Şimdi Ara

Apartmanıma fiber bağlatmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartmanıma fiber bağlatmak için ne yapmam gerekiyor arkadaşlar bıktım 4 mbps den 2 ay sonra sözleşmem bitecek ne yapmam lazım fiber bağlatmak için apartmanı belirli ücretmi yoksa 5 yıllık bir sözleşme falanmı imzalamam gerekiyor lütfen sözleyin turk telekom sitesinden test yaptımı mahallenizde fiber net vardır diyor santralede 100 metre yakınım lütfen yardım edin :(

• konuştum 16mbps den fazla alamıyorsunuz diyorlar ve turk telekom sitesinden destekliyor diyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tevez51

konuştum 16mbps den fazla alamıyorsunuz diyorlar ve turk telekom sitesinden destekliyor diyor :S

Sitede nereye girsen destekliyor diyor.Ttnet bayileri doğru cevap veriyorlar.Sitedeki sorgulamaya itibar etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 metre uzaksan vdsl al bence ben 30 metre uzağım ben kullanıyorum. ve memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

100 metre uzaksan vdsl al bence ben 30 metre uzağım ben kullanıyorum. ve memnunum

ben d-smart kullanıyorum onlar yapabilirlermi birde bu işin bütçesi ney son birşey google maps den mesafe hesapladım toplam 200m tutuyormuş fark yaratırmı yani 50 mbps aldım tamı tamına 50 mi gelicek bana ?
  • eğer fiber altyapısı varsa müşteri hizmetleri ile görüş gelip bağlarlar. Fiber olup olmadıgınıda türk telekom bayilerinden sorgula siteye kalırsa bizim binada da fiber var gösteriyor ama yalan :D
  • Ben bi ara uğraştım siz basvurada talwpte bulunamassiniz dedi müşteri temsilcisi.

Bi yolunu bulursan bende basvurayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tevez51 kullanıcısına yanıt
    vdsl hizmeti ne yazıkki ttnet üzerinden veriliyor diye biliyorum. maps taki uzaklık kuşbakışı vs. önemli olan kablo uzunluğu bence stabil bir bağlantı için 20mbps tercih edin
  • Google maps den baktım 200m diyor adım adım saydım 157 adım gidiyor ? yani 300ü geçmiyordur sanırım acaba şöyle birşey yapsam olurmu hani sözleşme sürem bittimi bir sürü şey öneriyorlar ya herşeyi yaparız efendim kalın yeterki diyorlar bende fiber istiyorum desem bağlatırlarmı acaba ? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.