Şimdi Ara

Ap alistar build bilen varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ap alistar oynamak istiyorum support yerine skillerin cdsi yüksek ama çok sağlam vuruyorlar 2 sorum olucak build olarak ne önerirsiniz
    ve hangi skilleri fullemeliyim önce tek başıma adam öldürebilmek istiyorum yada iyi vursun oda yeterli olur.

• Shen rush yapıosun kardeşim lichbane morella rabadon rylai cd bot death fire grasp sırasıda söyle olsun shen+morella+dfg+rabadon+lichbane hadi kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Shen rush yapıosun kardeşim lichbane morella rabadon rylai cd bot death fire grasp sırasıda söyle olsun shen+morella+dfg+rabadon+lichbane hadi kolay gelsin.

morello gereksiz bir item dfg çıkıcaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakir

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/alistar-the-ap-tank-165620

Bakabilirsin Dostum.

mobafire
  • quote:

Bakabilirsin Dostum.

gördüğüm en berbat build
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayeong

quote:

Bakabilirsin Dostum.

mobafire

Mobafire kötü mü ? Ben en iyilerinden biri diye biliyorum.Çoğu zaman oradan bakarım.

Nubuk tabi vurmayın hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 20 Nisan 2012; 19:30:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m.pen bot , early shen daha sonra lich bane,dfg,oyunun gidişine göre rabadon - abyssal scepter yada void staff
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

quote:

Bakabilirsin Dostum.

mobafire

Mobafire kötü mü ? Ben en iyilerinden biri diye biliyorum.Çoğu zaman oradan bakarım.

Nubuk tabi vurmayın hemen

mobafire yerine solomiddeki buildlere bakın bundan sonra

• CDR boot , Sheen , DFG , Sheen > Lich Bane , Rabodan D.

Matador Alistar skini var bende. Bence oyundaki en tatlı skinlerden biri. Dap dar donu giymiş koşturuyor . Geçen bir oyunda Annie'ye sürekli dive yaptım." Küçük bir kıza nasıl zıplarsın , utan " yazıyordum. Sürekli shame on you
  • mobafirede her championun 50 den fazla buildi var 1-2 builde bakıp nasıl kötü dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLoon

mobafirede her championun 50 den fazla buildi var 1-2 builde bakıp nasıl kötü dersiniz

çoğu kötü mobafire'daki buildlerin. bi yerden build bakcaksanız solomide girin

• quote:

quote:

Shen rush yapıosun kardeşim lichbane morella rabadon rylai cd bot death fire grasp sırasıda söyle olsun shen+morella+dfg+rabadon+lichbane hadi kolay gelsin.

okuma yazman yokmu kardeşim ? dfg yide yazmışım oraya ve gerek mana regen olsun gerek coldown olsun cok güzel bi item.
  • magic pen bot-rod of ages-rabadon-lich bane-dfg-(cristal scepter/bashe/frozen heart/void/abyssal)
  • RoA,Rylai,Zhonya = GG
  • roa, sheen yeterli alistar için. Takım çok iyiyse rabadonu çık. Değilse tank çık sonrasını. Özellikle cdr için spirit visage ve frozen heart önemli.
  • quote:

quote:

quote:

okuma yazman yokmu kardeşim ? dfg yide yazmışım oraya ve gerek mana regen olsun gerek coldown olsun cok güzel bi item.

Alıntıları Göster
    en iysii soraka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soraka -- 21 Nisan 2012; 12:03:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.