Şimdi Ara

Apartmanda köpek beslenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu kendim için sormuyorum.Hala birbirine saygı duymayan insanlar var.Apartmanda köpek beslenirse insanların rahatsız olacağını anlamayan kafadan rahatsız insanlar var hakkaten.Bu hafta taşınan karşı komşumuzun yerine birileri taşındı.Evde köpek besliyolar şaka gibi.Köpek sessiz bişe olsa neyse.Sabahları hav hav hav başka bişey yok.Zaten hava sıcak pencere açmadan uyuyamıyoruz.Bide köpeği balkona çıkartıyolar sabahın köründe.İnanın köpek sesinden çıldıracam artık.Köpekleri severim ama ne bu yav.Bahçeli evi olanlar bile evde köpek beslemiyo bunlar besliyo hey Allahım yav

• çok rahatsızlık veriyorsa attırabiliyorsunuz apartmandan
  • ben de bu muztarip durumdan şikayetçiyim. bizim apartman da köpek barınağı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Normal İnsan -- 19 Eylül 2010; 12:59:29 >
  • Köpekleri severim normalde.Ama inanın iç içe evlerin olduğu bi yerde bir köpeğin sesi 15 daireye rahat gidiyodur.Attırmak istemiyorum kendileri akıl etsin istiyorum
  • Zaten eğer apartmanın yönetim planında köpek beslenemez diye bir madde yoksa attıramazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde beslemelik hayvan önerisi
    geçen yıl açıldı
    Bahçede hayvan beslemek suç mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.