Şimdi Ara

Apache Air Assault Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan2060 -- 23 Kasım 2010; 11:06:10 >

• Eskilerden Commanche 4 diye bir oyun vardı. Eğlenceliydi baya , bu oyunda bence fena olmamış aslında..
    Not: Kokpit tasarımı göze güzel geliyor.
  • Yapımcı Gaijin ent.

Yine wings of prey'deki oyun motoru kullanılmış.Yani grafikleri gayet güzel.

Daha edinemedim oyunu ama gameplay'e baktığımızda biraz soft duruyor ama wop'deki gibi sim-arcade kontrol seçenekleri yüksek ihtimalle bu oyunda da mevcut.(Yani soft-hard arası geçiş olayı)

Tabiki ekipman olmadan sim. modunda uçmak çok zor.

O yüzden flight stickleri olan arkadaşlar oyundan oldukça zevk alacaklardır.
  • oyunu dün oynadım. simülasayon modunda oynamama rağmen, baya bi arcade olmuş. joystick olmadanda uçulabilir. zaten mouselada kontrol edebiliyorsunuz. grafikler güzel, controller baya bi karışık. keşke simülasyon olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 23 Kasım 2010; 12:39:12 >
  • Kontrolleri oldukça basit geldi bana. Tek tuşka kilit at ateşle gitsin. Keyifli bir arcadeye benziyor. Traningde takıldım :D Button 1'e basın diyor basıyorum bir atraksiyon yok :D
  • Ben oyunu beğendim grafikleri de güzel

wings of prey zaten hoşuma gitmişti. Bu oyun bana msdos zamanlarındaki AH64D Apache Longbow oyununu hatırlattı.
  • Konu çok renksiz. Biraz SS koyalım

Apache Air Assault Çıktı  Apache Air Assault Çıktı  Apache Air Assault Çıktı  Apache Air Assault Çıktı

Apache Air Assault Çıktı  Apache Air Assault Çıktı  Apache Air Assault Çıktı  Apache Air Assault Çıktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OYun harika arkadaşlar nereden çıktı bu anlamadım ama iyi ki çıkmış

Wings of Prey grafikleri ile aynı. Oynanış kaliteli ve simulasyon/realistic modu var, bu şekilde oynarsanız çok gerçekçi ve zor. Alışması biraz zaman alacak. Ama oyun çok çok güzel.
  • Gerçekçi falan değil. Bildiğin oyun işte
  • Sesler ve grafikler güzel, oynanış kolay ve tam bir arcade yalnız eğitim bölümünde RMB ye bas diyor basıyorum bişi olmuyor. hawx oynadığım joystickle zor oynanıyor gamepad ile denemedim ama onuda ayarlayıp deneyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 23 Kasım 2010; 21:15:36 >
  •  Apache Air Assault Çıktı

arkadaslar ekran kartın drıverını yenısını yukledım ama yıne boyle :S
  • Arkadaşlar Siz yuPlaya üye oldunuzmu bende qirmiyorda o yüzden acil yardım ltfen
  • ne game pad ne joystick ikisinide ayarlayamadım hatta ikisini birden taktım, ayarlarda tanıyor ama oyun içinde hiçbir atraksyon yapmıyor, klavye mouse mahkum kaldık :(
  • bu oyunu oynayan arkadaslar orjinal mı oynuyor acaba
  • Grafikler güzel falan filan ama görevler ne öyle ya..? Vur kır parçala bu maçı kazandan ötesi yok. Yine de hemen hemen hiç olmayan bir oyun türü için fena değil. Ahhh Comanche 3 ah senin gibisi gelmedi.
  • ya win 7 de çalışıyo mu...
  • Evet çalışıyor sorunsuz
  • Arkadaşlar şu youplaya üye mi oldunuz siz ya
  • sürekli helikopterden bir yerleri bombalama görevleri mı var bu oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [LL]

Arkadaşlar şu youplaya üye mi oldunuz siz ya

gerekli uygulamayı yaptıktan sonra oyuna giriyoruz youplay üyelikle alakalı bir şey diyor evet deyip çıkıyoruz masüstünde oyun ayarları ile bir pencere açılmış olacak play deyip tekrar giriyoruz oyuna bu işlemi her seferinde yapıyoruz gerekli işlemin de ne olduğunu sen bul forumda yasak bu tür şeyler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.