< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heybel35 -- 19 Ocak 2024; 23:29:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apartmanda ozel hayata mudahale

-
-
Sökmesini talep edemezsiniz ama yönünü çevirmesini talep edebilirsiniz. Sadece kendi kapısının önünü çekecek şekilde yönünde ayarlama yapılabilir.
-
Onuda yapmiyor direk benim kapimin onunu herseyimi cekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yönünde ayarlama yapabilir niye yapmasın bunda bir engel yok ki. Kendisiyle sohbet ettiniz mi yönünü ayarlamak hususunda?
-
Sohbet edilcek turden bir komsu degil, ust ve karsi komsuyla mahkemelik birini kaybetti digeride daha devam ediyor, sozden laftan anlayan biri degil.
savcılığa şikayette direkt bulunun kvkk ya göre yaptığı suç. Evinin içine koyabilir ama ortak alanda görüntü ve/veya ses kaydı alamaz.
-
112 ye telefon edin, gelen ekibe kameranın yönünü değiştirmediğini ve sizi çektiğini ayrıca ses kaydı alıp almadığını bilmediğinizi söyleyin. Onlar ilgili ile görüşürler hocam. Şu an bile arayabilirsiniz gelen ekibe de durumu detaylıca anlatırsınız. Sizi de yapabilecekleriniz/başvurabileceğiniz yerler noktasında bilgilendirirler.
-
en kötü kırın kamerayı o sizi şikayet etsin
-
Hakliyken haksi duruma dusmek istemiyorum.
Kapısının tam önüne güvenlik kamerası koymasına karsı hıcbır hakım adamı suclu bulmaz,adam daha onceden evıme hırsızlık tesebbusu oldu kendımı korumak ıcın koydum dedıgı an olay biter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aradim savciliga yada en yakin karakola gidip sikayetci olunmasi lazimmis.
şuan akıllı evlerin neredeyse hepsınde ses ve goruntu kaydı alan akıllı guvenlık zil/kameraları var ve bu tamamen yasal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diger koseye baglasin direk holu ve benim kapimi cekiyor dedigimde, ve onayi yok kirise baglasin ustten kendi kapisini ceksin
-
Yonetimi bekledim 3 gundur yok olmadi yarin gidecegim.
Gelişmeleri de yazarsan süper olur hocam.
-
Tabikide yazarim. Tam bir bela ya yemin ederim numunelik.
Bende bu sekilde biliyorum.
Diğer dairelerle davalık olduğunu söylediniz, sebepleri özel mi yoksa geneli mi ilgilendiriyor hocam?
-
Biriyle sac bas birbirine girdi, ayirdim sahitim hatta, digeriylede ses yapiyor diye davalik oldu kaybetti.
15 daire var tek sikinti bu binada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kapısının tam önüne güvenlik kamerası koymasına karsı hıcbır hakım adamı suclu bulmaz,adam daha onceden evıme hırsızlık tesebbusu oldu kendımı korumak ıcın koydum dedıgı an olay biter.
|
Benzer içerikler
- danıştay karar verildi yazıyor
- ev alırken parayı elden vermek
- kesinleşme şerhi nedir
- kirayı bankaya yatırıyorum ancak kira ödemesi olarak değil
- askerden firar ettim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X