Şimdi Ara

Ap rune kafam karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel bi AP rune dizmek istiyorum.Forumdaki konuların coguna baktım.

Marklar - 9x magic pen (insight)
    Glyph - 9x Ap per level (force)
    Quint 3x AP

Seallerim boş.Ne olmalı arkadaşlar.kimi mana per level diyor kimi ap.mana per alırsam manasız champiyonlar icin gereksiz degilmi.oyunun başında biraz yaşıyorum genelde mana problemini zaten.ap per lvl manaya göre dahamı iyi olur sealler için.araştırdım kafam karıştı o yüzden actım konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grey_fox -- 26 Nisan 2012; 19:50:35 >

• Sealler defansda iyi veriyor bence mr olmalı ben ap yaptım pişmanım...
  • Armor penet neden onu anlamadim?
  • Genel bir ap rune ve armor pen rune ?
    İlginç
    Genel bir ap için tavsiyem hepsi ap olsun kırmızılar magic pen ..
  • pardon arkadaşlar,magic pen var tabiiki.düzelttim
  • Marklar?MAGIC pen
    Mav'ler?AP flat
    Quint?AP flat
    Sari?armor
  • kısacası sarıları sealleri yani,armor mu ap mi mana per mi yapmalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ap per lvl cok kötü,galio morde gibi ap larla oynuyosan armor alabilirsin.Ap icin tek rune page diziceksen mana regen en iyisi.
  • Bence genel ap dizmek istiyosan büyükleri flat ap yap kırmızılara magic pen mavi ve sarılara ap per level yap en iyisi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cipskolakilit

ap per lvl cok kötü,galio morde gibi ap larla oynuyosan armor alabilirsin.Ap icin tek rune page diziceksen mana regen en iyisi.

aynen bende sealleri mana per yapıcam.zaten glpy ile quintler ap oluyo kırmızılar magic pen.sealler ise mana regen olsun.yalız tam adı nedir hocam knowledgemi clarity mi kafam karıştıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

quote:

Orijinalden alıntı: cipskolakilit

ap per lvl cok kötü,galio morde gibi ap larla oynuyosan armor alabilirsin.Ap icin tek rune page diziceksen mana regen en iyisi.

aynen bende sealleri mana per yapıcam.zaten glpy ile quintler ap oluyo kırmızılar magic pen.sealler ise mana regen olsun.yalız tam adı nedir hocam knowledgemi clarity mi kafam karıştıda

mana regen per lvl clarity yada mana regen replenishment ikisinden biri,ben mana regen replenishment kullanıyorum aralarında cok fark yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.