Şimdi Ara

Apache Air Assault Çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikleri çok güzel ama sanırım arcade tarzı bi oyun olmuş, eğlencelik... Denemek istiyorum ancak oynayanlar orijinal mi aldılar, 50 usd sanırım...

Gerçekten çok gerçekçi helikopter simulasyonu arayanlar DCS: Ka-50 Black Sharkı deneyebilirler...
  • oyun guzele benziyor oyunun kontrolleri karisikmi bugun bende bir bakayim suna
  • 3 dakika içinde ölüyorum ya ne bu ayrıca bende gamepadi tanıdı tuş bile ayarlamadım (chillstream saolsun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

sürekli helikopterden bir yerleri bombalama görevleri mı var bu oyunda?

• 30 mm lik top lazer gibi dümdüz gidiyor.ballistik sıfır.gerçekci değil.
  • quote:

quote:

evet arkadaşım, ne bekliyordun helikopterlerle yarış falan mı yapcaktık?
  • guzel oyun tavsıye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

quote:

ne mi bekliyordum? belki serbest dolaşım falan da vardır? olamaz mı birader?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 26 Kasım 2010; 21:30:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet, o da var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet, o da var

eyw.

• Görevler bazen kafa karıştırıyor. Tuşlar da alışana kadar garip geliyor. TAbi ki simulasyon tarzında değil ama güzel oyun ne zamandır böyle birşey oynamamıştım.
  • Arkadaşlar bu FLIR denen aletin ayarlarını nasıl yaptınız acaba.Bende sabit durmuyor alet.Ayarlarınızdan resim filan koyabilirseniz memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Arkadaşlar bu FLIR denen aletin ayarlarını nasıl yaptınız acaba.Bende sabit durmuyor alet.Ayarlarınızdan resim filan koyabilirseniz memnun olurum

Bilen varmı acaba ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu FLIR denen aletin ayarlarını nasıl yaptınız acaba.Bende sabit durmuyor alet.Ayarlarınızdan resim filan koyabilirseniz memnun olurum

Bilen varmı acaba ?

Bu serinin önceki 2 versiyonunuda oynadım bunun çıktığını duyunca hemen indirdim fakat.
    Eski 2 versiyonda ki gibi klavyeden helikopteri sabit ilerletemiyorum sürekli çarpıyor.

Ayarlardan yapıyorduk ama bulamadım control bölümü çok karışık olmuş bu sefer.

Klavye ile oynayan varsa bir el atsın bu konuya arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byi -- 29 Kasım 2010; 16:04:21 >

• Oyunu oynamak çok zevkli apache pilotu gibi hissediyor insan kendini kontrollere alıştım w ile öne eğim vererek space i basılı tutarsanız hız kazanır s ile space i basılı tutarsanız hızınız düşer ani dönüş yapmak isterseniz z ye basın bir anda frenlemeye girer q ve e ile dönebilirsiniz yanlız z ye bastıktan sonra yön tuşlarına basmayın bekleyin yavaşlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefes123

Oyunu oynamak çok zevkli apache pilotu gibi hissediyor insan kendini kontrollere alıştım w ile öne eğim vererek space i basılı tutarsanız hız kazanır s ile space i basılı tutarsanız hızınız düşer ani dönüş yapmak isterseniz z ye basın bir anda frenlemeye girer q ve e ile dönebilirsiniz yanlız z ye bastıktan sonra yön tuşlarına basmayın bekleyin yavaşlasın

W ile space tuşuna basınca yine öne doğru eğilerek yere çakılıyor helikopter
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

Realistik oynuyorsan olabilir.
  • quote:

quote:

Bilen varmı acaba ?

Benim sorunum helikopteri kullanmakta değil.Benim çözemediğim kısım " X "" tuşu ile girdiğiğim silahın sabit durmaması.Süreni aşağı çekiyor kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

quote:

Orijinalden alıntı: nefes123

Oyunu oynamak çok zevkli apache pilotu gibi hissediyor insan kendini kontrollere alıştım w ile öne eğim vererek space i basılı tutarsanız hız kazanır s ile space i basılı tutarsanız hızınız düşer ani dönüş yapmak isterseniz z ye basın bir anda frenlemeye girer q ve e ile dönebilirsiniz yanlız z ye bastıktan sonra yön tuşlarına basmayın bekleyin yavaşlasın

Yüksekliği almazsan çakılır tabi helikopteri sürekli w space kullanamazsın arada helikopteri düzeltip space le yükseklik kazandırman gerek orda rakım yazıyor zaten
    Not : Realistic oynuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.