Şimdi Ara

AOPEN 300 WATT +4850 ICEQ4 512 MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aopen 300 watt psu m var :) ve bir adet 4850 ıceq4 ekran kartı aldım psuya ihtiyacım vardı 2. elde düzgün uygun fiyatlı bir psu bulamadım alamadım fırsatım olmadı hesapaldım sistem ortalama 300 watt ı geçmiyor pek :D 3 gündürde kullanıyorum oyun oynamadım riskten dolayı ama girincede pe ksorun çıkmıyor :D

amd 140 45 watt - 50 watt çekiyor
    1 gb ram extra bir pcı kartı yok
    hdd dvd rw 2 tane 25 cm lik ledli fan bir adet 12 cm ledli fan var sistemde

soruma gelince ne zaman yanar bu psu

• Taş çatlasa 200 watt eder o sistem, sorun olmayacaktır.
  • valla 4 yıllık 350w aopen ile 8800gt hic sorun cıkarmadı full oc le.. bu arada sistemde full oc li işlemci %90 ocli iken.. ama 4890 da oc li iken sorun yasadım biraz.. 2 kere makine res attı (tabi 4890ın o kadar ocyi kaldıramaması yuzunden atmışta olabilir)bende degistirdim psu yu.. korkma bişey olmaz 4850 ile tepe tepe kullan bence
  • en az 400 watt gerçek power olsa daha garanti olurdu bütçeniz varsa 2 nci el bölümününe bakın ocz power var 600 watlık 100 tl ye c.m var 65 tl ye 460 watlık bunlar daha sağlam olur güncel oyunlar oynarken sıkıntı çekmessin
  • LastShinobi arkadaşımızın önerisi gayet makul, düşük watt psu ile çalıştırdım diye sevinmenin, bir şeyleri başarmış olmanın böbürlenmenin manasını anlayamıyorum. Peki sistem yanarsada eh azda olsa bir şeyler başardım diye sevinmeye devam edebilecek misiniz? Lütfen eleştirimi sert azarlayıcı olarak değerlendirmeyin, bilakis biz sizin iyiliğinizi düşünüyoruz, kimsenin burda bir şey kanıtlamaya çalışarak eline bir şey geçmez bunu hepimiz biliyoruz.

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-sps-xp500.%2812%29r3-xilence-xp500-500w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44904

• quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Taş çatlasa 200 watt eder o sistem, sorun olmayacaktır.

sana kalırsak yandık ha :D

oyunda max 125 watt vga çekse cpu 45 watt :D ramide koydun mu 200 wattı geçer :D bunun hddsi var :D dvd rw si var :D kasa fanları war :D 300 ü rahat buluyor aopende bence piyasanın endandik psuları frisby den bi farkı yok :D güven vermiyor yanarsa haber ederim ben yorumlar için saolun zaten cpu kötü olmasa bu vga yı denemek için bile takmazdım :D 45 watt cpu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Psu değil sistemi yakabilirsin, bence riske atma sistemi al bi tane 450-500lük power..
    http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-sps-xp500.(12)r3-xilence-xp500-500w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44904

onasıl psu ya dur bakayım :D 6 pin vga besleme yok pasif pfc ne ya :D aktife ne oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

LastShinobi arkadaşımızın önerisi gayet makul, düşük watt psu ile çalıştırdım diye sevinmenin, bir şeyleri başarmış olmanın böbürlenmenin manasını anlayamıyorum. Peki sistem yanarsada eh azda olsa bir şeyler başardım diye sevinmeye devam edebilecek misiniz? Lütfen eleştirimi sert azarlayıcı olarak değerlendirmeyin, bilakis biz sizin iyiliğinizi düşünüyoruz, kimsenin burda bir şey kanıtlamaya çalışarak eline bir şey geçmez bunu hepimiz biliyoruz.

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-sps-xp500.%2812%29r3-xilence-xp500-500w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44904

siz anlamadınız galiba :D herşeyin bilincindeyim :D psu lar ve değerlerini kusursuz bilirim biz sevinmedik mecbur kaldık bununun için övünmedik ben hesapladım net olarak çıktı psu olayını forumda çok abartıyorlarnormal bir 350 watt psu ile 4850 li işte 4 çekirdekli bi sistem rahat beslenir sorunda çıkmaz o.c. yapılrısa zate anakart yemez :D o psuyu almam çok kötü 2. elden takip ediyorum güzel düzgün gerçek bir güç kaynağı alırım ben sadece böyle yapan bilinçsiz arkadaş forumda çok psuları kaç güne patlamış diye merak ettim :D:D d

sistem yanarsaki yanmaz :D yani bunlar eskiden olurdu şimdiki güncel anakartlar buna pek izin vermiyor psu yanarsa pc kapanır yeter siz güç olduğundan bişey olmaz yani gerek vga geerek anakart gerek hdd ye bişey olmaz :D ama asla olmazda değil öyle bişey olursada üzülmem keşke olmasaydı derim belki ilerde ama niceleri elimizde kaldı extreme :D bişey olmaz

• Daha toplamayı bilmiyorsun, FSP ile Frisby'nin farkını bilmiyorsun yorum yapiyorsun, büyük cesaret madd.
  • ben 350 watt(peak)değerli aopen ile e2160(2.6ghz)ve 4850 overclocklu olarak uzun süre kullandım hiçbir sorun çıkarmadı,bakma sen olmaz sistem yanar cart curt diyenlere elindeki power şu an için seni götürür
  • quote:

Daha toplamayı bilmiyorsun, FSP ile Frisby'nin farkını bilmiyorsun yorum yapiyorsun, büyük cesaret madd.

aopen le frisby ddik corc :D okumayı bilmiyorsun desem ayıp olacak :D dikkatli olalım :D fsp nin psuları fena değil ama high power ondan daha iyi dh taki inceleme o kadar iyideği pcuları sınıflandırmışlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: madd_maxx82

quote:

Daha toplamayı bilmiyorsun, FSP ile Frisby'nin farkını bilmiyorsun yorum yapiyorsun, büyük cesaret madd.

aopen le frisby ddik corc :D okumayı bilmiyorsun desem ayıp olacak :D dikkatli olalım :D fsp nin psuları fena değil ama high power ondan daha iyi dh taki inceleme o kadar iyideği pcuları sınıflandırmışlar :D

aopen zaten fsb dir

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

ben 350 watt(peak)değerli aopen ile e2160(2.6ghz)ve 4850 overclocklu olarak uzun süre kullandım hiçbir sorun çıkarmadı,bakma sen olmaz sistem yanar cart curt diyenlere elindeki power şu an için seni götürür

üstad konuşur konu kapanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN
    aopen zaten fsb dir

yapma yaw ilk defa duydum ozaman bi daha asla fsp psu almıyoruz yani boşa para gitmesin yazık aopen gerçekten çok dandik psu üretiyor nicelerini gördük dandik eski 250 watt psu ile çalışan sistemlerde aopenin 300-350 wattlıkların elde kaldığını hayret yaw şaşırdım :D ben nasıl duymadım bunu diycemde fsp ile aram yoktur pek
  • Ovvv hayırlı uıçuşlar dileriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: madd_maxx82

quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN
    aopen zaten fsb dir

yapma yaw ilk defa duydum ozaman bi daha asla fsp psu almıyoruz yani boşa para gitmesin yazık aopen gerçekten çok dandik psu üretiyor nicelerini gördük dandik eski 250 watt psu ile çalışan sistemlerde aopenin 300-350 wattlıkların elde kaldığını hayret yaw şaşırdım :D ben nasıl duymadım bunu diycemde fsp ile aram yoktur pek

olurmu aopen dedigin ustunde 350w yazıyorsa 350 verir.. verimlilik acısından modele gore degisir ama bi guven acısından bi ocz enermax la aynı derece guven verir.. zaten sallıyorum ustunde 600w yazan frissby 30 dolarsa , 450w aopen 60 dolar ordan bile farkını anlarsın..

kısaca aopen en iyi kaliteli fiyat/performans psusudur bence..

• Aopen'lar Çok İyi Psulardır Kullanabilirsin Ama Reset Atabilir Full Yükte, Bütçe Varsa Al Yoksa Para Buluncaya Kadar İdare Edebilirsin
  • aopen hakkında fikirlerimi değiştiremezsiniz sesliler ve parasını haketmiyorlar
  • kim demiş sesli ve parasını hak etmiyor diye gayet iyi psu'lar ve fiyatına göre gayet iyi çözümleri var atıp tutmakla olmuyor bu işler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.