Şimdi Ara

Ap Nasus?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skillerine baktım da, Ap Offtank kasılabilir duruyor Nasus. Deneyen var mı? Rylai, Şapka falan. İyi farmlayabilirse Q'sunu da farmlar. Bunun yanmında ultisinin ve W'sunun vurduğu damage da artar. Tüm bunların yanında E'sini hem tf'de armor kırmanın yanında rahatsız etmek için de kullanabilir.
    Deneyen eden var mıdır? Yorumlarını bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahSekiz -- 28 Mart 2013; 3:09:27 >

• allIdoiswin diye bi eleman var nıckınınde hata yapmıs olabilirim ama ap nasus stream yapıyordu jungle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Double Penetration

allIdoiswin diye bi eleman var nıckınınde hata yapmıs olabilirim ama ap nasus stream yapıyordu jungle
    hmmm hatırladım sanırım, Ap tryn'ci eleman.. Nerf'ten sonra Ap Nasus'a mı yönelmiş. Teşekkürler izleyeceğim.
  • Sapka derken ? Kilifi mi kastettin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

Sapka derken ? Kilifi mi kastettin ?

Rabaddon.. Öyle alışmışım kusura bakmayın :)

Aklıma gelen itemlar;
    Rylai's Crystal Scepter
    Lich Bane
    Rabaddon's Deathcap
    Liandry's Torment
    Mana sorunu için de aklıma gelen Tear Of The Goddess sonrasında Manamune :)

En kısa zamanda Solo Top'ta deniycem. Sonucu yazarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahSekiz

quote:

Aklıma gelen itemlar;
    Rylai's Crystal Scepter
    Lich Bane
    Rabaddon's Deathcap
    Liandry's Torment

Alıntıları Göster
    Ap nasus daha önce denendi,denenmemiş birşey değil bende denedim.

Rylai,Liandry,Lich,Abyssal,roa ; bu item buildini bir dene.

• Ap nasustan cacik olmaz ap olan 2skill var ve ap oranlari rezalet ap gangplank oyna portakalin 1.0 ap orani var ultinin 0.3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARAM'da herkes ap oynuyor zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

ARAM'da herkes ap oynuyor zaten.

+1

Oynayacaksan aramda oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpos

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

ARAM'da herkes ap oynuyor zaten.

+1

Oynayacaksan aramda oyna.

Alıntıları Göster
    Denemek lazim.
  • denwdim olmadi be :/

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

denwdim olmadi be :/
    Ap rengar gibi fanteziye kaçar fakat ap rengardan daha iyi olacağı kesin çünkü q ile yine stack yapmaya devam ediyorsun bir yandan lich bane gelicek iyi olur bence fakat bir ad nasus olmaz orası ap açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

denwdim olmadi be :/
    hmm nasusu hertürlüsü oynanıyor denemiş durumdayım ap nasus çok iyi hoş ama unutmayın tank değilsiniz. q farm yapın yinede farm açısında çok rahat oluyor e attınızda bütün farmlar sizin falan 400 farm ulaşmıştım 50 - 60 dkk oyunda. Bide tavsiyem denemek isteyenlere critik nasus efsane oluyor.
  • gordum midde ezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

gordum midde ezdim.
    Ezer demedik ki oynamasını biliyosan ezersinde bilmiyosan kadere boyun eğersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezezezreal

hmm nasusu hertürlüsü oynanıyor denemiş durumdayım ap nasus çok iyi hoş ama unutmayın tank değilsiniz. q farm yapın yinede farm açısında çok rahat oluyor e attınızda bütün farmlar sizin falan 400 farm ulaşmıştım 50 - 60 dkk oyunda. Bide tavsiyem denemek isteyenlere critik nasus efsane oluyor.

nasusun q su kritik vuraniliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGeezer

quote:

Aklıma gelen itemlar;
    Rylai's Crystal Scepter
    Lich Bane
    Rabaddon's Deathcap
    Liandry's Torment

Adam ince ayar çekmiş anlamamışssın :)
  • quote:

Sezon 3 patch inden sonra bug dan dolayı Q komple critliyordu fixlediler onu. Herhangi bir şampiyondan daha fazla yararlanmıyor critten normalde. Şu anki Q crit şu şekilde Q bonus damage + 2x auto attack bug lı hali (Q bonus damage+ auto attack)x2. Yani sadece auto attack critliyor. Garende de aynı mantık var Q komple critlemiyor sadece autoattack critliyolar ve hala infinity edge çıkıyor insanlar abi Q'yu bir vurucam adam ikiye bölüncek diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

Sezon 3 patch inden sonra bug dan dolayı Q komple critliyordu fixlediler onu. Herhangi bir şampiyondan daha fazla yararlanmıyor critten normalde. Şu anki Q crit şu şekilde Q bonus damage + 2x auto attack bug lı hali (Q bonus damage+ auto attack)x2. Yani sadece auto attack critliyor. Garende de aynı mantık var Q komple critlemiyor sadece autoattack critliyolar ve hala infinity edge çıkıyor insanlar abi Q'yu bir vurucam adam ikiye bölüncek diye.

E crit vuruyor Garen da durum farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzz123

quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

E crit vuruyor Garen da durum farklı.

Alıntıları Göster
    şapka cadı şapkası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.