Şimdi Ara

Apartman baymak alacak yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce yazdım mı bilmiyorum, sokağımıza dogalgaz yeni geldi vede ben hiç almayacağım vede kullanmayacağım için ilgilenmedim.

    Ama apartman döşetecek ortak kolonları vede evine kombide taktıracaklar var, şimdi bu kombiyi ilk alacak olan kardeşimin kocası oda arkadaşına güvenerek dünyanın parasına baymak taktırayım diyor birde ödemesi cazip olduğu için (3 aydan 3 aya ödeyecek).

    Allah için bu konunun uzmanlarıdan yardım istiyorum bu konuda en iyi en uygun F/P cihaz hangisi ben baymak kullanan vede memnun olmayan onlarca aile biliyorum ki bana inanmıyorlar sen kombicimisin yada makine mühendimisin diyorlar.

    Şimdi bu forumda bu işin uzmanları var yıllardır tavsiye etmiş kullanan güvenilir arkadaşlarımız var banada bir yardımcı olurlarsa binlerce lirayı çöpe atmayalım.

    bende bir iki baktım (baktım diyorum gidip almadım)inceledim iki kombi dikkatimi çekti ariston vede kiturami bunların hakkında bilginiz varmı.

    Bana vede yaşadığım apartmana sağlıklı iyi çalışan az tüketen kaliteli bir kombi önereceğinizi umuyorum.







  • orta segmente eca, bosch, immergas
    üst segmente vaillant ve viessmann markalarını tercih edebilirsiniz,

    F/P oranı yüksek bir cihaz arıyorsanız Protherm tavsiye ederiz
  • çok fazla model ve seçenek var tam olarak ayırt etmek mümkün olmuyor, hangi model nerede yapılıyor kim üretiyor vs vs.
  • Arkadaşlar apartman x marka alıyor diye ben onu almak zorunda değilim..Kaça alıyorsunuz ? Diyeceksiniz...Fiyatı şudur...1200 Lira... Toptan alıyoruz ucuz oluyor..Peki ben üstüne 120 Lira daha kendi cebimden koyup Filanca kombiyi alıyorum..Bana 1200 Lirayı ödeyin diyeceksiniz..Para yok derlerse eve gelen kombiyi götürüp istediğiniz marka ile takas edin..Farkını ödeyin..Aldıgınız kombiyi getirip evinize monte ettireceksiniz..Kimsenin diyecek sözü olamaz..İSTEMEDİĞİM MALI KİMSENİN KEYFİNE EVİME GETİRİP KURMAM...Seçme şansı bana ait olacak..Parasını ben veriyorum..İşte bunu taktım..Beş yılım doldu..Çok şükür tık yok...Çok şükür..Bu.yazın ilk kez bakım yaptıracağım inş...www.eca.com.tr.Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Aralık 2011; 15:26:27 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.