Şimdi Ara

Ap / As nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ap/as nedir arkadaşlar troller basacak şimdi ama ciddi anlamda soruyorum ap/as ne demek oluyor

Edit: halkın kendi kendini yönetmesi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioShui -- 22 Ocak 2013; 14:52:23 >

• İnsanın kendine yakışanı giymesi:
    As : Attack Speed
    Ap : Ability Power
    Ad : Attack Damage
  • Ability power/attack speed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ability power / attack speed
  • teşekkürler
  • Gereken cevap verilmiş. Bari örnek vereyim. Mesela Teemo. Kayle ve Diana da örnek verilebilir buna. Bir başkası da cümle içinde kullanırsa konu pekişir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Gereken cevap verilmiş. Bari örnek vereyim. Mesela Teemo. Kayle ve Diana da örnek verilebilir buna. Bir başkası da cümle içinde kullanırsa konu pekişir bence.

Teemo ap as kasılır.

Diana ap as kasılırsa pasifinden yararlanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O değilde şu Snowball terimini birsürü şey için kullanıyorlar. İtem için, champlar için hatta laneye bile kullanılıyor. Tam olarak ne anlama geldiği belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

O değilde şu Snowball terimini birsürü şey için kullanıyorlar. İtem için, champlar için hatta laneye bile kullanılıyor. Tam olarak ne anlama geldiği belli değil.

Bence çok mantıklı bir terim. Bir tepeden kartopu yuvarlarsan büyüye büyüye iner. Oyunda da bu yönüyle kullanılıyordur. Oyunun başında bir kaç kill alırsa durdurulamayan şampiyonlara deniyor. Jax, İrelia gibi. Benim anladığım bu en azından
  • quote:

quote:

O değilde şu Snowball terimini birsürü şey için kullanıyorlar. İtem için, champlar için hatta laneye bile kullanılıyor. Tam olarak ne anlama geldiği belli değil.

Bence çok mantıklı bir terim. Bir tepeden kartopu yuvarlarsan büyüye büyüye iner. Oyunda da bu yönüyle kullanılıyordur. Oyunun başında bir kaç kill alırsa durdurulamayan şampiyonlara deniyor. Jax, İrelia gibi. Benim anladığım bu en azından

Yanlış, snowball sadece bi mecaz kullanım, türkçe anlamı da aynı şeyi anlatıyor yani kartopu. Bir tepeden küçük bir kartopunu yuvarlarsan gitgide büyür ve durdurulamaz hale gelir lolde de aynı anlamda kullanılıyor. Snowball şampiyonları genelde early game i güçlü olan karakterlerdir 1-2 kill aldıktan sonra çok fazla güçlenirler, buda daha fazla kill almalarına neden olur aynı tepeden atılan kartopu gibi mesela pantheon feci bi snowball şampiyonur. Rakibi tek yakalayıp indirmek falan değil.

Solotop ve mid snowball a en açık lanelerdir (özellikle solotop), bu yüzden junglerlar genelde buraları camplerler. Mid ve botta kaybettiğin lane de can çekişerek te olsa kule altında kalıp farm falan yapabilirsin mid'de dive atmak zordur bot lane'de de junglerın olmadan atamazsın solotopta oynanan şampiyonların türünden dolayı (dayanıklı şampiyonlar) lane i bi kere kaybetmeye başladıktan sonra geri dönüşü zordur adam lane i sürekli ittirir kule altında sıkışıp kalırsın çok kolay dive atabilen şampiyonlar oldugundan kule altında kalamazsın, senin jungler ın o saatten sonra gelse bile double verme ihtimaliniz bile çok yüksek olur.

-Alıntı-

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

quote:

-Alıntı-

Kimden alıntıydı bu? Bu mesajdan önce snowball neydi bilmiyordum, güzel anlatmıştı arkadaş. Yoksa hala snowball yapan şampiyonları Nunu ve Ziggs sanıyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.