Şimdi Ara

Apartman için hangi cins ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı üzere köpek beslemeye karar verdim.Öncelikle köpek benimle odamda kalacak.Evde serbestçe gezme gibi bir imkan yok ailemle yaşıyorum zar zor ikna ettim :D Günde 2 saat gezdirip enerjisini attıracağım bol bol ilgileneceğim vakit konusunda sıkıntı yok yani.Sorun hangi cins besleyeceğim.Gönlümden Alman kurdu geçiyor ama apartmana uygunmudur bilemiyorum.Golden'da olabilir ama onlar nasıl desem çok narin benim köpeğim güçlü asil duruşlu olmalı.Şimdi köpektir havlayacak fakat bunun dozajı ne düzeyde olur? Egzersizini yaptırıp enerjisini attırdıktan sonra havlama uluma gibi problemler olurmu? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 7 Mayıs 2014; 16:28:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    3:basset hound

illa büyük ve asil bir köpek istiyorsan kesinlikle dogo argentino

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

O ne lan oyle sacmalik mi olur benim odamda kalacak diye .kopek alacaksan aileninbir uyesi olacak ozgur olcak. Kus besle sen

Ben senin askerlik arkadaşın değilim düzgün konuş

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

benim tavsiyem
    1:fransız bulldog
    2:jack russel
    3:basset hound

illa büyük ve asil bir köpek istiyorsan kesinlikle dogo argentino

Biraz araştırma ve hesaptan sonra büyük ırk bir köpeğin aslında herhangi bir köpeğin apartman dairesinde bakılamayacağına karar verdim.Artık birkaç yıl sonra bahçeli bir eve geçtiğimde bakarım.İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler
  • Ya sosis köpek al yada hiç köpek alma çünkü küçük yerde kalmaya uygun sosis köpek dışında köpek bilmiyorum. Günde sadece 1-2 saat dışarda durup kalan 22 saat odanda duracaksada git papağan falan al, köpek alıp eziyet etme hayvana. Sosis köpek alırsanda 4-5 ayda bir veterinere kontrole götür.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.