Şimdi Ara

APARTMANDAN GEÇİMSİZ KOMŞUYU ATTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
12.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Sizlerden çok acil bir yardım isteyeceğim. Lütfen yardımcı olun.

istanbul'daki milyonluk evimizde yukarı katımızda bir komşumuz var, geldikleri günden beri hep hır gür çıkarıyorlar. Başlarında erkek yok onlarda yurtdışına kaçıp gittiler. Bunlar 6 tane kadın biri evlenip geldi her gün gürültü patırtı tüm apartman sakinleri olarak rahatsız oluyoruz.

Geçenlerde annem düzgünce konuşmak için kapının önüne çıktı ama sanki kavga varmış gibi hepsi birden geldi hatta "SENİ ÖLDÜRÜRÜM" diye tehdit bile ettiler. Kadın oldukları için bir şey yapmadım.

Artık buramıza kadar geldi. Apartmandan defolup gitmelerini istiyoruz. Acaba hukuksal olarak ne gibi yaptırımlar yapabiliriz ?

Bu arada sadece bizim apartman değil bizimle bağı olmayan karşı taraftaki apartman bile şikayetçi onlardan. Geçenlerde birisi anneme Allah sabır versin biz bile burada olduğumuz halde rahatsız oluyoruz dedi.

Arkadaşlar ne yapabiliriz vallahi artık tak etti başlarında erkek olsa çıkıp konuşuruz yapılacak ne varsa yaparız ancak bunlar ne laftan anlıyor ne sözden.

Yahu annem tek başına insanca konuşmaya çıkmış resmen "SENİ ÖLDÜRÜRÜM" diye tehdit savurmuşlar. Ben duymadım ama duysaydım ve orada olsaydım şuan bunları yazıyor olmazdım en az 3'ü ne zarar verirdim. Tak etti ya artık yazarken kendimi zor tutuyorum.

Lütfen bilgisi olan yardım etsin.

Allah sizin başınıza vermesin böylelerini.

İyi forumlar.

• .REKLAM ALINIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenLiseliMezunAlman -- 7 Haziran 2015; 15:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Hayranı Adam

.REKLAM ALINIR.

• Dairelerine fare sal.
  • Seni attırmadıklarına dua et
  • Ulan milletteki şansa bak sen git milyon liraya ev al komşun Turbolinea olsun.

İntihar sebebi gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akasyadan selamlar. Burası rahat valla. Göl de püfür püfür.

Şaka bir yana eğer kiracı iseler yönetime dilekçe verip çıkarttırabilirsiniz. Burada oldu. Adamın Arabası çok ses yapıyor diye siteden attılar. Eve sahibi iseler bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakince nicke bakın

• Milyonluk ev ha
    Git bir hal hatır sor, anlayacakları dilden konuş olmadı dilini kullan

• Adama her gün eczane reklamı yaparsan ve abi bana kız bul dersen olacağı bu turbo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Nixon -- 7 Haziran 2015; 16:09:27 >
  • İmza toplayabilirsin rahatsıx olanlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Kiracı olarak mı geldiler yoksa ev sahibi?

ev sahibi.
  • kanki 6 tane bayandan bi tanesini kendine eş al aile olun olay bitsin , aranızdaki sorunları tatlıya bağlayın .. Ne demişler savaşma seviş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

kanki 6 tane bayandan bi tanesini kendine eş al aile olun olay bitsin , aranızdaki sorunları tatlıya bağlayın .. Ne demişler savaşma seviş...

• bizde de var ya sürekli koşuyor çocuğu yukarıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

bizde de var ya sürekli koşuyor çocuğu yukarıda

siz ne yaptınız peki?
  • Avukatla konuşunca şu tür bir tavsiyede bulunuyor
    İlk apartman toplantısında konuyu gündeme getir ve karar defterine rahatsızlık konusunu kaydet

Sonra avukat parası biriktiriyorsun muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Ulan milletteki şansa bak sen git milyon liraya ev al komşun Turbolinea olsun.

İntihar sebebi gibi.

Ne büyük bir lütuf.
  • Turbo bugun düğünde efso kızlar kestim biri kumral diğeri sarışın ilkten 1 sarışın bir kumral vardı
    Sonra 1 sarışın daha geldi ama bu bomba bayaa bomba
    Alalimmi sana bitanesini

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.