellikleri çok geniş, aşağıda bazı güzel örnekleri var.

APB RELOADED
     APB RELOADED

APB RELOADED
     APB RELOADED

APB RELOADED
     APB RELOADED

APB RELOADED
     APB RELOADED

APB RELOADED
     APB RELOADED

APB RELOADED
     APB RELOADED

APB RELOADED
     APB RELOADED

APB RELOADED

• Çok tşk edeirm çok yardımcı oldu viiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.