Şimdi Ara

Apartman İçin Alarm Sistemi ve PIR Dedektör uygulaması - Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartman yöneticisiyim, zemin kat dairede bir hırsızlık olayı oldu ve binanın çevresine bir alarm sistemi kurdurmak istiyorum.
    Sistemde binanın yan ve arka cephelerine PIR dedektör kurmak istiyorum (yaklaşık 20x20 metre bir bina)

Her gece saat 21:00'den sabah 7'ye kadar apartmanın yaklaşık 3 metre yakınına yaklaşan biri olursa alarm verilmesini istiyorum. Tercihen ilk 1 dakika kısa bipleme ile uyarı olsun sonra alarm başlasın.
    İstendiğinde sistem şifre ile kapatılabilsin, kablo ve panoda sabotaj alarmı özelliği de olsun.

Böyle bir sistem için markalı bir platform önerebilir misiniz? (Bosch vb.), bu sistemi ben kendim devreye alabilir miyim (yani bir elektrikçi tutarak kablo montajını yaptırıp kendim programlamak istiyorum), internetten ısmarlayıp kurmak kolay mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgin yoksa zor İşlemcilerle haledilebilecek birşey ancak bilgi programlama şart .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaOtzi

Bilgin yoksa zor İşlemcilerle haledilebilecek birşey ancak bilgi programlama şart .

Cevabınız için teşekkürler, Mikrokontrolör vb. kullanmaya niyetim yok, bu tarif ettiğim fonksiyonları yapacak hazır sistem var mı onu sormak istedim.

• Rica ederim. malesef hazır bir sistem bilmiyorum güvenlik sistemlerini araştırabilirsiniz .
  • Kedi köpek filan geçince ne olacak peki? yada rüzgar boş bir poşeti sizin apartman etrafında dolaştırmaya karar verirse? Sık sık yanlış alarmlar verip canınızı sıkacaktır. Açık alanlara pek alarm kurulmaz sanırım ama siz yinede firmalarla görüşün tabiki. Onun yerine hareket sensörlü lambalar ve güvenlik kameralarıyla bir miktar caydırıcılık sağlarsınız diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Kedi köpek filan geçince ne olacak peki? yada rüzgar boş bir poşeti sizin apartman etrafında dolaştırmaya karar verirse? Sık sık yanlış alarmlar verip canınızı sıkacaktır. Açık alanlara pek alarm kurulmaz sanırım ama siz yinede firmalarla görüşün tabiki. Onun yerine hareket sensörlü lambalar ve güvenlik kameralarıyla bir miktar caydırıcılık sağlarsınız diye düşünüyorum.

Kedi köpek veya cansız cisimler ile insanları ayırt edebilen dedektörler var. Benim ihtiyacım sistemin menzilini kontrol edebilmek (3 metreden ötesi komşu apartmanın sınırı) ve tarif ettiğim saatlerde çalışma durdurma vb. fonksiyonları..

• Beam dedektör diye google da aratın Ön bilgi edinin Sanırım işinizi görecektir Zaten sistemi siz kuramazsınız Bir kaç firmadan teklif almanızı önerieim Tesisat işi zordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.