2 Ders alttan var ve 3.sınıftanda 6 ders toplamda sorumlu olduğum 8 ders var.
Vize için çok geç, finalde bişey olucağını sanmıyorum. Finalde geçebilceğim kadarını geçip geçemediklerimden Bütünleme için kursa gitmeyi planlıyorum...
Hangi kursu tavsiye edersiniz? Başarı ve fiyat olarak... Bildiğim bu işde en tepede Murat AÖF var. Ama ders başı 350 lira gibi bişey istiyolar sanırım...
Sizlerin tavsiye edebilceğiniz dershaneler varsa onlarıda bilsek iyi olur...
Bütünleme için 3-4 ders için kursa gidilecek.
arkadaşım ben murat açıköğretim kursuna gidiyorum daha 1. sınıfım ama ders anlatmalari,ders saatleri,öğrenciye ilgileri cok guzel. benim tavsiyem bu yönde
quote:
Orjinalden alıntı: _SoMeDaY_
arkadaşım ben murat açıköğretim kursuna gidiyorum daha 1. sınıfım ama ders anlatmalari,ders saatleri,öğrenciye ilgileri cok guzel. benim tavsiyem bu yönde
Fiyat durumu ve derslerin dağılımı nasıl?
Ders başı ne kadar?
Dersler hangi günlerde hangi saatlerde verilmekte?
quote:
Orjinalden alıntı: Rádèøή
quote:
Orjinalden alıntı: _SoMeDaY_
Fiyat durumu ve derslerin dağılımı nasıl?
Ders başı ne kadar?
Dersler hangi günlerde hangi saatlerde verilmekte?
fiyat olarak ders başı 385 tl dersler hafta içi sabah oğlen ve aksam saatlerinde var. hafta sonlarida ayni şekilde mevcut. bir dersi kaçırdığında rahatlikla başka bir saatte o dersin telafisine girebiliyorsun.
Hafta Arası Sabah ve Öğle 14:00'e kadar ki süre içersinde ders veren kurslar varmı?
Hafta Arası Sabah herhangi bi saatten öğle 14:00 - 15:00 'e kadar müsait olabiliyorum.
öss' i hazırlanıyorsunuz açıköğretimin şerefi vardı onu da mahvetmeyin bol bol soru çözün ben nasıl bitirdim 4 senede dediğim gibi bol bol soru çözün..çözümlü soruları çözerseniz eğer çok daha iyi olur olmadı her ilde destek eğitimler var bazı derslerde onlar için de hafta sonu üniversiteye gidin..para tuzaklarına kanmayın..
Murat Açıköğretim kursu diğerlerinden çok kaliteli ama fiyatı da yüksek tabi.
Murat açıköğretim tavsiye ederim. İnşallah derslerinden geçersin.
bu istedikleri ders başı ücret aylıkmı ödeniyor?
izmirde uygun fiyata kurs veren yer yok mu?
bende başlıycam karar veremedim. deneyimmi muratmı.
Arkadaşlar bende açıkçası çok fazla araştırma yapmadan çevremdeki bir iki kişinin tavsiyesiyle Murat Aöf'ye gidiyorum şuan.Çeko (Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) 1. sınıf öğrencisiyim.Murat Aöf'yi anlatacak olursam;
Çok memnunum en geneliyle Hocalar ilgili,dersler güzel gidiyor,ilgi güzel,sorunlarınızı hallediyorlar. Kaçırdığınız dersleri telafi etmek çok kolay,3 ders alıyorum ama almadığım diğer derslerin sınavlara doğru soru çözümü ve konu anlatımı oluyor onlara Katılabiliyorum,yani almadığım derslerinde eğitimini bir nebze alıyorum. Sınıflar en fazla 25 kişilik ama hepsi gelmiyor bile,sakin güzel ders işliyorsunuz Tüm derslerin sorularının olduğu iki kitap hediyeleri var ve bu soruların çoğu çıkmış sorular,bunun haricinde derslede ünite aralıklarının özetlerini ve Tarama testlerini dağıtıyorlar.
Kısacası eğitim,kalite,başarı çok yüksek ama bunlara bağlı fiyatta yüksek.3 ders alıyorum her ders 400 tl ye geldi 12 ay senet yaptık her ay 100 lira ödüyorum.Ödeme kısmı avantajından dolayı çok batmıyor 1200 tl ama az para değil.Şimdi hem cevap hem soru sormak istiyorum.Bu anlattığım kaliteyi eğitimi verebilecek daha ucuz kurs varmıdır?Yani ben kazık yiyor muyum?Yoksa Ankara'daki en kaliteli kursa biraz fazla para ödeyecek mi gidiyorum?
Konu eski ama yeni kayıt olanlar için;
Artıvizyon Kariyer
0312 431 9090
Konu eskiden de öte bişey :)
memurlar nette onedayaof.com diye bir siteye link vermişler. Bilgisi olan var mı çok ilginç bir iddiaları var, olur mu bilmiyorum ama olursa çok iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme