Bildirim
Apartmana Uygun Köpek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BatuB
Arkadaslar dubleks eve köpek almayı düşünüyorum.Apartman olacağı için çok büyük olmamalı diye düşünüyorum.Bulldog olabilir diye düşündüm ama o da biraz çirkin gibi: )
Eminim tecrübeli arkadaslar vardır.Hangi türü tavsiye edersiniz?
bence hiç besleme yada besliyceksende koşmayı yürümeyi sevmeyen bir köpek var ama inanılmaz tatlı adı havanise çok tatlı ve küçük bir köpek -
Arkadaşım pug mops diye bir ırk var şahsen bende ondan beslemeyi düşünüyorum hatta bizzat arıyorum Bulamazsamda kısa süre içinde bir pet shop'dan temin edeceğim ne yazık ki...
-
quote:
Orijinalden alıntı: f.cymz
Arkadaşım pug mops diye bir ırk var şahsen bende ondan beslemeyi düşünüyorum hatta bizzat arıyorumBulamazsamda kısa süre içinde bir pet shop'dan temin edeceğim ne yazık ki...
arkadaşım özür dilerim mesajımın geciktiği için sen pug arıyorsun bence o köpek güzel deil ama internetten araştır pegingese diye aprtmanda beslemek için uygun pug u hergün kırışıklıklarını temizlemem falan gerekecek -
arkadaşım anladığım kadarıyla buldog cinsi küçük köpek sevmiyon :
1.golden
2.labrodor
3.kangal (evde beslenmez demeyin ben 2 kez besledim çok güzel tuvalet eğitimini ver yani yattığı yere yapmıoda evin icinde bi yere çömdürüyo onun eğitimini ver süper hayvan havlamıyor hiç başka köpekler havlayınca bide tehlike olunca havlıyo bide alcaksan kulaklarını kestirme çok şirin oluyor)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X