Şimdi Ara

AÖF'te en iyi ders çalışma yöntemi sizce ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dış ticaret okuyorum, 2. senem ve bu sene derslerim neredeyse tamamen değişmiş.

Hukuk falan gelmiş ne alaka anlamadım :/ Şimdi ben bunlara nasıl çalışacağım, zeki bir insanım hiçbir sınava çalışmadan girer genelde kazanırdım ama bunların çıkmış sorularını çözdüm 2-3 tane doğru yapıyorum en fazla şaka gibi :D

Nasıl bir çalışma yöntemi önerirsiniz?

Buyrun dersler:  AÖF'te en iyi ders çalışma yöntemi sizce ne?

• son uc yılın sorularını coz aynısı cıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okumaya alışmak, konuları ezberci bir mantıktan uzak biçimde anlamaya çabalamak lazım. Bu olduktan sonra günde 1 saat ayırıp her gün yaklaşık 20 sayfalık bir üniteyi tamamlamak, ünite sonundaki soruları ve çıkmış soruları çözmek, bir de eKampüs'teki materyallerden yararlanmak yeterli olacaktır bence.
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    hocam bunları yapabilcek olsam normal üniversite okurdum

şaka bir yana, çıkmış soruları ezberlemek istemiyorum yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi, ama kitaptan da hangi birisine çalışacağız koca koca kitaplardan diye düşünüyorum :(
  • Bu aslında yalnızca alışkanlık ve algı meselesi. O nedenle yukarıda kitap okumaya alışmak lazım diye boşuna belirtmedim, ki bu da ancak zamanla gerçekleşecek bir şey. Alışkanlık olmayınca insan kitapları gözünde çok büyütüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.