Şimdi Ara

AP Gragas / AD Gragas Farkı Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• _____________________________
    Survey Corps
    For The Glory Of Humanity
  • P ile D
    Live Streamım.http://forum.donanimhaber.com/m_51954215/tm.htm
  • AP mantıklıdır , AD mantıksızdır.Yapılamaz mı ? Hayır yapılabilir.Sağlam skor yapılamaz mı ? Hayır 20-0 bile oynayabilirsin , ama gragastan çok daha iyi ad olabilecek karakterler varken gereksiz.Ki iki tane aoe skill + bir tane küçük aoe skill var ap kullanan , team fightta ortaya burst atmak varken neden ad kasasın ki ?

Orijinalden alıntı: erayyirik

AP mantıklıdır , AD mantıksızdır.Yapılamaz mı ? Hayır yapılabilir.Sağlam skor yapılamaz mı ? Hayır 20-0 bile oynayabilirsin , ama gragastan çok daha iyi ad olabilecek karakterler varken gereksiz.Ki iki tane aoe skill + bir tane küçük aoe skill var ap kullanan , team fightta ortaya burst atmak varken neden ad kasasın ki ?

Bende AP ile oynuyorum ama AD oynayanlarla daha çok karşılaşıyorum acaba dahamı iyi diye sordum

Orijinalden alıntı: baltaninsapi

P ile D

http://galeri.uludagsozluk.com/r/abov-ne-biçim-espri-lan-bu-kaçın-47648/
    Şu an o sağ alttaki abimiz gibi hissediyorum

AP mantıklıdır , AD mantıksızdır.Yapılamaz mı ? Hayır yapılabilir.Sağlam skor yapılamaz mı ? Hayır 20-0 bile oynayabilirsin , ama gragastan çok daha iyi ad olabilecek karakterler varken gereksiz.Ki iki tane aoe skill + bir tane küçük aoe skill var ap kullanan , team fightta ortaya burst atmak varken neden ad kasasın ki ?

Aynen
    PSN : BugdayKurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ap gragas daha iyidir 1-2 ap itemi alınca skiller coşuyor.ad etkilidir fakat sadece e skilini kullananlar genelde ad oynarlar.

POTANSİYEL TROLL
  • ad gragas solo lane=win.Udyr i bile kestim gank atarken.Çok fena alıştım ad gragas a resmen dmg püskürtüyor ya çok fena.Vesselam takımın iyi değilse bişey yapamazsın.Ayrıca ad gragasla baron bile sololanır yani.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Senin buildi merak ettim. Benimki Dorans Shield başlıyorum. Botla sheen alıp lane e dönüyorum. Aegis alıyorum. Sunfire ya da Randuins alıyorum. Trinity force atmas alınca bitiyor genelde oyun. Son item olarak infinity edge ya da banshees alıyorum.

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

ad gragas solo lane=win.Udyr i bile kestim gank atarken.Çok fena alıştım ad gragas a resmen dmg püskürtüyor ya çok fena.Vesselam takımın iyi değilse bişey yapamazsın.Ayrıca ad gragasla baron bile sololanır yani.

Aynısını ap gragaslada yaparsın.

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Senin buildi merak ettim. Benimki Dorans Shield başlıyorum. Botla sheen alıp lane e dönüyorum. Aegis alıyorum. Sunfire ya da Randuins alıyorum. Trinity force atmas alınca bitiyor genelde oyun. Son item olarak infinity edge ya da banshees alıyorum.

Bir kaç kere öldükten sonrada "BEN ASLINDA TROLL YAPIYORDUM" moduna girip trollemeye başlıyorsun , ama normal halinde kötü , dersek daha doğru olur bence.Sence ? Bence de.

quote:

Senin buildi merak ettim. Benimki Dorans Shield başlıyorum. Botla sheen alıp lane e dönüyorum. Aegis alıyorum. Sunfire ya da Randuins alıyorum. Trinity force atmas alınca bitiyor genelde oyun. Son item olarak infinity edge ya da banshees alıyorum.

Bir kaç kere öldükten sonrada "BEN ASLINDA TROLL YAPIYORDUM" moduna girip trollemeye başlıyorsun , ama normal halinde kötü , dersek daha doğru olur bence.Sence ? Bence de.

Bence '' KISA BOYLU NERD SEĞNİEAİEAİ '' diye kudurmak daha doğru sence? Normal halim kötü? Hiçbir zaman PRO GRAGAS diye bişey iddia etmedim ama o gragasla seni 12 6 gibi bir skorla yendim. Demekki sen daha kötüsün. Ya da ben iyiyim bir düşün bence. İyi oynadığım tek championun kennen olduğunu söylüyorum zaten. Özel chatte yusufa demiştim trolliycem şimdi çok sıkıldım diye. Replayde özel chatteki konuşmalar geçmiyor geçse sana SS atabilirdim belki. Neyse etrafındaki kısa boylu insanlara NERDDZZZZ diye bağırmaya devam et.

Ayrıca selim 500 elo dediğin adam Mr. Neat yani mertalp tanırsın hani. En düşük 800 eloyla girdim o da 3 kez. 3ünüde kazandım 4 elo geldi. Forumdan biri kendisi oyun içi niki Freak5. 1400 Eloyken mertalp sen onu 500 olarak görüyorsan sana gözlüklerimi veriyim. Biraz küçük gelir sana ama idare eder. '' HEĞM KISA BOYLU HEĞM GÖZLÜĞKLÜ HARD NERD OMÜGÜD !1'3!'2^5 ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok--- -- 24 Temmuz 2011; 2:05:36 >

• quote:

quote:

quote:

Bence '' KISA BOYLU NERD SEĞNİEAİEAİ '' diye kudurmak daha doğru sence? Normal halim kötü? Hiçbir zaman PRO GRAGAS diye bişey iddia etmedim ama o gragasla seni 12 6 gibi bir skorla yendim. Demekki sen daha kötüsün. Ya da ben iyiyim bir düşün bence. İyi oynadığım tek championun kennen olduğunu söylüyorum zaten. Özel chatte yusufa demiştim trolliycem şimdi çok sıkıldım diye. Replayde özel chatteki konuşmalar geçmiyor geçse sana SS atabilirdim belki. Neyse etrafındaki kısa boylu insanlara NERDDZZZZ diye bağırmaya devam et.

Ayrıca selim 500 elo dediğin adam Mr. Neat yani mertalp tanırsın hani. En düşük 800 eloyla girdim o da 3 kez. 3ünüde kazandım 4 elo geldi. Forumdan biri kendisi oyun içi niki Freak5. 1400 Eloyken mertalp sen onu 500 olarak görüyorsan sana gözlüklerimi veriyim. Biraz küçük gelir sana ama idare eder. '' HEĞM KISA BOYLU HEĞM GÖZLÜĞKLÜ HARD NERD OMÜGÜD !1'3!'2^5 ''

Şaka yaptığını zannediyordum şimdiye kadar ama artık emin değilim.Sen bana saldırırken teemo ile koşup minionların arasına mantar koyup bak spellvamp den can kalıyor diyorum ve sen bunu gerçekten ciddiyemi alıyorsun ? Bunu 6. söyleyişin falan çünkü gel 1v1 girip rastgele bişeyler yapalım diyince ne düşünüyorsun bilmiyorum.Daha önce 5 kere falan daha böyle bir şey yapıp onları benim yenmemi saymıyorum zaten.

• Toplam 3 kere vs yapmıştık. Shen vs. Tristana lag var diye çıkmıştın bende çıkmıştım. Cho gath taric vardı minionlar oyunu bitirmişti senin ve bu var. 5 6 7 falan değil yani. Kısacası forumda bana dokunduran mesajlarına bir cevap verdim. Hepsine yani. Bkz. HERŞEYİ FAIL OLAN BİRİYLE NEDEN MUHATTAB OLUYORSUNKİ '' orda fail dediğim şey senin resmi koyamamandı. Hatırlarsan aynısını bana yapmıştın.

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

şş üzme kendini bunlar için yakışıklı.

Bidahakine SHADOW ON THE WALL diyerek geçicem söz :((((((((888
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.