Şimdi Ara

Apache Air Assault Çıktı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nefes123

quote:

Orijinalden alıntı: byi

quote:

Oyunu oynamak çok zevkli apache pilotu gibi hissediyor insan kendini kontrollere alıştım w ile öne eğim vererek space i basılı tutarsanız hız kazanır s ile space i basılı tutarsanız hızınız düşer ani dönüş yapmak isterseniz z ye basın bir anda frenlemeye girer q ve e ile dönebilirsiniz yanlız z ye bastıktan sonra yön tuşlarına basmayın bekleyin yavaşlasın

W ile space tuşuna basınca yine öne doğru eğilerek yere çakılıyor helikopter

Yüksekliği almazsan çakılır tabi helikopteri sürekli w space kullanamazsın arada helikopteri düzeltip space le yükseklik kazandırman gerek orda rakım yazıyor zaten
    Not : Realistic oynuyorum.

Ne kadar alışsanızda joystiğin tadını vermez. Hani sırf bunu bile oynuyor olsanız kıytırık bir joystick alıp oyle oynayın

• quote:

Orijinalden alıntı: burak08

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byi

quote:

Oyunu oynamak çok zevkli apache pilotu gibi hissediyor insan kendini kontrollere alıştım w ile öne eğim vererek space i basılı tutarsanız hız kazanır s ile space i basılı tutarsanız hızınız düşer ani dönüş yapmak isterseniz z ye basın bir anda frenlemeye girer q ve e ile dönebilirsiniz yanlız z ye bastıktan sonra yön tuşlarına basmayın bekleyin yavaşlasın

W ile space tuşuna basınca yine öne doğru eğilerek yere çakılıyor helikopter

Yüksekliği almazsan çakılır tabi helikopteri sürekli w space kullanamazsın arada helikopteri düzeltip space le yükseklik kazandırman gerek orda rakım yazıyor zaten
    Not : Realistic oynuyorum.

Ne kadar alışsanızda joystiğin tadını vermez. Hani sırf bunu bile oynuyor olsanız kıytırık bir joystick alıp oyle oynayın

Yani orası öyle tabii ama biraz oyun arcade ye kaymış o yüzden rahat

• gamepadle oynayabilen varmi varsa kontrol nasıl
  • @nefes123 oyun biraz arcadeye mi kaymış :D Oyun tam bir arcade. Simulasyon ile uzaktan yakından alakası bile yok
  • arkadaşlar bu oyun onlıne mı bende onlıne bağlantı ıstıyor... acılmıyor oyun sadece eğitim ucuslarına ızın var dığer campıng vs ilerlemelı bolumlerde connetın eroro dıyor... pc de net yok... net olmadan oynanmıyor mu
  • Black Shark in Water'ı geçebilen var mı ? Realisticte
  • quote:

Black Shark in Water'ı geçebilen var mı ? Realisticte

Ben training de bile geçemedim, kaldı öyle. Akın akın geliyorlar yetişemiyorum hepsine.
  • arkadaslar oyun onlıne oyun mu..... oyun acılmıyor bende yanı oyuna baslammıyor.... netwok error dıyor ... pcde net yok bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

arkadaslar oyun onlıne oyun mu..... oyun acılmıyor bende yanı oyuna baslammıyor.... netwok error dıyor ... pcde net yok bu arada...

Hayır değil. Forumda anlatamayacağım nedenlerle oyuna giremiyorsun. ( küreği iyi vurmamışsın kafasına )
    Oyunu edindiğin yerde nasıl açılması gerektiği anlatılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

quote:

arkadaslar oyun onlıne oyun mu..... oyun acılmıyor bende yanı oyuna baslammıyor.... netwok error dıyor ... pcde net yok bu arada...

Hayır değil. Forumda anlatamayacağım nedenlerle oyuna giremiyorsun. ( küreği iyi vurmamışsın kafasına )

• aslında biraz sabredildiğinde güzel bir yapım olduğu ortaya çıkıyor.
  • oyuna menusune gırdıkten hemen sonra masaustune atıyor.bu sorunu yasayan var mı ?
  • Oyun on numara olmuş.PlayStation 1de nuclear strike dıye bır oyun vardı.Aynı ona benzıyor.Ondan aldıgım zevkı bu oyundan da alıyorum.Grafıklerı ıse bır harıka.Doku cozunurlugu resmen tavan yapmıs.Kesınlıkle tavsıye ederım.
  • Apache kulanmak hayalım olmustur hep
  • Oyunun ıkıncı bolumunu gecebılen var mı ya?Dost helıkopter dusuyor ve onu savunmamız gerekıyor.Fakat dusmanlar geldıkce gelıyor , yetısemıyorum.Sonunda hep misiion failed oluyorum.
  • arkadaşlar invert mause ayarlarını nerden yapabilirim.yukarı aşağı yönlendirmeler tersime geliyo
  • oyunu açamadım bende iyi mi :S
  • Oyun esasında güzel ama kontrol bakımından gerçekten sizi zorlayacak türden.Biraz pratik gerektiriyor. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

quote:

Bu kadar kasmaya ne gerek var pm'den halledin işinizi.

edit:Oyunu Bulgar sitesinden indirmeyin dosya virüslü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prоwler -- 13 Temmuz 2011; 5:53:25 >

• Arkadaşlar oyunu joystick le oynayabilen var mı? Varsa anlatabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.