|
Bildirim
|
Eğer dediğiniz gibi ağzını yamulta yamulta ters cevap veriyorsa tenha bir yerde kenara çekip ağzının ortasına iki tane patlatın. Belki kazan sorununuz çözülmez ama en azından hırsınızı almış olursunuz.
|
kazanın petek kapatanlar yüzünden arızalandığının raporu alın. bireysele geçiş isteyenler imza atsın. bu adamın kapısına gidilecek. imza atmıyorsan kazanın patlamasına sen sebep olmuş olursun. avukat tutar tüm zararı tek başına karşılarsın deyin. biz 2 sene beklemeye razıyız. kazan patlarsa tüm zararı karşılamaya hazır mısın? deyin.
emin olun iyi bi avukat oturduğu evden attırır. |
Apartman yönetmeliğini okumanız lazım. Siz ilk önce kazanı etkisiz hale getirip sonra bireysel sisteme geçin o kişinin daire girişine kadar bile olsa tesisatını yaptırmayın. Mecburen kendisi yaptıracak.
|
Yemin ediyorum en sevdiğim tipler. Bu tiplerin klasik özelliği iki tane vurduktan sonra ağızlarından çıkan ilk cümlenin "Abi sen beni yanlış anladın, ben öyle demek istemedim" olmasıdır
|
Selam
Dövün İyi günler. |
Elimden bir sey gelmiyor sadece upliyorum. Nolursa olsun adama parayi vermeyin. Sadece basit bir inat olsa ver kurtul derdim ama adam yüzsüz gevsegin tekiymis
|
Okurken alakam yokken bile çok fena sinir oldum o kişiye, sizi onun karşısında düşünemiyorum. Allah sabır versin ne insanlar var.
|
Kazanın ayarını yanlış yapmışlar , mühendis " Sizi Allah korumuş bu şartlarda patlaması lazımdı " dedi aynen bu.
Zaten 2 ayda 3 kere arıza verdi, kaynak yapıp yapıp kullanmaya devam ettiler. Apartman yönetmeliğinde benim de kızdığım oy birliği kanunu var, merkeziden bireysele geçişte oybirliği, bireyselden merkeziye geçişte oy çokluğu istiyor, böyle milleti 1 kişiye muhtaç ediyor onlar da böyle karaktersiz çıkınca olay böyle bir hal alıyor. Onun imzası olmadan geçmeyi de düşündük, sonra o bizi mahkemeye versin düzeltmek için dedik ama arkadaşlar çoktan sormuş ve gaz firması gelince tek tek imzaları kontrol edip sonra geçiş işlemine başlıyormuş. başka ne yapabilirim bilmşyorum. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 23 Nisan 2020; 0:59:1 > |
|
|