Şimdi Ara

apartmana gelen 3 kız (Tanışma hıkayesını anlatıcam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen (3 4 gun once) gün havuzdan donuyoduk. çıktık asansörle işte kata ben tisortumu çıakrttım hemen banyoya gırcektım zaman kaybı olmasın diye tişörtümü apartmanda çıkarttım anahtar nerde felan dedi arkadas ( 2 kısı yasıyoruz biz evde) ben dedim sen almadınmı lan o dedi ne alıcam aradık felan neyse bulduk tam girerken 3 veya 4 kız geldı (tam sayamadım) bi tanesi bana doğru baktı felan tabi üstümde tişörtümde yok :D çok kaslı değilim ama kıloluda değilim 6 tane olmasada 2 tanesı gorunuyor baklavalardan nasılsa :D arkadas kapıyı açmaya çalısıyodu ustende kıtlemiş salak onda benim sustuğum ugorunce arkaya felan baktı baktı felan boyle bı bakıstık benım gozler kızların goğuslere gıttı tabı çok goremedımyuzlerini ama bırısının gozu yesildi . neyse kızlar harbi güzel ama bizimde eve girmemiz gerekiyor ilk hamleyi biz yapalım kı abaza gorunmıyelım dıye dusundum niyeyse sonra kapıyı açtı arkadas felan girdik sonra gorusurz dıcektımde sımdı adını bıle bılmiyoruz :D neyse sonra girdik dusumu aldım felan hemen tanısmaya çalısmaya baslıcaktım arkadasla zaten tansıtımda onu sonra yazıcam

Not: imladan dolayı ozur dilerim bu bızım laptonun klavyesinden dolayı ikinci bir not :Aslında bu gorusme bakısma 10 20 sanıye surdu ama ben yavaslatarak sıze sundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martin. -- 6 Temmuz 2013; 20:14:34 >

• nolur devamını yazma. hiç merak etmiyoruz.valla bak
  • konu kilit üye ban
  •  apartmana gelen 3 kız (Tanışma hıkayesını anlatıcam)
  • olum yüzünü göremedim ne demek lan gögüslerine bakıcağına yüzüne baksana ya cinsiyet değiştirmiş biriyse
  • Tutmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4razordaqqer

olum yüzünü göremedim ne demek lan gögüslerine bakıcağına yüzüne baksana ya cinsiyet değiştirmiş biriyse

MUTLU BANA BİŞİY OLUYO MUTLU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DEVAMINI OKUMAYIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.