Şimdi Ara

apartmanda köepk besleyen birini nereye şikayet edebilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
50.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ONURUM88

quote:

Orjinalden alıntı: eärendil

üst komşumuz büyük balkonunda köpek besliyor.
    geceleri aşırı derecede havlıyor.
    balkona çamaşır asamıyoruz. çünkü pislik içinde.
    nereye şikayet edebilirim.
    savcılığa dilekçe mi verilmeli? karakola mı? belediyeye mi?

başka köpek besleyen komşumuz da var ama adam gibi evin içinde bezliyor. terrierini. hiç bir zarar vermiyor dışarı.
    o mağdur olmasın diye apartmanda karar çıkartmak istemiyorum.

teşekkürler.

sorunçözuldu mu kardeş...

validenin emriyle şu an için harekete geçemiyorum.
    yöneticiyi bir bulabilsem onla görüşecem.
    halledince yazacam buraya sağolun.

• mantıklı ve sakın olmakta fayda var.
  • Sen de piton besle.Bknz:Pakize.Büyüyünce yukarı çıkar,ham yapar o köpeği.Belki de yapmaz ne bileyim ben!
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

100 gram kadar et'e zehir koy.balkondan yukarı fırlat.temiz iş

iyi fikir aslında üst komsun evde yokken ama köpek evdeyken yolla eti yesin it.sonra "kim yaptı cok üzüldüm"
  • + 1 hoca koparttın biz yav.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

balkona cik havaya dogru biftek at kopek biftegi kapiyim derken asagi duser,intihar susu verirsin

ya bu mesaja da çok güldüm.

• Evcil olmayan hayvanlar katiyetle beslenemez. Evcil hayvanların beslenmesi için binanın yönetimince karar alınması gerekir. Kararın alınmamış olması demek evcil hayvan beslenmesine izin veriliyor demek değildir. Eğer masrafına katlanacağım diyorsan yaptırman gereken ilk iş hayvanın mevcudiyetine ilişkin mahkemece bir tesbit yaptırmak. Yaptırdığın tesbitin üzerine bir de manevi tazminat + hayvanın apartmandan çıkartılması talepli dava açacaksın. Bir avukat ile bu işleri kolayca halledebilirsin. Saygılar.
  • Sen git önce türkçe öğren eärendil.(BKZ:KONU BAŞLIĞI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hlm90 -- 17 Ekim 2006; 0:13:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hal90

sen git önce türkçe öğren eärendil.(BKZ:KONU BAŞLIĞI)

Türkçe öğren diyene de bakın.Cümleye küçük harfle başlamış.Bence sen de öğrensen fena olmaz hani...

Not:Zaten konu açan arkadaş iki harfin yerini karıştırmış,yoksa normal hayatında da bu kelimeyi böyle kullandığını sanmıyorum.Türkçe bilip bilmemekle alakası yok yani.

• bugun avukat olan amcama sordum.öncelikle apartman yöneticisine durum sözlü olarak anlatılacak ve toplantı istenecek.olmazsa yazılı istenecek.daha sonra noterden ihtarnam e daha sonrada dava açılacak.tabii uzlaşma olmazsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: non_stop

walla ben apartmada "köepk"besleyenini görmedim nasıl bişe o

ULAN NE KOMİKİM BEE

• Ne gereksiz insanlar var ya şu forumda...

Evinde maymun besleyenler var tangır tungur geziyor hayvan gecenin bi vakti , lakin belediyenin bu konuda yapacağı birşey yok , dava açmaya filan kalkarsan da bi dünya masraf edersin birde kim bilir kaç sene sonra sonuçlanır...
  • köepk resmi buldum

apartmanda köepk besleyen birini nereye şikayet edebilirim?
  • konu ile Belediye de ilgileniyormuş.
  • yahu,ne oldu bu köpek,sorun çözuldu galiba.
  • oldu o zaman kanunlar niye var herkes kendi adaletini sağlamaya çalışırsa ne olur hiç düşündün mü???

git önce insani görevini yap (yapmışsındır muhakkak ama) git tatlı dille ikna etmeye çalış...olmuyosa yasal yollara başvur tahminimce belediyeye başvurman gerekir gider soruşturursan belediyeye yardımcı olurlar sana...

ben hayvanları çok severim ama evimde de besliyorum ama başka insanlara rahatsızlık vermeden olmalı herşey...

quote:

Orjinalden alıntı: psp_hacker

Şikayete filan gerek yok. Al eline levheyi çık yukarı Veya geceleyin balkondan kedi sarkıt, köpek kedinin üstüne atlıcam diye yere yapışsın.

• vala evde kuş, balık beslenir ama köpek ve benzeri hayvanlar beslenmemeli.,hem bunlar insn sagligına da çok zararlı.
  • konuyu açan sayın arkadaşim,ne oldu sizin bu problem.
  • anayasanın 999 maddesinin 10 bölümünün 2. paragrafındaki 3 cümleye göre polise şikayet et
  • baştaki ve sondaki harf doğruysa aradaki harfler yerdeğiştirmesi okumayı engellemez. ben farketmedim bile. onu herkes normal okur konu ciddiyeti diye bişey yokmudur bu forumda.
  • quote:

konuyu açan sayın arkadaşim,ne oldu sizin bu problem.

evin beyi sürekli işde olduğundan raslayamıyorum. onla konuşacam birde.
    tahminimce bayramda çalışmaz, konuşup halledecez inşallah.
    bana kalsa yarın şikayet ederim; ama komşumuz ayıp olur diyor bizimkiler.
    ilginden ötürü teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.