Şimdi Ara

Apartmana Şahsi Çanak Anten Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oturduğum yerde Digiturk yayını kullanıyorum fakat şöyle bir problemim var. Binanın çatısında 2 farklı yönde 2 adet çanak anten kurulu. Birisi Türksat diğeri de Hotbird sanırsam.

Digiturk yayınını HD izleyebilmek için Eutelsat uydu kurmam gerekiyor. Digiturk personeli ile çatıya çıkıp antenlere baktığımızda Hotbird uydusunu Eutelsat'a çevirip tüm binanın digiturk izleyebileceğini söyledi. -Tam olarak ne demek istediğini anlayamadım o esnada kafam karıştı.- Ben de binada arap sakinler var diye bu teklifi reddettim. Onlar yabancı yayın izliyordur muhtemelen.

Ben de bu durum üzerine kendi daireme ev sahibimin onayını alarak balkona çanak anten taktırdım. Bina henüz 2 senelik ve site yönetim mevzuatına tabi değil. Öyle olsa bile binalardan sorumlu kişiden bile onayım var fakat binada 2 dairesi olan müteahhit "bu çanağı buraya takamazsın kaldır oradan" diye bana çıkıştı. Ben de bunun üzerine "ev sahibi ve bina sorumlusunun onayı varsa site yönetimi durumu henüz oluşmadıysa hiçbir şey diyemezsin" diyerekten reddettim. Kabahatler Kanunu'na falan baktım araştırdım ettim çanak anten kurmakta bir sakınca bulamadım. Sizce bu kişilerin onayı olduğu sürece herhangi bir problem doğar mı?

Edit: Kurdum balkona. Bir şey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARRIVAL -- 15 Ekim 2019; 9:23:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çanak anten seçimi ve montajı
    10 yıl önce açıldı
    uydu çanak la internet ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.