Şimdi Ara

Apaçi giyim mağazalarında daha güzel ürünler olduğunu düşünmeye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan 2 sene öncesine kadar hiçbir zaman apaçi mağazından alışveriş yapmamış, levis 501den başka kot pantolon, raybandan başka gözlük, Baileysden başka da içecek içmeyen biri olarak itiraf ediyorum. AVMlerde olan markalar hep aynı, hepsi standart ve buralardan giyinen insanlarda hep aynı hiçbir esprisi yok ürünlerin. Apaçi kıyafeti satan yerlerde ise oldukça güzel ürünler bulmaya başladım kalitesiz olmasına rağmen en azından komşudan alınmış gibi durmuyorlar ve en azından tarz şeyler bulabiliyorum.



  • Tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apaçiden kasıt varoş sokak aralarında, caddelerde belli bir markaya ait olmayan dükkanlar kastediliyorsa evet, bende bu görüşteyim. Dışarıdan görüp ''bune böyle dandik dandik keko mağazası'' dediğiniz bir yerde her yerde olan standart ürünler yerine çok farklı şeyleri çok daha ucuz fiyata bulabiliyorsunuz. Özellikle ayakkabı konusunda bu tür mağazaların vitrinlerinde bilindik markalarda çok pahalı fiyata satılan bir çok ürünü çok daha uygun fiyata görüyorum. Ortalama LTB, Mavi v.b gibi hepimizin alışveriş yaptığı firmalarda bir normal siyah kot pantolona 100-200 lira yerine bu tür mağazalarda çok daha uygun fiyata ve aynı kumaş, kalitede ki ürünü bulmak mümkün oluyor. Ön yargısız yaklaşılıp bu tür mağazalara bir şans verilebilir.
  • Örnek BALR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jack76

    Apaçiden kasıt varoş sokak aralarında, caddelerde belli bir markaya ait olmayan dükkanlar kastediliyorsa evet, bende bu görüşteyim. Dışarıdan görüp ''bune böyle dandik dandik keko mağazası'' dediğiniz bir yerde her yerde olan standart ürünler yerine çok farklı şeyleri çok daha ucuz fiyata bulabiliyorsunuz. Özellikle ayakkabı konusunda bu tür mağazaların vitrinlerinde bilindik markalarda çok pahalı fiyata satılan bir çok ürünü çok daha uygun fiyata görüyorum. Ortalama LTB, Mavi v.b gibi hepimizin alışveriş yaptığı firmalarda bir normal siyah kot pantolona 100-200 lira yerine bu tür mağazalarda çok daha uygun fiyata ve aynı kumaş, kalitede ki ürünü bulmak mümkün oluyor. Ön yargısız yaklaşılıp bu tür mağazalara bir şans verilebilir.

    Aynen öyle gerçekten çok f/p ürünler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.